America (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

merluciu intradevar dupa denumirea latina si dupa poze vaz ca e hake dar nu am vazut in stores vreodata peste cu numele asta. poate doar n-o o fi prin zona noastra p'aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Macroul e mackerel si merlucius e whiting (asa el gasesti in magazine).
Mincam pe vremuri chilian sea bass (cel mai bun peste alb) dar acu e endangered si incercam sa nu.
Urmatorul pentru noi e cod. Apoi whiting (merlucius), si rainbow trout (pastrav).

Lia, Kumon nu e rau, doar ca noi n-am vrut ca mai inseamna o scoala dupa scoala. Facem noi acasa,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mersi fetelor.
Dau o fuga in oras sa iau cate ceva si o sa ma uit sa vad si ce peste gasesc. Nu stiu ce mi-a venit cu pofta asta de maliga cu peshte si mujdei.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Merci Andrada. M-ar fi intersat pt. vacanta asta, cat a mai ramas din ea, ca e tata la mine si oricum n-au ce face pe acasa. Dupa aia nu are cine sa il duca oricum la Kumon dupa scoala si aia zic ca trebuie sa fie dus si adus de parinti cica. Pana la adanci batraneti cred. Dc. eram in Ro il lasam singur sa mearga ca e aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Lia,eu il duc pe fiu-miu la ceva terapii si acolo ma intersectez cu o mamica ,profesoara de meserie care acum sta acasa pe motiv ca are doi copii cu probleme.Copilul ei cel mare a mers la Kumon si vroia sa il inscrie si pe al doilea inainte de a incepe scoala (cls 1).Ea zicea ca nu i-a inscris neaparat in ideea de a-i face genii mai ales ca au amindoi probleme (sunt dislexici)ci pentru a le oferi ceea ce scoala publica esueaza sa faca de multe ori si anume a-i invata niste skills .Cum eu sunt pleasna la a da explicatii iti dau un citat de pe site-ul lor referitor la skills astea
The Kumon Method facilitates self-acquisition of the skills and study habits needed to improve academic performance. This empowers children to succeed on their own, giving them a sense of accomplishment that fosters further achievement. A child who develops learning tools in this way may never have to rely on costly tutoring.
Acuma tu stii ca reclama e sufletul comertului da tipa zicea ca ea a fost multumita si ca banii n-au fost irositi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc pentru sfaturile cu jobul de guvern. Honey, cred ca iti trimit PM. In mare m-am lamurit, as mai avea doar citeva intrebari.

Blackpanterro, ce ieftin ai gasit! Sa ne spui cum iti plac. Imi mai amintisem si de www.smartbargains.com dar ai rezolvat.

De Kumon nu stiu personal, dar am citit pe forumul din Dallas ca mamicile nu sint multumite. Bat pasul pe loc, fac chestii prea usoare etc. Probabil ca depinde si de locatie. Mai bine iei un workbook si face acasa. Noua ne place si Brain Quest, Corinadana ne-a spus de el si vad ca-i place si lui Alexandru.

Honey, noua ne place cam ca si lui Andrada: Chilean Sea Bass (n-am mai mincat nici noi demult, ultima oara era $25/lb!!!), trout (pastrav), sole (salau) si codul e OK.
Eu catfish nu pot sa maninc, are gust de mil in opinia mea. In TX (cel putin in nord, la noi) e mai greu cu pestele. La NY era mult mai la indemina pestele proaspat si preturile erau rezonabile. Aici numai magazinele scumpe au peste decent si preturile sint pe masura. Am mai luat peste OK de la magazinele asiatice, dar nu stiu daca voi aveti...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Am uitat sa iti spun ca si Marcu a facut ceva Kumon dupa foile xeroxate de la o colega si era bored to tears. Faci de 100 de ori acelasi exercitiu. Nu zic ca ar fi rau, ca doar asa invata, doar ca la unii merge la unii nu.

Cind mama era acasa cu el anul trecut sau acum doi ani, a facut ceva dupa abecedar, apoi i-am dat niste foi tiparite de pe net cu cancugurul si din manualul de aritmetica din Romania (a venit mama inarmata ca tare e didactica si pedagogica
). Nu l-am stresat doar asa sa faca ceva si sa mai invete romaneste,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

In alta ordine de idei "I am proud to be an American citizen"De ieri .
A fost tare haios judecatoru .Si-a inceput speech-ul cam asa "unii dintre voi s-au trezit dimineata ,si-au baut cafeaua ,au deschis televizorul si cind au vazut pe toate canalele de stiri cu ce viteza merge America spre colaps ,potrivit canalelor tv ,si-au pus poate intrebarea :am facut bine ca am venit in tara asta ,mai are vreun rost sa ma mai duc la ceremonia aia sau nu ?
Om trai si-om vedea ,vorba romanului ,ca nenea judecatoru zise c-am facut bine venind aici ,totusi .Da ce stie el ?

Mergi la inceput

Hei!! Felicitari concetatene!.
Si ai spirit civic mai mult azi?:)
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Wow Ramona ce preturi bune la bedding pe situl ala, ma refer pt patul nostru ca pt Aidan nu cumpar asa de scump ca o sa le terfeleasca repede, mai un pipi(le spal of course dar nu as putea sa vad bumbac egiptean tot cu pipi pe el :))
Lui i-am luat seturile astea:
http://www3.jcpenney.com/jcp/Products.aspx?CatNum=QA723-4574D&find+a+catalog+item.x=0&find+a+catalog+item.y=0&JSEnabled=false&mscssid=&cmResetCat=true&hdnOnGo=true

este cel cu dungi albastre deschis

si asta:
http://www3.jcpenney.com/jcp/Products.aspx?CatNum=FC723-0474D&find+a+catalog+item.x=0&find+a+catalog+item.y=0&JSEnabled=false&mscssid=&cmResetCat=true&hdnOnGo=true

este cel in dungi albastru inchis

Dupa reducerea de la cupon au costat 8.50 si respectiv 16.99

Despre peste: nici mie nu imi place catfish.Noi cumparam la piata proaspat de la Marea Nordului.Dar in US ar trebui sa se gaseasca peste, doar e inconjurata de ocean.Noi primim la baza de toate felurile si vine totul din US, cel mai mult din Alaska.Noi cumparam mai ales Alaskan Snow Crab Legs, sunt delicioase :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput