Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
baby_boy spune:
superrr cd27, cred ca ma bag si eu..nu m-am uitat la toate....dar niste sutiene asa frumoase de alaptat..aici am dat 65 ron pe unu si am vazut pe site si cu 13 euro..asta e un exemplu...multumesc pt. raspuns :)pupici
iepurila spune:
Anca
Noi suntem toate si iti tinem pumnii. Doamne ajuta! Te asteptam cu vesti bune.
Eu, iepurica 25+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Boo spune:
Spre exemplu patul pe care l-am luat de la ei apare si acum ca nu e in stoc, pe site asta. Dar in magazin il aveau. De asta e bine sa sunati la telefon si sa intrebati direct. banuiesc ca si invers e valabil. Sa apara ceva ca fiind in stoc si de fapt sa nu fie. Si daca mergeti la magazin, mai bine luati produsele direct de acolo si nu mai asteptati livrarea lor, chiar daca e gratuita.
Anca tinem pumnii !!!!
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Boo spune:
hai sa va cer o parere. ce ziceti de asta: http://www.inglesina.ro/fast.html
ma gandeam sa-l iau pt un cadou .. dar nu-mi dau seama daca e ok sau nu ca scaun de masa
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Boo
hai sa va cer o parere. ce ziceti de asta: http://www.inglesina.ro/fast.html
ma gandeam sa-l iau pt un cadou .. dar nu-mi dau seama daca e ok sau nu ca scaun de masa
Boo, mie mi se pare cam ciudat! Nici nu stiu cat e de sigur desi vad ca are si centura de siguranta in care il tii "prizonier" pe bebe dar nu mi se pare ok pt masa. Eu sunt obisnuita cu alte modele de scaune de masa, nu am mai vazut acest model, poate de aceea mi se pare asa bizar!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 67 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
Salut!
Anca, ne gindim la tine. sa vii cu vesti bune.
Alina si Claudinna, bafta azi la eco. si pe voi va asteptam cu vesti bune.
Miruna, merci pt mesaj, ai dreptate in ceea ce priveste clinicile private vs cele de stat si mai ales ca eu nu prea am de ales aici, daca e sa se intimple ceva sa nasc mai devreme de 36 de saptamini voi ajunge la clinica publica, altfel ma voi duce la cea privata.
Am fost de dimineata sa o vizitez, arata super bine, iar personalul e acolo este super dragutz. Intr-adevar o nastere normala este cam 3000 de euro, iar cea prin cezariana e vreo 3500, insa noi avem o asigurare destul de buna si speram sa fie acoperite toate cheltuielile. In clinica sint numai doua sali de nastere + doua sali in care sint tot felul de scaune speciale, sfori sa te agati, mingi, paturi, dusuri si alte nebunii... au 8 camere, toate au cite doua paturi, in cazul in care partenerul sau cine vine cu tine vrea sa stea cu tine la spital tot timpul. Chestia asta mi s-a parut super buna, mai ales ca noi locuim cam la 30 de km de clinica, asa ca sotul meu va sta cu mine acolo. Am intrebat daca trebuie sa aduc ceva si mi-au zis ca nu trebuie sa aduc nimic, decit obiectele personale. imi vor da tot, inclusiv hainute pt bebelus. Am intrebat si de vata si mi-au zis ca au niste tampoane speciale care sint sterile.
Este o clinica foarte mica si foarte scumpa, asa ca nu o sa fie multa lume, acum erau numai 2 bebelusi. Am vizitat tot, am facut poze, toata lumea zimbea, asa ca acolo o sa mergem. Mi-au zis ca daca sint complicatii ne transfera la un spital de stat si ca totul este ok.
Toata lumea vorbeste engleza acolo.
cam atit... sint foarte multumita de ce am vazut.
32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
danucu spune:
Va pup fetelor si sa stiti ca incerc sa va citesc atat cat pot!
Am intrat special sa-i tin pumnii Ancai. Anca, te asteptam cu vesti bune de la control.
29+
Baby inside
baby_boy spune:
Mai am o intrebare fetelor care ati comandat la LA redoute...cheltuielile cu transportul sau la posta acolo cam cat platesti in plus..informativ ..m-am pus pe cumparaturi
EvaF spune:
Boo, m-am uitat acum la pozele tale! Pe langa faptul ca iti sta bine gravidutza, si radiezi efectiv, am vazut ce frumoasa este camera lui Alex, si mai ales mi-au placut lucrusoarele pe care le-ai cumparat! Am vazut ca ai luat paturici de la mothercare, mai ales acele cellular blankets ma intereseaza si pe mine; le-am vazut demult si nu stiam daca livreaza si in Ro. Cum sunt paturicile acelea? Ca tu le-ai si atins acum, le-ai putut vedea de aproape!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 67 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
sanziana27 spune:
Boo de obicei folosesti pt scaunul de masa mai multe pozitii la spatar (de ex. al lui Dragos e de la cicco, cu 3 nivele la spatar, cu centuri, cu sac de depozitarea jucariilor si masuta -masuta e minunata ca nu face murdar pe masa mare, se curata usor)Nici mie nu-mi inspira siguranta, dar eu il compar cu al lui Dragos, poate scaunul e ff bun si util.caut o poza cu scaunul sa-l vezi.
Anca iti tin pumnii!
27+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii