Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Eu am asteptat o gramada sa reediteze Editura Crisan Albumul Bebelusului! Mi-am pierdut rabdarea si al luat Albumul Bebelusului Meu editat de Litera . E ceva mai amplu decat cel de la Crisan, dar are si un dezavantaj, nu are filele copertate! In rest e ok. Asta asa, ca o alternativa!

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui Codruta27

astazi sarbatorim 13! ani de cand suntem impreuna, eu si sotul meu (hehe, aveam 15 ani atunci) si planurile mele pentru o seara romantica se cam duc pe rapa cu vizitele mele dese la....

Pupici pentru mamici si burtici!

28+ Vlad
Bebe mic

felicitari codrutza si la cat mai multi ani de aniversat impreuna
si poate reusiti sa serbati cumva sa ai o amitire placuta de la aniversarea aceasta

pe cel de la ed litera nu l-am vazut
ma uit pe net si dc imi place il iau pe acela si il dau cadou pe cel de la crisan

noapte buna
eu ma bag in pat

32+
AMR 51 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

venii de la control!
se pare ca sunt prima la apel
bebe e bine, e maricel, cica are 35 de sapt si 2 zile, DPN 17 august!!!
mie mi-a gasit tensiunea cam mare, dar cred ca fac si tensiune de cabinet...13/9...mi-a dat trimitere la cardiolog, sa vada daca e ok.
bebe era cu caputul in jos, deci s-a intors mititelul!
oricum, dr a zis ca se mai poate rasuci, asha ca in jur de 8-10 august sa ma duc la ctrl s avedem ce si cum. i-am zis ca as vrea cezariana si ea a zis ca asta mi-ar si recomanda. sa vedem, poate ma mai sucesc si ma mai rasucesc pana atunci:)

daca tot am fost la craiova i-am luat lui bebe o cadita. simpla de tot, bleu, nici prea mare nici prea mica:)
deci suntem bine si noi, astia mai marii, suntem f nerebdatori sa ne vedem copilul. deja sotul meu abia asteapta!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

claudinna ma bucur ca ai adus vesti bune
sunt sigura ca si alina si anca ne aduc la fel
noapte buna (nu aiz zis nimik de kg)

32+
AMR 51 zile

puiutz

Mergi la inceput

cand ai zis de kg te refereai la bebe?? si eu sunt curioasa, dar dr mea are un eco 2D si nu poate face masuratori prea complicate, asha ca nu stiu...
vreaus a ma duc la 4D in jur de 5 august, sa vad atunci...oricum e maricel. pe mine toata lumea ma intreaba daca am gemeni:)

pozici
totul pentru bebe

32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, nu mai pot, va zic, ca vad ca si voi va ganditi la Ancutza! Sunt bine si ea si Carla, vin acasica! Nu va zic mai mult, o las pe ea sa dea detaliile bune!!! Dar e bine, draga de ea!!!

Claudinna, bravo!!! Ne iei pe toate, esti prima, bag seama!Desi, eu zic sa te iei dupa DPN dupa UM!

Boo, m-am masurat acusica:
-talie (a se citi burtoi): 109 cm
- bust: 90cm (hehe, prima oara in viatza mea!!!)

Monique, Sanziana, si toate fetele care ati raspuns la intrebarea mea

Kid, ai perfecta dreptate, paturici eu voi lua doar din bumbac 100%, dar Boo a luat si pt carutz ceva paturici, merg alea fleece, zic eu, desi nu iau!!! Oricum, vreau neaparat doua paturici cellular, asta e clar!

Va poop si seara frumoasa!!!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 67 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

felicitari pentru bebe claudinna , deci vei fi printre deschizatoarele de drum, ca sa zic asa , felicitari inca o data mami

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

ma bucur mult ca Anca si carla sunt bine!! o asteptam pe Anca cu detalii!!

Eva, dupa UM ma iau, de aia nici nu am modificat delok la datele de pe prima pagina. astea de la eco sunt fluctuante. dar nu pot sa nu ma gandesc ca exista si posibilitatea ca bebe sa vina mai devreme...
de asta vreau sa ma duc si la 4D sa vad exact cum sta treaba, ca acolo ti-l masoara mai bine. oricum ar fi, voi fi in 9 luni si tr sa fiu in garda mereu atunci.

pozici
totul pentru bebe

32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui claudinna

ma bucur mult ca Anca si carla sunt bine!! o asteptam pe Anca cu detalii!!

Eva, dupa UM ma iau, de aia nici nu am modificat delok la datele de pe prima pagina. astea de la eco sunt fluctuante. dar nu pot sa nu ma gandesc ca exista si posibilitatea ca bebe sa vina mai devreme...
de asta vreau sa ma duc si la 4D sa vad exact cum sta treaba, ca acolo ti-l masoara mai bine. oricum ar fi, voi fi in 9 luni si tr sa fiu in garda mereu atunci.

Stiu, Claudinna, te inteleg! Si Luca e mare, e un decalaj de doua saptamani, dar eu zic ca vine dupa 15 septembrie, sper si eu sa stea acolo la caldurica chiar daca e mare!!! Ca, desi caputzul si oasele sunt mari, tot trebuie sa stea pana la 38-40 saptamani, ca sa i se formeze bine plamanii!! Tu nasti prin cezariana, pana la urma?

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 67 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Andreea tu ma intrebai de cadita ? am luat suportul de la Miniblu si cadita de la Baby Expo, dar aveau si la Miniblu. Deci acolo le gasesti pe amandoua

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput