Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:
Claudinna felicitari ptr vestile minunate
,le asteptam si pe Anca si Alina cu vesti.Deja ma trec fiori 17 august....aproape o luna!Nu mai e mult si incep nasterile si la noi.
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
laureta spune:
Noi am iesit un pic afara. E asa bineeee. As dormi afara noaptea asta
Claudinna felicitari pt bebelu sanatos
Eva multumim pt informatiile pozitive in leg cu Anca
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
NEATZA!!! 

Nu va speriati, doar ma bucur ca Anca si Carla sunt bine

????
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI 

AMR 60 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui Codruta27
Am luat si eu rezultatele de la analize astazi, si se pare ca am capatat o infectie urinara. Maine merg sa fac urocultura si daca e cazul, o antibiograma.
Stiu ca sunt fete care s-au confruntat cu astfel de probleme. Imi puteti spune si mie cum v-ati tratat? Nu vreau sa fac tratament dupa ureche, ma asteapta doctorita cu rezultatele pentru tratament, dar vreau sa stiu si eu la ce sa ma astept.
Multumesc frumos!
Buna Codruta,
In sarcina se da de multe ori ampicilina, e safe. Daca nu are efect te pun sa treci pe ceva mai tare. Eu am avut o infectie urinara la inceputul sarcinii, am rezistenta la ampilicine si a trebuit sa iau cefuroxin (zinnat) in doze mici de 250mg/3 pe zi, timp de 10 zile. Si-a facut efectul, pana acum am fost clean, insa o vreme destul de lunga ramai cu o jena. Din feicire dispare in timp. A, si mie mi s-a spus sa beau Uricol, sunt niste pliculete efervscente cu un compus care curata rinichii.
27+
fara nume
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Boo scuze, retinusem patania dar nu si numele firmei, acum vad ca despre ei era vorba. Eu vreau sa o iau pe www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=165" target="_blank">asta, scrie ca e cea mai flexibila si recomandata nou-nascutilor. Imi pare rau ca trebuie sa suferi la servici, intri in prenatal de vineri?
Tzitziri merci, o sa incerc totusi sa sun inainte la ei ca daca nu apare pe stoc ma indoiesc ca o au la showroom si Giulesti e destul de departe de mine.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Am vazut saltelutze de bebe in Carrefour Orhideea acum o saptamana. Aveau si de cocos, si intr-un strat si in 2, si de spuma. Daca aveti timp, mergeti sa le vedeti macar sa va faceti o idee in privinta texturii. Pretul e cam 1.5 milioane.

LE am vazut ca si eva a zis despre carrefour, well, am scuzati, am citit abia dupa aia :P
27+
fara nume
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Multumesc mult Boo. Sper sa apuc sa dau o raita prin magazinul de la noi dar daca ajungi tu mai repede te rog mult sa te uiti pt mine.
Mi-am adus aminte ca ziceai ceva Eva de perna antisufocare de la Chicco - mi se pare interesanta dar de ce ne trebuie perna pt bebe? Eu am inteles si corectati-ma daca e gresit, ca bebe trebuie sa stea perfect intins la orizontala in patut...31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
chiar s-a intrebat despre aspectul asta si aseara la curs :) raspunsul a fost ca perna e total inutil, eventual spre un an o sa vrea si el una sa o ia in brate, dar chiar nu e nevoie de ea. Daca vreti orientati-va spre niste rulouri de mterial care i se pun intr-o parte sa il sprijine, ii dau si impresia ca sta in brate. Oricum si astea se pot improviza usor dintr-un prosopel de exemplu.
27+
fara nume
Boo spune:
Neata si de la mine !! 
ce bine e azi afara !!! simteam sa ma topesc de la caldura aia nesuferita. E bine cand mai e si asa racoare.
Ancaaaaa vreo veste ceva ?? ne lasi asa in suspans ?
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
babytza spune:
Neata burtici
Va invit la o cafelutza cu lapte

Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
babytza spune:
Ancule mama , ne tii in suspans.... Hai cu vestile bune !!!!

Valentina
28 +
David
babytza spune:
Bun venit mamicilor noi in odiseea noastra !!! Sarcina usoara in continuare !!!!!
Valentina
28 +
David