America (116)
Raspunsuri - Pagina 17
miereamara spune:
Hello, hello!
Arminad, felicitari pt cetatenie!
Mi-am facut si eu testul, mi-a iesit 78...intr-adevar avem de toate in jur, de la bookstore pana la restaurante, dar ...totusi sunt destul de departe, cam un km, cred ca am devenit cam lenesa, mi-e lene sa merg si pana la piscina pe jos, si e la 200 de metri de casa mea.
Dati-mi va rog o sugestie de unde imi pot cumpara un epilator? Online, magazin...la walmart nu am vazut epilatoare, numai shaver.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
blackpanterro spune:
Miere, http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5155922
Mai sunt si altele :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
miereamara spune:
Multumesc, online nu ma uitasem. In magazin, la noi aici la tara nu am vazut. Mi-a mai spus cineva sa incerc la Target.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
blackpanterro spune:
Daca comanzi la Walmart foloseste-te de optiunea free shipping with site to store si iti vine la magazinul vostru de tzara :).Apoi te duci si il ridici fara sa platesti shipping.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
corinadana spune:
Armina felicitari ptr cetatenie!
Raluca face teme de pe edhelper, ii dau de clasa a 4a. Aseara si a vazut idolul...Ea face n fiecare zi, am facut o intelegere NU teme Nu Wii!
Mai avem mai putin de 2 saptamani si mergem ptr o luna in tara.
Weekend placut! noi iar il avem alergat...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
quote:
Arminad, pachetul merge f bine si cu posta obisnuita, daca vrei sa ajunga, mai bine il pui recomandat
Multumesc,o sa cintaresc pachetul si ma duc la oficiul postal sa ii intreb cit m-ar costa.
quote:
dvd-urile din US nu merg in Europa, numai daca si playerul este american.
wow ,stiam eu ca e ceva da nu stiam ca nu merg deloc ,deci numai daca de acolo de unde il cumpar au si dvd pt europa,o fi posibil asa ceva desi ma indoiesc.Thanks!
LucasMom spune:
quote:
citat din mesajul lui arminad
Multumesc,o sa cintaresc pachetul si ma duc la oficiul postal sa ii intreb cit m-ar costa.
Daca il poti cantari acasa, uita-te pe usps.com si poti estima pretul shippingului.
Elasan spune:
Ajutor!
Plec inapoi in Romania pe 12 August si nu gasesc nici o companie care sa imi transporte pachetele care vreau sa le trimit acasa. Poate cineva sa ma ajute cu un sfat/informatie/date de contact?
Eu ma aflu in South Carolina, deci mi-ar fi de mare ajutor si informatii din state invecinate, ca Georgia, Florida...ca din SC vad ca nu e nimeni pe forum.
Va multumesc mult de tot!
Ramona J spune:
Corinadana, ai facut si subscription la edhelper sau folosesti varianta gratuita?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Am platit 19.99 pe un an la ei! dar se merita ca printezi ce doresti tu de acolo. Nu i ca si o carte care aia este!
Chiar au activititati si ptr cei mai micuti ca si Anuta.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca