Gravidute & Mamici de IASI (57)
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
salutare
Si noi ne rugam in contiuare pt. Sebi.
La multe lunite Alexia si Ana Alexandra!
Noi am fost dimineata la spital pt analize de sange si eco abd. a cam plans putin, dar nu de la intepatura ci de la faptul ca erau multe pers aplecate asupra ei si o tineau tare..dupa a adorm pana la eco.dupa amiaza vom avea si rez..la eco parea ok dupa ce am citit pe fisa..off atatia copilasi bolnavi in spital internati,unii erau si abandonati de mame ,bebelusi,saracutii..oricum s-a mai schimbat interiorul de cand nu am mai fost eu, acum vreo 10 ani cred., iar asistentele erau destul de dragute si serviabile..
oricum fata a fost tare curajoasa..a plsn putin desi era moarta de foame de aseara de la 21-22 pana pe la 10 dim cand a mancat..
Nusa,sarcina usoara in continuare..mi se pare mie sau ai alt dpn acum?
apropo de tablou electric si altele..mie imi tot sare siguranta la firida de afara..cred ca am vreo priza stricata ceva..am chemat un electr dupa amiaza..daca stateam acasa nici curent nu aveam..
si printre altele..raman si fara masina, ca cea noua astept inca sa soseasca de la curtici..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
tuscut spune:
Salutare! 
Multumesc fetelor de raspunsuri
. M-am mai linistit un pic. Ieri Iustina m-a terorizat. A papat numai san toata ziua si nici n-a vrut sa auda de altceva. Cum vedea ca pregatesc mancarea si vin cu lingurita spre ea incepea sa planga de mama focului. Astazi a papat supica si piureul de legume la pranz, sa vedem diseara de zice mofturila. De fructe la ea nici nu incape vorba, nu vrea si pace. Asta e, o sa pape ea de toate incet, incet.
Am plecat la treaba ca am o gramada. V-am pupat!
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
Miha, reteta era de la un tort in degrade, arata demential.
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12102/Tort-Zebra/" target="_blank">Tort Zebra
Vazusem si eu reteta de tarta pe culinar.E super si usor de facut. E notata pe lista de asteptare.
Mey...ne intalnim sau nu?Ca eu plec acus la mare si ma pierdeti de musteriu.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
La multe lunite Alexia si Ana Alexandra! 
Miha, nici eu nu sper la odihna, ci doar la alt decor ca si tine. Anul trecut am fost toti trei si a fost obositor, dar anul asta....singura...Eu inca mai sper sa se mai schimbe ceva sa mearga si sotul. Va trebui sa ma trezesc devreme sa o duc la aerosoli.... si eu la pranz nu pot dormi, seara trebuie s-o tin pina tarziu, tot pentru aerosoli.... odihna, cand voi veni acasa... Ca dupa ce ma intorc de la mare ma pregatesc sa merg la serviciu....asa ca...
Si eu am emotii de cate ori trebuie sa plec undeva.... am ramas cu ele de cand eram copil.
Darria, multumim ca ne-ai spus ce mai fac Sebi si Andreea. Sa dea DD sa fie bine dupa operatie, ca tare chinuit mai e mititelul.
Oana, inca n-am ajuns jos, ca n-am avut timp, dar s-o fereasca Cel de Sus sa-mi iasa-n cale.... ca azi la pranz asa a mai plans prin somn....ca visa urat...
Multumim ca ne-ai povestit despre mesterul in devenire, Vlad al Nonei....
Speram sa ne intalnim la Saturn, ca noi la intalnirea din Iasi n-am ajuns, ca eram pe drumuri...cu doctor....etc.
Tu fa prajitura, ca noi venim....
Si maine si poimaine si eu sunt iar singura, ca sotul pleaca. Asa ca s-ar putea sa-mi fac curaj si sa ma duc la baba....
Cristina,
micuta curajoasa. Sper sa iasa bine analizele.
Miha, arata foarte fain tortul. Sa vad daca ma incumet sa-l fac. Ca nu prea le am eu asa cu prajiturile....
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
nushulica spune:
off doamne ce mai trage si mexxa cu sebi!!! doamne ajuta sa fie bine
kriss cum se simte alessia acum??de ce i-a luat sange?![]()
nu mi s-a modificat dpn...de ce sa se modifice? intr-adevar la ultima eco era un picutz mai mare david dar dr a zis ca nu modificam niciun dpn ca bebeii au ritm de crestere diferit , adik e posibil acum la eco sa fie fix in grafic
darria
27+
DAVID
addiana spune:
buna ideea cu scosul sigurantei!
dar am vorbit cu vecinul si de la 14 la 17 sta cuminte! dar ieri dimineata si raisa a facut pipi pe ea - asa de tare s-a speriat!
cat despre babe nebune.... am avut si eu parte de ele! pana intr-o noapte pe la 23 cand a batut in teava ca plangea raisa prea tare si am batut si eu inapoi si in toata linistea aia a noptii am tipat "dobitoaco!!!" si de atunci nu mai am nici o problema!!!![]()
Doamne ajuta sa decurga bine operatia lui Sebi!
ghinetz spune:
Pentru ca asa e normal, iau eu taurul de coarne: propun intalneala la mine duminica, 20 iulie. Si ca sa nu trasneasca Sf Ilie...eu zic sa lasam cipandeii pe altadata. 
Asa ca, voi decideti: cu degustare, doar cu masline si vin, cu copii, fara, ora, tinuta (aici nu cred ca merge fara, adica fara tinuta...)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:

Of! cu sebi, saracutul! sa dea DD sa fie totul bine la sfarsit.
intalneala? io m-as baga ![]()
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
Daca se baga Simo ma bag si eu...
Nu prea-mi convine ca e fara cipandai si ca tre sa ma imbrac neaparat,dar de data asta las de la mine...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...