America (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,sa-ti traiasca frumuselul!...LA MULTI ANI PHILIP!...distractie faina in vacanta!!!..deci nu ati ales pana la urma sa veniti la noi,hmmmm......poate la iarna?!!

MIERE,cat mai ai pana aflii ce va fi puiutul din burtica?...oricum sigur va fi frumos/frumoasa...nu are cu cine sa semene altfel!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pe 13 august este ziua cea mare! Sper sa nu stea cu picioarele incrucisate. La ultima ecografie, de pe la 12 saptamani, doctorita a zis ca ar putea fi fetita, dar nu mi-a spus nimic sigur.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andreea LA MULTI ANI lui Philip!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc frumos pt urari.
mirela, ai dreptate, dar era mai scump cu avion si tot, asa mergem cu masina (brrrr) si ne scoatem mai ieftin. multam de invitatie si sa nu crezi ca glumesc, nici nu stii cand te trezesti cu noi la tine.
ps am gasit niste pungi care seamana cu pungile in care era leusteanul, daca se confirma, iti trimit (daca vrei, ca ziceai ca ai si tu din ro), dar de-acum cand ne intoarcem, ok?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, fetelor.

Sunt cam in criza de timp si deci, n-am apucat sa citesc nimic din urma. Promit ca pana diseara am s-o fac.

Ramona, am vazut azi mesajul de la tine si... promit ca am sa-ti raspund astazi.
In weekend n-am avut timp sa intru. Am tot dereticat prin casa. Iar ieri, dupa ce-am hranit copilul si l-am adormit, l-am lasat cu sotul, iar eu m-am urcat in masina si-am fost pe la magazine. Doar vreo...2 ore. Mi-a prins bine "pauza" asta.

Anyway... vroiam sa va spun ca am gasit la Walmart peste whiting.Am luat o cutie, dar n-am apucat sa il gatesc. Poate in weekend.

Ieri am gatit...piftele/chiftele.
Azi fac o ciorba de salata.

Va pup si...revin pe dupa-masa.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miericico papa nuts! am citit azi in L.A.Times ca daca gravidutele papa nuts bebelasii au risc f scazut de asma!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Miere honey...ca daca nici asta nu e pleonasm...in fine, revenind, bebelul o sa fie superb si sanatos, cat despre sex nu exista niciodata garantii. Si-a mea a cam stat cu picioarele incrucisate la eco morfologica de trim II la 21 de saptamani da' pan' la urma au zis ca e fata...

cel mai tare epilator este emjoy optima, si crede-ma,am incercat cam tot ce e pe piatza...inainte se gasea la sharper image dar de cand au dau faliment....

http://www.emjoi.com/hair-removal/emjoi-optima-epilator-AP99.html

Elasan Bestrans e bun, am trimis cu ei de cateva ori si au ajuns in timp si bine...

Andreea, sa iti traiasca cupilul!!!!! La multi ani, Phillip!!!!

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salut! Si eu pe aici, mai rarutz...Mai mult citesc ca la mine nu prea se intimpla multe lucruri demne de raportat...
Acum imi caut si eu un epilator nou ca l-am cam obosit pe cel de acum (un Braun Silk-epil de vreo 9 ani). Mie imi cazura ochii pe Braun SE7280 Silk-Epil. La Emjoy nu m-am uitat, desi l-am vazut in Target.
wndyctygirl poti sa ne dai mai multe amanunte despre el? Acum sunt cu un picior afara pe usa sa vad daca gasesc Braun-ul meu la Ulta

Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Wndyctygirl, multumesc pt sugestii, am citit si eu numai de bine despre emjoy si l-am vazut si la Target. Deocamdata am inceput sa ma uit dupa lucruri pt bebe, o sa primesc de la comunitatea romaneasca patut si alte chestii, asa ca intai trebuie sa vad ce primesc si apoi la cumparaturi....

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Anca am avut si brown si blkah blah blah...e ok, dar nimic nu-i ca emjoy, for me at least!
Tre sa fiti atente la modelul pe care il cumparati, eu garantez numai pt ala pe care l-am postat, cu dual opposed heads, practic iti smulge parul din toate partile...suna mai sadic decat e, de fapt si de drept!
Durerea e minima din pdv-ul meu, but then again, barbata-miu jura ca sunt sado-maso la capitolul epilat...
Pe mine ma tine de 3 ani ...si ma mai tine o-hooooo....faza mishto e ca atunci cand se toceshte poti sa cumperi numai the rpelacement heard pentru 20 de paralutze, ceea ce voi face cat de curand, nu ca nu mai merge, dar simt nevoia de o schimbare.......

Miere baby, esti fericita, inseamna ca ai comunitate romana mishto prin zona, ma bucur! Eu chiar nu am cumparat nimic pentru bebelina si zau ca presiunea ma omoaraaaaaaaaaaaaaaaaaa...sunt la primul bebe si habar n-am ce am de facut! Citesc ca talamba tone de maculatura internetica pe toate temele posibile si imposibile pana cand imi formez o nebuloasa in creieras care-mi provoaca stari cumplite de anxietate...si dau in alte alea...cine o sa aiba grija de bebe, ce ne facem de bani ca ramanem fara un venit in casa si si asa de abia ne descurcam cu doua....ca deh, ne-au placut credit cardurile...Si uite asa ma blochez , efectiv paralizez mental si nu misc un deget la capitolul cumparaturi, samd...chiar si planuri de viitor!Mai sunt si singura colac peste pupaza caci al meu e pe drumuri cate doua saptamani ....
Intr-un final imi revin din angoase( cat de cat) si realizez ce minune primesc de la Dumnezeu si zau ca nu ma rog decat sa fie sanatoasa....aaaaaaaaa, si desteapa, nah acum...restul s-or rezolva intr-un fel sau altul!
Ca doar nu degeaba am fost infiltrate de mici cu sipritul Ecaterinei Teodoroiu, Fefelegii, etc....vom fi ok, sunt mioritice destoinice...hm, nici nu suna comunist!!!!!Ha ha ha....

23+ cu

Mergi la inceput