Gravidute & Mamici de IASI (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza! haideti la sau 3 in 1, este si ceai!

vecinul meu inca mai are de gaurit peretii!

o zi frumoasa! din toate punctele de vedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
multumim de tratatie Addiana
vine careva dintre voi in copou?
O zi frumoasa!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multam de cafea!

Eu vin la plimbare .

Va pupam dulce si sa aveti o zi buna si insorita!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Miha - chiar ca bunut Si cum i-a placut lui Robert la mare?

Ella -era cat pe ce sa ajung si eu ieri in copou, dar...am schimbat directia.. Cand pleci in Copou, acum sau dupamiaza?

Teo - vacanta placuta! Urmatoarea vacanta imi doresc si eu sa fie tot undeva all inclusiv si doar sa lenevesc, fara sa ma plimb, colind , vizitez,...doar relax
Mai demult eram si noi prezente la ora aia , dar acum nu mai suntem in tura de noapte
Da, Lisabona acum e orasul meu preferat si Portugalia, tara mea preferata, mi-as dori oricand sa ajung din nou acolo. Dominic s-a adaptat f bine peste tot, neasteptat de bine.

Diana- multumim de cafea, eu zic sa tai curentul la pranz sa nu mai faca vecinul gauri , hihi

Emma - multumim la fel!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am citit ca Sebicu o sa fie operat luni, ii tinem pumnii si ne rugam sa fie bine

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
citat din mesajul lui mihamora

Am citit ca Sebicu o sa fie operat luni, ii tinem pumnii si ne rugam sa fie bine

Situatia s-a schimbat un pic. Astazi vor face biorezonanta si apoi se decide in f-tie de rezultat daca o sa fie sau nu operat luni. Micutul are iarasi montat un tubulet pt. drenaj, sper sa nu se infecteze. Este greu in spital pt. micut. Mai multe o sa povesteasca Andreea dupa ce se intorc acasa. Dumnezeu sa-i ajute sa vina acasa sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Eu dau un ceai fierbinte cu multa miere si lamaie si apoi o inghetata.... Am un gaaaaaaaaat si ma gandesc sa-l repar asa.
Si sunt si suparata rau... am o vecina dedesubt.... care se cearta cu toata lumea... si aseara pe la 19 mi-a batut in calorifer, ca alerga Stefy prin casa.... de am zis ca-mi pica caloriferul. Stefy s-a speriat asa rau, ca s-a scapat mititica pe ea si de atunci tot zice baba-baba...Azi cu greu am scos-o din casa, nu voia sa dea ochii cu baba...iar la intoarcere, era in fata scarii si a inceput saraca sa planga si am facut cale intoarsa... si dupa ce a intrat in casa, am intrat si noi in scara. Cred ca daca tot doarme Stefy ma duc jos si-i zic vreo doua.... ca nu se mai poate asa.... terorizeaza bietul copil. Auzi la ea: Ca de ce nu-i dau un creion sa scrie si sa nu mai alerge prin casa? Asta e gandire de om normal?

Ne si pentru Sebi sa fie bine si pentru mami sa aiba putere sa treaca si peste asta.

Michelle, ti-am trimis PM.

Miha, era reteta de la un tort.... de inghetata parca....
Iar ce ai preagtit iar pentru Robert... e chiar bunut.

Noi vrem sa plecam la mare, dar nu ne-am decis cand, ca la tati tot se schimba programul... cred ca ne duce si ne lasa acolo si apoi el se intoarce la ale lui.... asa ca daca mai merge cineva la Saturn, poate ne intalnim pe acolo....O sa fie greu singura la plaja....dar trebuie sa ma descurc. In rest nu-mi fac probleme, dar la plaja nu pot sa las geanta cu telefon... si altele si sa plec cu ea s-o plimb.
Fetele care mergeti in perioada asta in Saturn, trimiteti si mie PM cu nr. de mobil, daca vreti, bineinteles. Multumesc.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aseara am uitat sa-l urez pe Andrei! LA MULTI ANI puiule! Sa cresti mare,frumos si sanatos!

LA MULTE LUNITE pentru ALESSIA , ALEXANDRA si ALEXIA

Lacramioara,ne intalnim la Saturn? La noi iesirea asta la mare nu e decat o schimbare de decor,nu sper la nici o secunda de odihna. Si cu toate acestea abia astept sa plecam.Is ca un copil de ala plin de emotii.

Irina,mie nu mi-a venit CM dar e perfect normal sa vina oricand. Iar pofta de mancare a ochioasei nu cred ca are vreo legatura cu asta.

Diana,super idee ti-a dat Michelle. la pranz du-te si scoate siguranta de la panoul principal.

Noi am iesit de dimineata la plimbarea prin cartier si ne-a cam batut soarele-n cap. E caldddd...

Merg sa hranesc piticimea...Revin...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mi-a scris Andreea ca nu mai fac biorezonanta astazi si ca luni il opereaza. Apoi dupa 6 luni alta interventie pt. refacerea auzului si a timpanului.
E prea mult chin pt. micut........
Trebuiau sa faca biorezonanta pt. ca rezultatul tomografului din is a fost pus sub semnul intrebarii deocarece nu au mai avut un copilas asa de mic cu acest diagnostic. La final s-a renuntat la biorezonanta pt. ca il radiaza prea tare si este riscant.
Andreea va pupa si va imbratiseaza pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.
Ma rog si eu pentru Sebi, pentru Andreea. Dumnezeu va fie cu vi si in clipele astea.

Miha, reteta era de la un tort in degrade, arata demential.

Lacramioara. eu m-as lua putin de baba. Da acum acum curaj ca am mancat niste semnite si "le-am stins" cu o bere rece. (daca tot nu e sotul, imi fac bine de cap!!! Sau " ma ia de cap" ca de la o bere eu...cad obosita. Da prind si curaj, sa vezi daca la Scutece nu ma dau afara...)

Asa, Nonna va saluta pe toate. E in zugraveala, in var, stiti voi. Vlad insa e mul de nadejde. El vrea sa stie tot ce face mesterul. De ce tavanul e alb, de ce da cu galben...Duminica face si taierea motului. Iar pe 23 la mare!!! Si ea merge la Saturn. Nu ma mai joc...Voi faceti acolo intalnire DC si eu...Vreau si eu....

Eu nu ajung azi in Copou, astept musafiri. Am facut cioco de casa )sper s aiasa, ca nu prea am topit zaharul bine). Si peste la cuptor. A! Am gasit o reteta faina si usoara, pana o fac eu poate o faceti voi. (eu nu am foietaj acum in casa). Uitati aici

Gata, merg sa preagatesc pestele pentru Victor. E pastrav, n-are multe oase, dar...trebuie sa-mi pun ochelarii sa nu ramana vreunul.

Va pup. Cum ramane cu intalneala de la mine??? Ca plecati la mare si...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput