Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

andreea stia el de ce-i place de ea...ca si el e cumintel .....da sa faca cunostinta....ar fi o chestie

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

CD, pretul nasterii naturale e de 6500 RON si cezariana e 8500 RON. PReturile mi-au fost comunicate aseara...si mi s-a spus ca nu cred ca se mai modifica prea curand petnru ca astea sunt deja modificate recent. Cand am itnrebat ce e inclus mi s-a spus printre altele ca se pune le dispozitie permanent medic gineco si medic neonatolog. Deci eu inteleg ca daca vrei sa nasti nasti cu cine vrei..inclusiv din afara sau cu cine o fi de garda atunci...

28+
bebe David

Esti sigura ca astea sunt preturile de acum ? te intreb pentru ca am intrat la subiectul despre Euroclinic de la nasterea unei stele si acolo tocmai scria o fata ca s-au modificat preturile de la 1 iulie dar ca nu le stia pe alea noi.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Baby boy bine ai venit!

Legat de Euroclinic si Medlife puteti gasi tarifele pe site-urile lor. Eu una am renuntat la idee si la vizitele in paralel la celalalt medic, mai ales dupa ce am aflat de patania lui SunSmile de la odiseea de iulie-august. Nu eram oricum 100% convinsa si m-am gandit ca trei zile nu mor in spitalul de stat, numai sa stiu ca in caz de ceva copilul meu va avea parte de ingrijire specializata si nu va trebui transferat la spital de stat ca "nu avem dotarea necesara". Apropo de asta, am vazut aseara la stiri cazul unei femei care a nascut anul trecut la clinica privata din Baia Mare, cred cea la care vroia initial Anca, si din cauza medicilor incompetenti a murit la nastere. Stiu, asta se poate intampla si la stat dar cand dai atatia bani te astepti sa beneficiezi de cele mai bune servicii medicale si de cei mai buni medici, nu doar de conditii de cazare de lux, pt asta ma duc la hotel daca vreau.

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Adica 85 milioane tzitziri?! v-am zis ca sunt mai tuta nu ma prind cum e cu zerourile si in asta intra si doctor si operatie si anestezie si asistente si....tot?Am mai auzit ca nu iti trebuie nimic in bagajel nici pentru tine nici pentru bebe
Oare la stat la ce suma ajungem ,cu totul (dr, asistente,infirmiere, paznici etc)

Joy, felicitari pentru schimbarea preixului si sa stii ca si eu vreau camera lui bebe , voi va apucati sa cautati casuta inainte? Noi parca nu ne simtim in stare, cel putin eu, sa iau niste decizii asa importante acum , abia m-am concentrat sa completezcontractelealea pentru celule stem....hai ca recunosc...sotu le-a completat

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Boo, astea sunt preturile pe care mi le-a zis aseara le telefon tipa de la spital..receptionista sau ce o fi ea. Si intr-adevar mi-a zis ca s-au modificat recent.

Andreea_and, eu nu am hotarat inca unde ma duc, dar urmez in paralel ambii dr (Euroclinic si Giulesti) si pentru linistea mea.Concret: la Giulesti am facut ultima eco la 11 sapt cand mi s-a masurat translucenta si apoi am fost trimisa la alt eco mai performant sa fac morfofetala. Daca era doar in acea eco eu pana acum ..turbam?.Asa la Euroclinic pot sa ma duc si sa imi fac eco cand vreau (in fine, in limita bunului meu simt)...fara sa ma faca nimeni paranoica...Eu nu am zis ca nasc acolo si ca am incredere in ei. Pentru ca pe partea de neonatologie nu am deloc.Dar am incredere in dr mea si ma voi duce la ea pana la nastere si dupa ce voi naste, chiar daca nu voi naste acolo.

Apropo de asta, citeam tot la iulie-august de Anaxena (care a nascut la Giulesti) si caer nu a avut parte de tratament prea...uman.Intrebare: e ok (ca banuiesc ca fizic nu e deloc ok) sa ti se umble la col doar doar ti se va dilata in intervalul pana moasa termina programul?asta nu poate afecta capacitatea organismului de a pastra o viitoare sarcina?

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Boo, am citit si eu acum la subiectul de nastere la Euroclinic.Mie tarifele alea mi s-au spus la telefon....acum sper sa nu vii cu alte informatii si sa se intinda si mai mult.Dar daca afli ceva nou te rog sa ne spui si noua.

CD, da, 85 mil...cezariana. Si teoretic e inclus tot - medic, anestezist, asistente, rezerva, hainute tu si bebe ,consumabile si primul vaccin de bebe.

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

buna Andreea_and. Am vizitat si eu site-ul La redoute si am vazut lucruri f. frumoase. vroiam sa intreb mai multe: e sigur ? am inteles ca au avut anumite probleme si nu mai livrau in romania..tu ai primit comanda de curand..as vrea sa fac si eu :) si trebuie sa platesti neaparat in avans dand nr. de card..eu nu prea am incredere. Ms mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui andreea_and

Sambata am fost la Ikea si am luat mobila pentru bebitza: patut, dulap haine, comoda cu masa infasat, inca o comoda cu rafturi si doua etajere, toate albe. Eva cred ca am luat acelasi patut ca si tine, vad ca nu mai ai pozele cu el. Deocamdata mobila e in cutii nemontata, sa vopsim dormitorul si sper sa-si faca tati timp sa o monteze cat mai repede ca nu mai am rabdare. Am mai luat si cateva lucrusoare dar nu foarte mult ca al meu m-a tot zorit prin magazin de frica ca nu mai gasim mobila in depozit, era aglomeratie de gravide sambata la ikea.

Andreea, la Ikea nu erau decat doua patutzuri albe, unul simplu si mai ieftin, cu zabrele de jur imprejur, unul cu o placa de lemn in loc de zabrele, ceva mai scump. Eu il am pe al doilea, daca si tu la fel, avem acelasi patutz!
Pozele cu camera lui Luca sunt in continuare in albumul meu de poze de la semnatura.

Sa stapaneasca sanatoasa Mina atatea lucrusoare!!!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 67 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Va pup si eu dragute mamice, mai tarzior ce-i drept, dar mai bine decat deloc!

Am luat si eu rezultatele de la analize astazi, si se pare ca am capatat o infectie urinara. Maine merg sa fac urocultura si daca e cazul, o antibiograma.

Stiu ca sunt fete care s-au confruntat cu astfel de probleme. Imi puteti spune si mie cum v-ati tratat? Nu vreau sa fac tratament dupa ureche, ma asteapta doctorita cu rezultatele pentru tratament, dar vreau sa stiu si eu la ce sa ma astept.

Multumesc frumos!

Pupici pe burtici!

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

baby-boy, eu tocmai imi umplu cosul pe site-ul la redoute sunt asa multe reduceri , imi vine sa iau tot
eu am dat o comanda la ei si a ajuns (16 iunie dat comanda, pe 30 era la posta), sunt multumita de ce am luat, doar ca lucrusoarele de nou nascut mi se par foarte foarte mici, mai mult de o saptamana, 2 nu cred ca pot fi purtate, asa ca orienteaza-te spre a doua marime, de ex. am luat un pulovarel tare rumos, pentru 3 luni...no way...lamaneci poate o sa-i vina la 3 luni dar e foarte scurt.Am mai luat ceva de care nu sunt foarte multumita, un prosopel cu gluga, cu o ratza pe gluga, e foarte mic . Bine eu vorbesc in speranta ca voi naste un grasun
Si astazi am mai descoperit ceva, o sectiune care se cheama Les Aubaines de la redoute....e in dreapta paginii, ultimul meniu parca si au si aici cateva hainute de bebi, ieftine

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput