America (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, salariile alea mari se dau din start, poate celor care au si top secret clearance.Ma rog nu stiu cat e de valabil la sotul tau dar sota-miu mi-a spus ca, cu a lui above top secret clearance poate sa lucreze in orice job guvernamental, din sfera lui, si din start i se adauga 20.000 la salar.Poate de aia este expusa limita aia de sus a salariului.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc pentru raspuns. Ma gindesc ca el saracul n-are treaba cu top secrets...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetelor, ajutati-ma va rog cu un site de bedding de calitate dar nu la preturi astronomice.Aidan are big boy bed acum si nu gasesc niciunde cearsafuri twin.La baza nu am gasit ieftine si am fost fortata sa cumpar Tommy Hilfiger la $60 :(.Amazon nu livreaza bedding APO/FPO, Walmart imi cere $20 shipping la $18 un set de pat :(.Pottery barn costa si ala an arm and a leg....Unde ma duc?

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mie mi-a iesit 38 out of 100. Si car dependent.
Azi m-am trezit la 5 dimineata ca nu cumva sa intarzii sa imi iau sotul de la aeroport (ceasul ar fi trebuit sa sune la 6). Si ma simt asa de ametita, nici cafeaua asta nu ma ajuta . Mai stau un pic si ma duc sa plimb "dulaul" si apoi iau copiii pe sus, ii parchez in masina si ma indrept catre Denver. Sper sa mai doarma piticii astia un pic in masina, ca am de condus vreo ora si ceva minute. Depinde de trafic.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

http://www.bedbathandbeyond.com/
http://www.lnt.com/

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mie mi-a iesit 56, dar nu stiu cum, ca mie mi se pare ca nu pot sa merg deloc pe jos. bine, pana la supermarket, dar atat. in rest, tzop-tzop, in masina.
in NY unde stateam a iesit 91. de-asta iubesc eu NY-ul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Blackpanterro, mie imi place The Company Store. Acum ar trebui sa aiba reduceri. Au si linie pentru kids. www.thecompanystore.com
Imi placea Chambers (acum e Williams Sonoma Home - one step up de la Pottery Barn). Preturile obisnuite sint mari, dar la NY aveau outlet store.
Edit sa zic sa incerci si www.overstock.com. Am gasit dealuri foarte bune citeodata. Fii atenta la reviews. La Company Store totul e de calitate - aici au tot felul, unele sint excelente dar trebuie sa fii atenta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pantera, noi cu J C Penny (livreaza oriunde in lume), calitatea buna la cearceafuri comforter, etc si iti face si monograma (ale baiatului le am asa) la ce vrei tu: camasi, prosoape, seturi de pat...etc. Vezi ca au perioade cu shipment free, gugaleste coupon JC Penny
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
citat din mesajul lui blackpanterro

Fetelor, ajutati-ma va rog cu un site de bedding de calitate dar nu la preturi astronomice.Aidan are big boy bed acum si nu gasesc niciunde cearsafuri twin.La baza nu am gasit ieftine si am fost fortata sa cumpar Tommy Hilfiger la $60 :(.Amazon nu livreaza bedding APO/FPO, Walmart imi cere $20 shipping la $18 un set de pat :(.Pottery barn costa si ala an arm and a leg....Unde ma duc?

Incearca Target (http://www.target.com/b/ref=sc_iw_r_1_1/602-2485828-7586260?node=180393011) au si de calitate la preturi mult mai mici decat pe alte site-uri. Eu am luat cele de la Olive - Tonka si set-ul Trains.. plus perdelute ptr. camera lui Patrick.

Am facuit si eu scorul ptr. walkable si ... honey nu sunt departe de tine ... 15 din 100 - clar - macar n-am de ce ma supara ptr. supra kilogramele mele in plus :)
Cartierul e deosebit de frumos, asa ca ma impac cu asta ....

Miereamara si restul fetelor care m-au ajucant cu vacanta, gata am book-uit flight, car si pe 9 august ne luam zborul. Nici n-am gatat bine cu asta, acum ma uit de bilete in Mexic ptr. sfarsit de noiembrie inceput de decembrie. Aici daca aveti nevoie, am un resort care ne place tare mult la preturi foarte bune pe Riviera.

job-uri guvernamentale va pot ajuta cu detalii - in Canada daca e cineva interesat.

Un weekend cat mai placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ramona, sotul lucreaza pentru guvern de vreo 15 ani. E GS 12.
Daca vrei, diseara cand vine de la munca, ii cer detalii.
Sau mai bine, pune-mi intrebari exacte (aici sau prin PM) si ii cer astfel raspunsuri exacte la ce anume te intereseaza.

In alta ordine de idei, mie mi-e dor de peshte. N-am mai mancat de vreo 3 ani.In tara ma atingeam doar de crap si macrou. Ce gasesc aici sa aduca cu soiurile astea?
Catfishul mi-l tot lauda sotul...care de altfel nu se atinge decat de tuna.....isi face o salata cu mar ras.
Dar mie imi cam merge neuronu' aiurea si imi imaginez ca halesc o pisica innotatoare.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput