America (116)
Raspunsuri - Pagina 15
ruxij spune:
Felicitari arminad!
Merci tuturor pt. info. L-as incerca totusi de cateva ori, sa mai repete adunarile/scaderile alea. Tata vad ca orice altceva face pe acasa, numai de copil nu se ocupa, iar eu cand vin avem mereu ba inot, ba diving, ba pian, dupa care tb sa fac tot felul de chestii prin casa, asa ca ma gandii ca dc. il inscriu cateva sapt. la kumon, tata va fi obligat sa il duca/aduca si fi-miu obligat sa repete si el ceva pe la mate.
Ramona J spune:
Felicitari Arminad!
Blackpanterro, foarte bun deal!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Uite la ce ma uit eu acum:
http://www.costco.com/Common/Category.aspx?ec=BC-EC17-Cat3605&pos=4&whse=BC&topnav=&cat=62109&eCat=BC|3605|62109&lang=en-US
Sa v-o fac si voua ca eu mai am putin si comand juma de Costco,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
philip spune:
ramona, l-am intrebat si eu pe sot aseara, el mi-as pus ca in principiu orice nou-venit incepe cu primul step pe care-i ii tot acumulezi automat, adica nu tre sa vina din partea sefului sau mai stiu eu ce, iar maximul care-l vezi tu pe site e maximumul la ultimul step pt gradul ala. dar zice sotul ca dupa un an incepi sa avansezi si in grad, nu numai in step, sper ca am inteles corect, pluc ca (asa cum a zis carmen) poti aplica la joburile interne si poti avansa asa.
sotul m-a mai intrebat ce varsta are sotul tau, ca el zice ca dupa o anumita varsta beneficiile sunt mai importante ca salariul. good point, eu nu ma gandisme la asta.
bafta, decizia va fi a voastra!
andrada, merci, eu asa cum l-am deschis, asa l-am inchis ca nu poci nimic de-acolo :(
philip&andreea
philip spune:
felicitari pt cetatenie, eu tot asteeept hartia aia si intarzie sa apara!
ps plecam in california vinerea viitoare, abia astept, nu mai zic copilu'
philip&andreea
BiancaM spune:
Noi am gasit macrou proaspat la magazine chinezesti si coreene.Il facem mai ales pe gratar. Pastrav am luat de la Costco, dar ultima data unul nu arata bine si l-am aruncat. Iar somon, daca nu zice ca e wild, nici nu luam,ala de la costco zice ca are adaugata culoare in mancare ca sa iasa si pestele colorat...
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Ramona J spune:
quote:
citat din mesajul lui philip
ramona, l-am intrebat si eu pe sot aseara, el mi-as pus ca in principiu orice nou-venit incepe cu primul step pe care-i ii tot acumulezi automat, adica nu tre sa vina din partea sefului sau mai stiu eu ce, iar maximul care-l vezi tu pe site e maximumul la ultimul step pt gradul ala. dar zice sotul ca dupa un an incepi sa avansezi si in grad, nu numai in step, sper ca am inteles corect, pluc ca (asa cum a zis carmen) poti aplica la joburile interne si poti avansa asa.
sotul m-a mai intrebat ce varsta are sotul tau, ca el zice ca dupa o anumita varsta beneficiile sunt mai importante ca salariul. good point, eu nu ma gandisme la asta.
bafta, decizia va fi a voastra!
andrada, merci, eu asa cum l-am deschis, asa l-am inchis ca nu poci nimic de-acolo :(
philip&andreea
Andreea, daca ei vor fi de acord sa-i dea mai mult decit au propus initial - asta inseamna ca nu incepe cu Step 1? Eu am inteles ca sint 10 steps.
Poti sa sari atitea steps si sa avansezi direct in grad? Presupun ca asta se intimpla daca apare alt job opening la un grad mai mare.
Sotul meu e sarit de 40, poate c-ar fi bine sa ne gindim la beneficii...
Noi ne-am pregatit sa le aratam cit cistiga si sper ca ei macar sa match. Tot e ceva, avind in vedere ca platim din buzunar vreo $7500 pe an asigurarea medicala. No dental, no vision. Deci asta ar fi cistigul.
Distractie placuta in vacanta, mergeti la Disney?
Andrada spune:
Scade asigurarile din salariu si vezi ce ramine daca e comparabil.
Beneficii la 40 e cam devreme. Aveti tot timpul
Poate de tenure e cam tirziu ca pina o faci oricum iesi la pensie
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Thanks ca zici ca-i devreme. Spring chickens, ce mai!!!!
Da, asa ma gindeam sa compar. Acum nici asigurarea lor n-o fi chiar gratuita. Habar n-am discutiile despre beneficii n-au avut loc inca.
Ar mai fi si faptul ca de cind ne-am mutat la Dallas n-am mai facut nimic pentru retirement. Ne-am tot propus, dar mereu s-au gasit alte prioritati. Pe vremea cind aveam amindoi jobs ca toti oamenii ne ocupam mult mai indeaproape de chestia asta. Ma rog, aici e vina noastra. Alta ar fi life insurance. Mi-am tot propus sa facem un "term" si asta tot la faza de proiect a ramas...