Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 21
angelynna82 spune:
Neatza burtici 
Claudinna ma bucuc tare mult ca bb este bine 
Bun venit Dima_laura, sarcina usoara si bb sanatos 
Bafta Andy_p la eco azi 

si nu sta ingrijorata, la mine bb are zile si zile 
Ancaaaa o veste ceva despre tine, stim ca sunteti bine
dar povesteste-ne si noua pls 

27+ 
Bebe
Eco
andy.p spune:
Anca mii de felicitari

Moni am vazut pozele:ce peisaje frumoase si apa limpede,iar tu si burticutza 
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
andy_galro spune:
Anca nici nu stii cat ma bucur pentru voi!!!
Aceste vesti sunt minunate!!!!
Efectiv mi-au dat lacrimile de bucurie.
D-ne ajuta in continuare!!!! Sper ca printesa Carla sa fie din ce in ce mai bine si sa-i placa in burtica la mami a ei!!!! 

29+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
monica_dicut spune:

ANCA & CARLA 

Nici nu sti cat ma bucur. DD e alaturi de noi
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI 

AMR 59 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
Boo spune:
Anca bravooooooooo !!! ma bucur tare ca sunteti bine !! 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
anca81 spune:
V-am citit pe fuga, sa vedem ce-si aminteste neuronul meu gravid ![]()
Muuh,
pentru Alexei! L-am intrebat pe medic de dolicocefalie iar raspunsul lui a fost "decat un cap patrat, mai bine unul alungit"
Eva, Nushulica foarte frumoase burtici, azi imi fac si eu poze, sa ma laud cu burtica mea pretioasa ![]()
Laureta, m-a topit poza in care Inisa iti pupa burtica 
Joy21, Mami de Alexa, felicitari pentru semnaturile noi.
Teomaria, imi pare tare rau sa aud ca ai contractii si probleme...totusi la mine tratamentul cu Gynipral a dat rezultate bunicele. Sper din tot sufletul sa fie totul bine 
Alyc_20 stai cuminte in patut. Ce face Sebi?
Claudinna, felicitari pentru bebe sanatos si maricel 

Mami de Alexa, te asteptam cu vesti bune 
Eva, imi cer scuze pentru intarzierea cu care am raspuns, medicul era in ceva operatie si si-a anulat toate programarile de ieri. Am crezut ca mor cand am auzit, am insistat si pana la urma a venit sa ma vada, dar mai tarziu decat aveam programarea.
Andreea_and, femeia care a murit anul trecut la clinica privata din Baia Mare a facut embolism. Eu am ales sa nu nasc acolo din cauza problemei comune a clinicilor private - sectia de neonatologie precara.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
32+
Carla Alexandra
AMR 8 saptamani 
andy_galro spune:
moni vazut poze cu mamica si burtica frumoasa printre flori, verdeata si in apa!!!! Super!!! Iti sta tare bine cu burtica
29+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
Chestia nasoala e ca medicul meu pleaca in concediu in August
Si nu prea cred ca ma apuca pe mine 6 Septembrie cand am DPN-ul in mod normal. Saptamana viitoare trebuie sa umblu dupa fundul lui si sa vad in grija cui ma lasa. Mi-a spus oricum ca tratamentul cu Gynipral il oprim la 34 de saptamani si facem injectiile pentru maturarea plamanilor, astfel incat Carla sa fie pregatita pentru orice eventualitate. Si cezariana clar, asta mica are o pozitie, of of mai mai
Pe langa ca e in pelviana, nu are piciorusele flexate si ridicate asa cum ar fi normal ci sta turceste
- deci nu e cu funduletul inainte.
Fetele care aveti bb-ii inca in pelviana, voi le simtiti capsorul cand va palpati burtica? Mie deja mi-a ajuns in dreptul coastelor, e foarte foarte sus.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
32+
Carla Alexandra
AMR 8 saptamani 
nushulica spune:
anca felicitari pt vestile bune!!! ma bucur mult ca micuta ta a recuperat si vine tare din urma
e o scumpa, cred ca o sa fie vedeta odiseei noastre
ca ea ne-a dat cele mai multe emotii!!!
si eu il simt pe bebe cu capsorul sus chiar seara cand mai si mananc efectiv ma dor coastele nu pot sa stau in pat pe o parte imi ridic 2 perne si stau cat mai sus, adik in fund ca altfel ma sufoc
26+
DAVID