America (116)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmenbr spune:
Ramona, tin pumnii. Eu nu stiu cum e cu top secret clearance, oricum sunt diferente intre armata si civil. Si nici nu pot spune ca stiu toate dedesubturile, sunt aici abia de un an. Si am inceput cu limita minima, chiar daca salariul anterior de unde veneam era mai mare, dar veneam de dinafara. Iar cu speeding tickets era problema doar la sheriff department, ca altfel eu la fiecare 18 luni, mai iau un speeding tickets. Oups!
NewMami, zi-mi si mie te rog de hotelul ala din Mexic.
Honey, noi mancam mult somon(are mercur mai putin) si cateodata cat-fish (nu are oase mult, e somnul nostru cred).
4 anisori...uraaa!
blackpanterro spune:
Multumesc mult fetelor, overstock sunt out of stock la ce vreau eu, $30 un set egiptean, apoi bed bath and beyond sunt prea scumpe pt cat sunt eu dispusa sa platesc, la fel si lnt.com :( .Target nu livreaza APO/FPO asa ca ramane sa ma duc la JC Penney.E un pain in the a#@ sa locuiesti overseas....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
Andrada, multam de ideea cu JC Penney.Am cumparat de la ei un set cu 8.50 si unul cu 16 :) de la outlet.Am gasit si cupon pt net pt 15% off.Multam mult!
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
honey79 spune:
Carmen, nu-mi place niciunul. Stiu, stiu....sunt o scarandiva.
Mi-e dor totusi de-o mamaliguta cu peshte si mujdei.
Oare chiar sa nu gasesc macrou... sau chiar merluciu pe aici?Ca la crap nici nu visez.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
NewMami spune:
quote:
citat din mesajul lui Carmenbr
Ramona, tin pumnii. Eu nu stiu cum e cu top secret clearance, oricum sunt diferente intre armata si civil. Si nici nu pot spune ca stiu toate dedesubturile, sunt aici abia de un an. Si am inceput cu limita minima, chiar daca salariul anterior de unde veneam era mai mare, dar veneam de dinafara. Iar cu speeding tickets era problema doar la sheriff department, ca altfel eu la fiecare 18 luni, mai iau un speeding tickets. Oups!
NewMami, zi-mi si mie te rog de hotelul ala din Mexic.
Honey, noi mancam mult somon(are mercur mai putin) si cateodata cat-fish (nu are oase mult, e somnul nostru cred).
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
Ajutati-o pe Diana!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
4 anisori...uraaa!
Se numeste Iberostar Paraiso Beach - (- daca iti iei biletele prin FunJet Vacations iti este inclus si transportul de la aeroport in resort si invers. Noi vrem sa mergem din 27 Noiembrie pana in 6 decembrie si ptr. 3 persoane all inlclusiv + avion direct ne costa $4,200. Iberostar mai au vre-o 3 resort-uri pe Riviera care sunt frumoase (Lindo, Maya).
blackpanterro spune:
Carmen, chestia cu top clearance se aplica si la civili, gov workers, care sunt fosti military si au inca top secret clearance care valoreaza o caruta de bani.Sota-miu o sa o aiba si cand iasa din armata ca numai ce s-a reinnoit si o are pt 6 ani.Deci civil fiind se foloseste de ea ca sa prinda un job bun.El oricum nu vrea guv job.Mai mult i-ar surade contracting job.
blackpanterro spune:
Honey incearca sa cauti peste la Specks, pe langa bauturi au si mancaruri mai alese.Cred ca au si peste ca de acolo cumparam caviar si somon afumat.
ruxij spune:
Salutare!
vin direct cu o intrebare. Ce stiti voi despre programul Kumon? Este bun, merita sau nu?
honey79 spune:
Hmm..mi-ar traduce macroul ca :blue whiting.
Iar merluciul -hake.
Ati vazut,auzit de denumirile astea?
Cum e codul, e bun? Sora-mea zice ca ar fi ok.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
LucasMom spune:
eu stiu ca macroul e mackerel dar as lua mai degraba ceva file ca macroul are oase :(