America (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

wndyctygirl- bine ai venit in grup! sarcina usoara!

miereamara- sarcina usoara in continuare! de acum .urmeaza partea cea mai frumoasa din sarcina- primele miscari,fara greturi ,ai mai multa energie.
ramona- votez cu beneficiile.felicitari, oricum ,pt ca a fost ales la interviu.

eu ma pregatesc sa plec in tara si tot bat magazinele,am impresia ca nu am haine de Romania si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmenbr, am tot citit mesajul tau. Cum e cu steps astea? Cite sint? Ca a dat omul ala sa-i explice sotului ceva cu steps astea, dar nu s-a prins nimic. Jobul asta e GS7, sa inteleg ca GS7 are si el niste steps?

Wndycty, se pare ca the village idiot se muta in urbea noastra dupa terminarea mandatului.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Pumba, multumim. Sa vedem ce-o iesi. Ca dincolo de negocierile astea cica trebuie background check, fingerprints, nu stiu ce teste de sanatate... Nu-i de ici de colo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, in functie de steps se da marirea de salariu. maximul de steps pe care il poti lua (la mine la county) e de 6. Daca superviserul e multumit de tine iei 6 steps, daca nu iei mai putin. Dar nici daca iei 6 steps nu ajungi la cei 24/h. Dar intre cele doua limite (17/h si 24/h) sunt vreo 30 steps. Deci ai nevoie, cum ziceam de vreo 3-4 ani pana ajungi la limita maxima.
La el pot fi mai multi sau mai putini stepsi, dar ideea cred ca e aceeasi.
Don't worry about the background and fingerprints, doar daca a-ti comis-o. (glumesc!). Iar la teste de sanatate, sunt cele usual, insa face drug test. La noi la sheriff se face si check sa vada daca ai driving tickets sit e respinge daca ai, trebuie sa ai clean record.
Bafta multa!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Serios? Sotul meu are un speeding ticket in ultimele sase luni, cred. Ooops!
Inteleg, e diferenta mare cu steps astea si dureaza sa obtii marirea aia. Incepe sa-mi fie clar ca nu-i va da suma de la "top of the range", dar ce au oferit ei initial este step 1. Sa vedem daca vor step 6 deci! Dar stii ce ma deranjeaza? De ce afiseaza salariul maxim, daca de fapt nu este nici o sansa sa-l primesti din start?!

Wndycty nu dispera, noi am luat in general decizii bune de cind au venit copiii pe lume. Datorita lor am realizat niste chestii care altfel ar mai fi intirziat ceva timp.

Ciuf, ma gindeam la mesajul tau ca am dat o fuga la Walmart sa cumpar niste nimicuri si la casa am lasat $130. Nebunie!

Mergi la inceput

Ati vazut www.walkscore.com? Pui adresa si primesti un scor, cit de "walkable" e cartierul tau. Aici avem 68, nu-i rau pentru TX. Mi se pare ca si lipsesc citeva locuri care ar mai fi ajutat la scor. Vechea mea adresa din NY are scor 80.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La mine e 72 scorul very walkable, ma asteptam sa fie mai mult ca am o gramada prin jur n-am nevoie de masina sa ma misc in zona.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am facut si eu testul. Mi-a iesit 2 out of 100 - car dependent...ha ha ha.
So... trebuie sa-nvat sa merg pe ...bicicleta.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si la mine 92 din 100!!!

Maine mergem s o vedem la Hollywood Bowl pe Julie Andrews, preferata Ralucai.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Honey, chiar asa?!

Mergi la inceput