Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea_and spune:
Tzitziri e decizia fiecareia, eu ti-am spus ce m-a convins sa renunt de tot la idee. Eu la medicul meu de la Municipal ma duc la control numai la CMU unde e super ok, are si ecograf nu foarte performant insa scap de control pe masa . Pentru eco morfofetale mi-a dat de fiecare data trimitere la CMU Arcul de Triumf unde au un super aparat. Bineinteles, ca si tine, Felicic si probabil alte mamici am mai facut si alte ecografii, la Iosup, Sanador, Euroclinic, ca deh, paranoia si dorul de bebe si-au spus cuvantul. Cu acest medic a nascut si o prietena de-a mea si mi-a spus ca are grija de tine cand nasti, nu te lasa pe mana moaselor sa-si faca ele de cap, plus ca e sef de garda la spital. Eu merg pe mana lui, am completa incredere in el.
Baby boy eu n-am avut probleme cu Laredoute si lucrusoarele imi plac foarte mult. Acum referitor la ce zice CD, eu m-am gandit ca asa trebuie sa fie micute, ca si bebeii nou-nascuti pe care i-am vazut pana acum erau minusculi, sper sa nu fac eu o bebelina gigant...Oricum am comandat doar cateva lucruri marimea pt nou-nascut, restul pt o luna, trei luni. Am luat si cateva lucruri pt mine si sot si per total sunt ok, in romania la preturile alea gasesti numai prostii.
Eva iti jur ca m-am uitat sambata pe albumul tau pt ca vroiam sa ii arat sotului inainte sa plecam patutul si folderul respectiv lipsea . Da, avem acelasi model de patut!
Multumesc de urare, si Luca la fel! Tu ai luat salteluta de cocos? Eu vreau sa dau saptamana viitoare comanda la babycomfort dar cea pe care o vreau eu nu e pe stoc..ma rog, cand o sa am putin timp sun si intreb la ei.
Codruta imi pare rau ca n-ai scapat nici tu de infectie...bafta sa scapi cat mai repede de ea.
31+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Boo spune:
Eu am comandat de la Baby Comfort salteluta din aia de cocos, am luat standard nu dubla. Iar povestea care nu parea ca se mai termina cu livrarea v-am zis-o.
In alta ordine de idei eu de azi m-am intors la servici din concediu medical. E odios. Ma doare fundul de la scaunul asta. Oricum stau degeaba ca treaba nu am. Initial ma gandeam ca daca e cat de cat ok sa mai stau inca vreo saptamana sau 2 ca s-o mai lungesc. Dar nu am stare si ma dor toate oasele de la pozitia asta asa ca vineri va fi ultima zi. Oricum m-am umplut de nervi ca vor sa-mi ia laptopul si masina si o sa raman sportiva. Fix asta imi mai lipsea acum . Si masina noastra e in service pana pe 24..
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
tzitziri spune:
Andreea_and, parca Boo daduse comanda la babycomfort si nu venise cateva zile la rand, desi ei tot spuneau ca o sa vina.
Noi vrem sa ajungem pana acolo sambata..ca au showroom langa Giulesti.
28+
bebe David
Corrina spune:
E 15.30 - un gand bun pentru Anca si Carla, multa sanatate si numai de bine sa ne povesteasca cand se intoarce
32s3zMihnea Cristian
andreea_and spune:
Boo scuze, retinusem patania dar nu si numele firmei, acum vad ca despre ei era vorba. Eu vreau sa o iau pe www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=165" target="_blank">asta, scrie ca e cea mai flexibila si recomandata nou-nascutilor. Imi pare rau ca trebuie sa suferi la servici, intri in prenatal de vineri?
Tzitziri merci, o sa incerc totusi sa sun inainte la ei ca daca nu apare pe stoc ma indoiesc ca o au la showroom si Giulesti e destul de departe de mine.
31+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
andreea_and spune:
Anca ne rugam sa fie totul bine cu micuta Carla si cu tine!
Sa vii inapoi cu vesti bune mamico!
31+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Boo spune:
Eu pe asta am luat-o: http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=170. Si am mai luat un patut asta : http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=321. M-am gandit eu ca daca o sa vreau sa il iau sa doarma cu mine in camera nu am cum sa mut ditai patul ala de lemn, si eu la el nu am pus o canapea sau ceva ca sa dorm eu acolo. Initial ma gandisem la un cos din ala de paie dar era mult mai scump ca patul asta si oricum era mai mic, deci il foloseam mai putin.
Andreea, da, de vineri o sa intru ca decat sa vin aici si sa ma enervez pe mitocaniile lor mai bine stau acasa relaxata si uit de ei. Urasc serviciul asta. Oricum nu mai mai intorc aici dupa concediu, dar lor nu le spun asta, evident
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andreea_and spune:
Am sunat la babycomfort si mi-au zis ca nu mai au nici un fel de salteluta de cocos momentan, ca vineri se incarca in Austria si trebuie sa soseasca saptamana viitoare. Cica ar actualiza pe site stocul, dar acum apare indisponibila doar cea pe care o vroiam eu.
Boo pai daca sunt asa mitocani nici nu merita sa le spui ca nu mai vii, tine-le postul ocupat 2 ani cat dureaza CIC-ul .
31+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Eva iti jur ca m-am uitat sambata pe albumul tau pt ca vroiam sa ii arat sotului inainte sa plecam patutul si folderul respectiv lipsea . Da, avem acelasi model de patut!
Multumesc de urare, si Luca la fel! Tu ai luat salteluta de cocos? Eu vreau sa dau saptamana viitoare comanda la babycomfort dar cea pe care o vreau eu nu e pe stoc..ma rog, cand o sa am putin timp sun si intreb la ei.
Andreea, te cred, ca albumul se pune din cand in cand pe private, nu stiu de ce, desi eu l-am setat public, si cand vad lacatzelul ala il resetez. De asta nu le-ai putut vedea. Ma rog!
Si eu vreau aceeasi saltea, ca e dimensiunea pt patutul nostru si e la un pret bun! Dar am vazut ca nu e pe stoc! Plus ca dupa istoria lui Boo, nu imi vine sa mai comand la babycomfort. Am vazut saltelutza cu cocos destul de ok si in Carrefour, sa vedem ce facem!
Corrina, tu esti o fata tare scumpa, cu o inima foarte mare!!! Cum te gandesti tu la toate!!! M-ai impresionat!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 67 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
Anca, ne gandim din tot sufletul la tine, sa dea Domnul sa va intoarceti acasa cu vesti excelente! Ma gandesc la tine de la ora 14 de cand ti-am trimis SMS si astept repejor un semn de la tine, mamicuta scumpa!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 67 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)