Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui babytza

Andy nu te speria, au si ei zile cand sunt mai puturosi....

BAfta la eco !!!!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

babytza uitam sa-ti zic:

welcome in the club!!! cu al4lea DAVID din odiseea noastra! mie imi place ffff mult numele sotul ar fi vrut matei dar mie imi place mai mult david

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la mine! Eu azi sunt cam somnoroasa...cred ca vremea e de vina....trebuia sa ma duc sa imi fac urocultura si nu am putut sa ma trezesc decat acum....sper sa reusesc sa ajung maine.
Va anunt cu mandrie ca am fost aseara la Auchan si am luat patut+salteluta pentru bebe Andrei!!!Am mai luat si carusel pentru patut si inca vreo cateva maruntisuri: body-uri, biberoane, suzete, etc. E asa de bine sa faci cumparaturi pentru bebe!!!

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babytza,nushu,moniincerc sa nu ma stresez..si poate ca e de la vreme ca si la noi ieri a plouat intr-una....acuma astept sa treaca mai repede timpul sa ajung la eco si sa-mi spuna dr ca totul e bine cu bb-lina mea.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am uitat sa va spun ca am pus poze noi la "POznici cu noi". Adica pe cele din concediu , nu chiar asa noi...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 59 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nushulica La noi in odisee va fi explozie de David,la mamicile de pepenasi a fost de Andrei

Andy ce pofta imi faci de cumparaturi pentru bb......Abea astept sa vina si soacra mea in tara sa mergem sa luam si noi tot ce trebuie.. Ne-a rugat sa o asteptam si pe ea ca sa luam impreuna. MAi sunt 2 sapt si vine !!!!

Valentina 28 + David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Laura bafta mare azi la eco
Anca, Alina asteptam detalii!!!!

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andy galro asa e ce frumos e sa faci cumparaturi pt bebe!!! la mine una a devenit terapie deja cand nu sunt f bine dispusa dau rpd un click pe chic bebe si iau ceva lui bebe, sau la quelle...orice numai sa stiu ca i-am luat ceva

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andy_g si intr-adevar e super sa faci cumparaturi ptr bb,si noi am inceput de saptamana trecuta si parca de fiecare data cand merg undeva prima data la lucrurile de bb ma uit.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata dragele mele! Nu am reusit sa intru ieri, am ajuns foarte tarziu.

Am vesti bune, mult mai bune decat cele de pana acum, Carla creste constant, a recuperat din retard - acum e doar o diferenta de 1 saptamana dupa diametrele craniene. Femurul e corespunzator varstei sarcinii. Medicul nu vede absolut nimic in neregula la capsor, e doar alungit din cauza presiunii cauzate de pozitia pelviana. Oricum, dimensiunile sunt in limitele normale, chiar daca putin mai mici, important e ca nu s-a oprit din crestere.

Intr-adevar, lichidul meu e diminuat si cum nu am pierderi (mi-a verificat colul, e inchis), Carla nu are nici o malformatie renala, ar mai putea fi o explicatie - preeclampsie... M-am cam speriat pentru ca am cam avut oscilatii de tensiune si asta ar putea fi cauza. Lunea viitoare merg in spital la Cluj, ma interneaza pentru investigatii.

toate burticile, sunteti extraordinare si va multumesc din suflet pentru sustinerea si mesajele voastre

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

quote:
citat din mesajul lui anca81

Buna dimineata dragele mele! Nu am reusit sa intru ieri, am ajuns foarte tarziu.

Am vesti bune, mult mai bune decat cele de pana acum, Carla creste constant, a recuperat din retard - acum e doar o diferenta de 1 saptamana dupa diametrele craniene. Femurul e corespunzator varstei sarcinii. Medicul nu vede absolut nimic in neregula la capsor, e doar alungit din cauza presiunii cauzate de pozitia pelviana. Oricum, dimensiunile sunt in limitele normale, chiar daca putin mai mici, important e ca nu s-a oprit din crestere.

Intr-adevar, lichidul meu e diminuat si cum nu am pierderi (mi-a verificat colul, e inchis), Carla nu are nici o malformatie renala, ar mai putea fi o explicatie - preeclampsie... M-am cam speriat pentru ca am cam avut oscilatii de tensiune si asta ar putea fi cauza. Lunea viitoare merg in spital la Cluj, ma interneaza pentru investigatii.

toate burticile, sunteti extraordinare si va multumesc din suflet pentru sustinerea si mesajele voastre

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Valentina 28 + David

Mergi la inceput