ce ati vrea sa vi se aduca din Romania?
Raspunsuri - Pagina 5
maru spune:
deci nu sunt singura dilie care vrea covrigi! Mama, mor de pofta!
seminte de floarea soarelui, trebuie sa recitesc unde a zis cineva mai devreme ca se gasesc, ca alea de la departamentul de pasari scrie clas ca nu sunt pentru consum uman!
cat despre deodorante in Canada: se gasesc, dar 99 la suta sunt solide, iar f putine sunt roll-on, de alea cu bila. Asa ca eu am apelat la Avon, ca altfel ma confundau astia cu un sconcs
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Andrada spune:
Laura ala de la Wegmans e pe aproape dar asa e, nu e "the real thing", oadta ce le-am avut fata in fata pe amindoua mi-am data seama.
Mama a pus anul asta ( a invatat-o cineva cum se cern semintele de cimbru din Romania ca sa se prinda), acum sint maricele rasadurile, daca rezista si se fac tufa ne intilnim in locul nostru secret la lunch si-ti dau,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
cge spune:
Dana,Maru, eu am gasit deodorante cu bila la Yves Rocher.
De fapt, noi preferam multe produse frantuzesti celor autohtone din Qc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Laura Takacs spune:
[quote]citat din mesajul lui Andrada
Laura ala de la Wegmans e pe aproape dar asa e, nu e "the real thing", oadta ce le-am avut fata in fata pe amindoua mi-am data seama.
Mama a pus anul asta ( a invatat-o cineva cum se cern semintele de cimbru din Romania ca sa se prinda), acum sint maricele rasadurile, daca rezista si se fac tufa ne intilnim in locul nostru secret la lunch si-ti dau,
A
Ooo, Anda vin direct cu ghiveciul . Le plantez pana sunt proaspete. Mi s-au promis si mie seminte cu tufa (uscata)cu tot, poate imi dai lectii de cum se aleg.
Letitia1 spune:
Maru eu gasesc aici la magazinele naturiste dar nu sint prajite sau sarate, dar asta poti tu acasa foarte bine. Am gasit si seminte de bostan tot la aceste magazine.
Lu_mi spune:
Eu zic ca ar merge si niste CD-uri cu muzica romaneasca, Tudor Gheorghe, Hrusca, Seicaru sau Iris, Compact... in functie de ce gen de muzica asculta.
Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)
crisspoliss spune:
La mine vine mama cu ceaiuri de la plafar, aspirina si algocalmin si mai ales siropuri de tuse naturale( ca aici nu se prea gasesc, de genul-muguri de pin) ciocolata la greu, condimente de toate felurile si(mai ales cimbru) si bors magic..si cel mai tare, ciorba de burta de la Knorr( in plic)
Criss 12+
dodo spune:
Eu as vrea sa recitesc unele din cartile pe care le am in RO, in rest, e ceva in neregula daca nu-mi doresc nimic din RO, daca ar fi sa-mi aduca cineva ceva? Gasesti aici absolut tot ce vrei in materie de alimente si chiar ar fi nefiresc sa car greutate din RO, cind le pot inlocui cu articole locale..Pe-ai mei i-as teleporta, ca nu se lasa convinsi sa vina aici, le e teama de distanta..