America (116)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Mai intru si eu la ei, dar am folosit doar partea gratuita. De aia intrebam cum difera daca platesti.
Deocamdata mai am workbooks si Brain Quest, nu e Alexandru atit de amator de lucru pe cite websites si alte "helpers" am la indemina!
Oricum, e ieftin si chiar ca-i mai bine decit sa iei workbook.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
BiancaM spune:
Irina incearca la Target. Eu de acolo mi-am luat unul chiar bun.Il am de 4 ani si inca merge bine.Al meu e Braun silk-epil softperfection.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
miereamara spune:
Multumesc, multumesc!
Eu am fost la rusi si am luat o telemea de oaie absolut exceptionala! E bulgareasca...telemeaua...nu oaia si e facuta din lapte pasteurizat, deci e safe in pregnancy.
Am luat si foi de varza murata pt sarmalute, acusi tb sa ma apuc de sarmale.
Elasan incearca aici:
http://www.besttrans.ro/
http://www.atlasshippingltd.com/
Eu nu le-am folosit nicioadata, nu as putea sa-ti spun cat de seriosi sunt.
Oare copila mea o sa semene cu mine
? Eu cred ca si dc e baiat are sanse sa semene cu mine
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
philip spune:
noi am sarbatori copilu' azi ca nu suntem acasa de ziua lui. aici puteti vedea poze:
http://apha.shutterfly.com/action/?a=2AaNGbls4bsWLF¬ag=1
irina, m-ai facut sa rad, nu conteaza ce sex va avea, va fi un copil frumos.
philip&andreea
blackpanterro spune:
Andreea, LA MULTI ANI lui Philip!!! Vad ca si voi sunteti super fani Thomas si McQueen :)
Miere, eu am mancat kilograme de mozarella proaspata, nepasteurizata si sunca cruda(oare de aia am pus pe mine 62 lbs? LOL), in Italia cat am fost gravida :) .Mi-a spus dr ca normal nu ar trebui dar ca nu crede ca italiencele se opresc din a manca cat sunt gravide asa ca pot sa o fac si eu numai sa ma asigur ca sursa e ok.
Iaca si big boy room a lui Aidan - yoohoo!
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-07-17/15:54:25
pass aidany627
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
PS.Azi vine mama si sta o luna !!!
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
terry spune:
dragele mele, ajutati-ma si pe mine.
in urma cu 2 luni am fost in miami si orlando. de la seaworld i-am luat nepoatei mele un delfin din plus. l-a iubit nespus si nu mai putea dormi fara el. a plecat in vacanta in anglia si l-a pierdut. e trista fara delfinul ei.
aveti idee daca exista vreun magazin online cu suveniruri de la seaworld?
eu am cautat pe net dar nu am gasit nimic.
si un alt drum pana la orlando nu cred sa mai fac curand.ma puteti indruma cum sa procedez? unde pot gasi astfel de suveniruri?va multumesc mult de tot
blackpanterro spune:
Asa ceva?
http://cgi.ebay.com/2-plush-dolphinS-from-sea-world-in-orlando-GRAY_W0QQitemZ220257297609QQihZ012QQcategoryZ230QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Daca nu il mai gasesti niciunde poti sa il iei de pe ebay si sa vb cu sellerul sa il trimita in Ro.Sau poti sa ii scri inainte sa il intrebi daca ar putea sa il trimita in Ro.
miereamara spune:
Andreea, La Multi Ani lui Philip! Sa creasca mare si sanatos!
Asa m-am bucurat cand am gasit pozele alea vechi cu mine, mi-am adus aminte cat de baietoi eram, nu aveam nimic de fata in comportament, eu eram intotdeauna in jocurile noastre printul calare pe un cal si nu printesa care trebuia salvata.
Blackpanterro, eu m-am ferit cat de cat, da am mai scapat si eu deli meats si kaizer crud,hot dogs, icre si compozitie cruda de chec, care contine oua crude (mor sa ling castronul dupa ce fac prajitura,mai ales dc are si cacao). Cam astea fura pacatele mele.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Ramona J spune:
La multi ani lui Philip si distractie placuta in vacanta!
Miere, stai linistita ca va fi un bebe frumos. Si zau ca nu conteaza ce e!
The best thing you can do for your children is to love your wife.