Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

denisa cu placere
kllemi ce sa nu iasa bine?Fii optimista totul va iesi k.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc pentru primire fetelor :) O sa incerc sa pun si eu o poza cu burtica curand..sper sa ma pricep. Si eu am inceput cumparaturile. Pana acum am luat asa..2 camasi bune de alaptat pentru spital cu tot cu capotele, sosetute, chiloti cu fund ,tampoane de san nuk, tampoane always- just in case iar pt. bebe pana acum doar un body, o paturica de pus bebe dupa baie verde cu broscute (m-ai ca m-as sterge eu cu ea de fumoasa ce e ), lotiunea de spalat nivea top to toe parca, ulei de masaj, si bephanten pt. fundulet . La fiecare iesire in oras iau cate ceva..pana in octombrie le termin eu de luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

andreea bine ai revenit! gata amenajarile?vrem poze ....si sigur ca am intrebat de tine...nu de alta dar intreba Andrei ce mai face Mina

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello burticoase, eu sunt o mare putoare nu m-am putut trezi nici azi sa merg la analiza ,maine gata
Bata la eco Claudinna, Alina si Anca va asteptam cu vestibune pe toate
Teomaria iti tinem pumnii sa stea bebe cat mai mult in burtica
Contractele la Cord Blood centre le-am trimis prin Cargus, am sunat la ei si intr-o ora era cineva la usa sa le ridice, am dat 21 lei (doua sute zece mii), scuzati dar nu prea stiu cate zerouri sa pun sa scad
Simodina daca aflii mai multe detalii legate de Euroclinic sa pui un post, eu ma intreb daca nu ai medic care lucreaza acolo oare poti sa mergi asa pur si simplu sa nasti cu cine de garda...sau cum o fi
Si doar 2000 euro costa?!Hmmm...nastere naturala sau cezariana...incerc un calcul...cred ca o cezariana la stat ajunge la 1000 euro, a pus cineva niste preturi o data dar am cam uitat,am retinut doar 400 Euro dr prima mana la cezariana, 100euro dr mana 2 ....restu...am pierdut scoteala

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Alina poze o sa pun imediat ce termin de aranjat si camera bebelinei, ca acum e goala si vreau sa mai dau eu o mana de vopsea ca au plecat muncitorii si n-au mai apucat. De fapt n-am mai vrut ca de-abia asteptam sa scapam de ei.
Sambata am fost la Ikea si am luat mobila pentru bebitza: patut, dulap haine, comoda cu masa infasat, inca o comoda cu rafturi si doua etajere, toate albe. Eva cred ca am luat acelasi patut ca si tine, vad ca nu mai ai pozele cu el. Deocamdata mobila e in cutii nemontata, sa vopsim dormitorul si sper sa-si faca tati timp sa o monteze cat mai repede ca nu mai am rabdare. Am mai luat si cateva lucrusoare dar nu foarte mult ca al meu m-a tot zorit prin magazin de frica ca nu mai gasim mobila in depozit, era aglomeratie de gravide sambata la ikea.
Mi-a sosit si o comanda de pe laredoute cu lucrusoare pt bebe, sunt tare multumita. I-am si spus sotului dupa ce am luat mobila, gata, acum m-am mai linistit si pot sa nasc. Glumesc desigur, inca nu am luat salteluta .
Apropo, a dat cineva comanda la babycomfort si daca da, e ok, in cat timp a sosit?

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andreea_and, multumim frumos de felicitari...in primul rand...in al doilea rand:cand ai dat comanda la redoute?Ca eu tot astept de pe 26 iunie...

CD, pretul nasterii naturale e de 6500 RON si cezariana e 8500 RON. PReturile mi-au fost comunicate aseara...si mi s-a spus ca nu cred ca se mai modifica prea curand petnru ca astea sunt deja modificate recent. Cand am itnrebat ce e inclus mi s-a spus printre altele ca se pune le dispozitie permanent medic gineco si medic neonatolog. Deci eu inteleg ca daca vrei sa nasti nasti cu cine vrei..inclusiv din afara sau cu cine o fi de garda atunci...

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

baby_boy bine ai venit , esti...deja ai pregatit aproape totul pentru spital .

tzitziri ce preturi au

27+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Andy g spune-i lui Andrei ca Mina e o cumintzica si ca de-abia asteapta sa creasca mare si sa faca cunostinta .
Tzitziri comanda care mi-a sosit vineri este data tot pe 26 si mai am inca doua date pe 2.07 care inca nu au sosit. Mie nu mi-a venit aviz, am trimis soatza la posta sa verifice si era acolo.

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumim frumos pentru felicitari si urari!!!

Scot si eu agitatele din dulap:

Anca

Alina

Claudina

Sper ca neuronul meu gravidos n-a omis pe cineva.

PS: Vreau si eu camera pentru bebe si mobilaaaaa

30+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Deci il trimit si pe al meu diseara dupa colet..de-abia astept

Angelyna, astea sunt preturile...asigurarea privata mai da 15% reducere (daca o ai) si ei se lauda ca e inclus tot de la injectii/camasa de noapte tot tot tot. Acum nu stiu cat de adevarat e, dar in bagajul de internare intra doar analizele. periuta de dinti si daca vrei laptopul de acasa, ceva sa asculti muzica sau tricoul preferat...

28+
bebe David

Mergi la inceput