Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dima_laura spune:

Ma inscriu si eu in lista de mamici norocoase noiembrie 2008(cam pe 21 zice ca vine barza).Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva!a mai facut cineva ecografie 4d la Polisano-bucuresti.eu sunt programata maine si mor de curiozitate cum va fi si ce va zice dr.Radulescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

poza cu scaunul:
scaun masa

27+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eva multumesc ! Paturicile arata foarte bine si sunt si foarte placute la mana, ca sa zic asa. Am luat mai multe, ca sa fie
http://www.mothercare.com/gp/product/B001BAXP1Y/ref=sr_11_1/026-2010167-6638003?ie=UTF8&mcb=core asta mi s-a parut foarte buna mai ales in prima perioada cand o sa fie destul de cald afara si sa pot sa-i pun ceva usor prin care sa poata sa intre si aer
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JI91RG/sr=1-9/qid=1216130334/ref=sr_1_9/026-2010167-6638003?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44397031&mcb=core asta am luat-o pentru cand o sa fie frig afara si ma gandeam ca pot sa o folosesc si afara in carut
si mai am una care e tare frumoasa dar nu o mai gasesc acum pe site. Cel mai bine e sa faci ca mine, te duci in magazin si te uiti la ele, pui mana, vezi dimensiuni si culori si pe urma comanzi pe net

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Boo ai cumva idee cat costa prima paturica in magazinul de la noi, ca doar pt o patura, doua n-as plati atata transportul.

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

M-ai incuiat nu stiu sa-ti spun zau, dar daca ma mai duc la magazin ma uit si iti spun.

Sa va spun ce "problema" existentiala am eu acum. Trebuie sa-mi iau chiloti din aia cu fund si nu stiu de care. ufff zici ca sunt tampita. Nu-mi vine sa dau cine stie cat pe ei, ca doar nu o sa raman asa moartea pasiunii prea mult timp. Deci imi trebuie unii cat de cat ieftini. Am cautat prin Cora cand am fost saptamana trecuta dar parca nici unii nu ma inspira. Plus ca nu stiu nici cati sa iau..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

un exemplu: http://www.mothercare.com/gp/product/B000IW28EG/sr=1-2/qid=1216132030/ref=sr_1_2/026-2010167-6638003?ie=UTF8&mcb=core
paturica asta pe site costa 12 lire, deci asa ar ajunge undeva pana in 60 lei noi, poate chiar mai putin. iar la noi in magazin este peste 110 lei, poate chiar mai mult. asta stiu sigur ca e atat ca m-am uitat special ca a comandat-o o prietena de-a mea.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Boo chilotei cu fund inseamna opusul la tanga sau te referi la alt fel de chiloti? Daca aia sunt, atunci vezi cauta unii cu talie cat mai joasa si elasticul foarte lejer. Ca altfel o sa-ti stranga burtica.

27+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Boo eu mi-am luat un set de 5 de la Selgros,m-am uitat dupa bon sa-ti spun cat erau ...da'nu-l mai am.Oricum n-au fost scumpi.Ce tare "moartea pasiunii"

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui Boo

Eva multumesc ! Paturicile arata foarte bine si sunt si foarte placute la mana, ca sa zic asa. Am luat mai multe, ca sa fie
http://www.mothercare.com/gp/product/B001BAXP1Y/ref=sr_11_1/026-2010167-6638003?ie=UTF8&mcb=core asta mi s-a parut foarte buna mai ales in prima perioada cand o sa fie destul de cald afara si sa pot sa-i pun ceva usor prin care sa poata sa intre si aer
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JI91RG/sr=1-9/qid=1216130334/ref=sr_1_9/026-2010167-6638003?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44397031&mcb=core asta am luat-o pentru cand o sa fie frig afara si ma gandeam ca pot sa o folosesc si afara in carut
si mai am una care e tare frumoasa dar nu o mai gasesc acum pe site. Cel mai bine e sa faci ca mine, te duci in magazin si te uiti la ele, pui mana, vezi dimensiuni si culori si pe urma comanzi pe net

Boo, unde este magazinul lor? Nici nu stiam ca au la noi showroom?! Imi poti da adresa, ca zbor direct acolo saptamana asta!!!

Eu am comandat mai multe chestii acum de pe chic bébé, corupta de Sanziana, bineinteles (sa le ceri comision!!!) si am luat si saltea de infasat si perna aceea antisufocare, plus niste paturici de infasat si ceva hainutze pt Luca! Intrebarea este: ei mi-au confirmat comanda, status confirmat, dar la data livrarii apare o "-", adica, aveti mila de mine: Sanziana, in cat timp vine comanda? Ma suna si pe mine inainte sau le-m dat nr de telefon asa de forma? Stau acasa asa aiurea in tamvai sa ii astept? Ma gandesc ca o firma care se respecta, daca are produsele in stoc, livreaza in cam 48 ore maximum...

Edit: Laura, chiar asa? M-am lamurit!!! Poate in Bucuresti livreaza mai repede, sper si eu...

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 67 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Multumesc mult Boo . Sper sa apuc sa dau o raita prin magazinul de la noi dar daca ajungi tu mai repede te rog mult sa te uiti pt mine.
Mi-am adus aminte ca ziceai ceva Eva de perna antisufocare de la Chicco - mi se pare interesanta dar de ce ne trebuie perna pt bebe? Eu am inteles si corectati-ma daca e gresit, ca bebe trebuie sa stea perfect intins la orizontala in patut...

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput