America (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

quote:
Hei!! Felicitari concetatene!.
Si ai spirit civic mai mult azi?:)

Multumesc(la toata lumea).Andrada ,s-a trezit dis de dimineata spiritu civic in mine si-am trimis formularul ala pt votare .Dar am zis ca votez doar daca apare si tanti Hillary in echipa ,ca daca nu ma mai gindesc.
Apropo de repetat pt scoala m-am dus azi la Borders sa ridic niste carti pt fii-mea si ca o mama buna si responsabila ce sunt ii zic lu asta micu sa-i iau si lui ceva carti .La care copilul racneste din toti plaminii "i hate books,i like video games !!!"N-a fost suflet de om in incaperea aia sa nu se fi uitat la mine.Asa-mi trebuie daca m-am apucat sa-i stric copilului vacanta.

Mergi la inceput

Mie mi-a iesit scorul la walkable (sau cum ii zice ) 79 din 100 adica f bun .D-aia nici n-am nevoie de masina si nici sotu n-o foloseste prea mult.N-am bani sa cumpar tot ce-as gasi la doi pasi de mine si timp sa ma duc la servici,da de-asta nu zice nimic la astia pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

mmmmm... ce frumos miroase aici, a deodorante, a leustean, pasapoarte albastre si peste oceanic.
spuneti-mi si mie de pe unde mai luati voi bilete de avion Romania-US? ca alea de aici spre incolo le stim, le-a afisat Onelul la intrarea in clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Eu folosesc intotdeauna www.kayak.com pt orice destinatie.
In martie i-am luam mamei OTP->LAX,LAX->OTP la aprox 2/3 din pretul cel mai ieftin pe care-l gasise in Romania.
Singura exceptie e cu anumite companii mici in US care nu isi listeaza locurile pe kayak si atunci caut direct pe site-urile lor (airtran sau southwest de ex.) dar astea nu zboara in iurop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arminad felicitari pentru cetatenie..

La noi scorul de walkable este 48 din 100...oh well!!.. cred ca se putea si mai rau.

Ramona acus ma bag si eu ca musca in discutie: nu v-au dat si niste cartulii ceva sa vedeti ce fel de beneficii vin cu job-ul? Te intreb ca de pilda asigurarea de sanatate de la la job-ul de stat (pe care il are sotul meu acum) este clar mai buna decat cea pe care o avea la particular si partea pe care o platim noi mai mica.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, de la interviu incoace n-a mai fost acolo. Probabil ca ii da restul de informatii dupa ce trece si celelalte teste. Chestii generale am mai citit pe site-ul lor.
Dar cum spui, la celalalt job am avut asigurare mult mai buna, cu $200 pe luna partea noastra. Ca dovada ca dupa ce n-a mai lucrat acolo, COBRA a costat aproape $1000 (care la pretul asta nu mai includea vision si dental, pe care le-a avut in timpul jobului).

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Cum as putea trimite citeva carti in Romania ,ieftin si rapid ?Pachetul nu ar cintari probabil foarte mult ,cei de la agentiile astea romanesti am inteles ca au o limita minima iar cu posta obisnuita nu am trimis niciodata nimic.Ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Si as mai avea o intrebare referitor la dvd -uri.Daca cumpar un dvd de aici merge si pe dvd -player din Romania sau trebuie niste conditii parca ,eu sunt pe dinafara cu chestiile astea tehnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Arminad, pachetul merge f bine si cu posta obisnuita, daca vrei sa ajunga, mai bine il pui recomandat.
La DVD nu e nicio problema, problema era la video, ca sunt formate diferite NTSC/PAL..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Arminad, dvd-urile din US nu merg in Europa, numai daca si playerul este american.Daca te uiti pe dvd-ul american scrie zone 1, Europa e zone 2.

PS.Congrats pt cetatenie!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput