Gravidute & Mamici de IASI (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La multi ani Andrei!

irina nu te speria! mie mi-a revenit menstruatia la 6 luni dupa ambele nasteri, iar fetele le-am alaptat pana la 10 luni; dar am o prietena a carui baietel a refuzat sanul cand i-a venit cm cam la 3 luni dupa nastere.(dar nu stiu daca acesta a fost motivul)

ralu pui paie pe foc?!!!! ma oftic destul de mult ca n-am ajuns, eu incercam doar sa ma consolez si sa consolez si fetele care n-au putut ajunge!
toti care au fost au spus ca a fost super...

miha a ajuns robert acasa? ce-a spus, mai pleaca fara tine undeva? acum nici armata nu mai e obligatorie, deci...

edit: vine soarele inapoi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Cristina, acum, privind in urma, cum era acum un an, mi se pare ca a fost usor, dar pe zi ce copilul creste si cerintele lui sunt mai mari. Imi spunea un profesor de la catedra sotului, cand eram insarcinata: "Copii mici probleme mici, copii mari, probleme mari". Acum depinde de situatia fiecaruia. Daca are cine sa te ajute cat de cat... tot nu e acelasi lucru cu mama, dar mai ai un ajutor. Ma uit la noi. De cand a venit ea pe lume, n-am mai fost nicaieri decat in trei. Si nu-mi pare rau. Cine stie. Cum o vrea Cel de Sus.
De cand am fost la sora mea, Stefy mai vrea o sora, dar mai mare....

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Ella - Pupam fetita neastamparata

Iulia- am eu cateva filmulete, dar sa vedem daca am ceva in plus fata de tine.

Kriss- pai eu m-as baga, dar fara sa ma gandesc la consecinte

Irina - stai linistita, e normal, mie mi-a venit menstruatia dupa fix o luna de la nastere si nu am intrerupt definitiv nici acum alaptatul.Despre mancare nu stiu ce sa zic, au si ei perioadele lor cand mananca si cand nu...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Michelle, multumim de felicitari si pentru reteta. O asteptam si pe cea de la tortul Mihaelei.

Nu mai stiu ce reteta trebuia sa dau...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui mihamora
Miha - unde esti? faci ceva bun?

Aseara a venit copilul meu de la mare si...am inceput sa simt ca traiesc......

Si bineinteles ca am si facut ceva...bunut Si urmatoarea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!
Azi am fost foarte plimbarete,l-am dus pe tati la serviciu,apoi am mers la mama putin si dupa aceea in copou cu o prietena si am stat pina pe la ora 21.
acum merg la somn caci sunt terminata.
Noapte buna!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salut fetele eu iar intru tarziu si nu mai e nimeni pe aici.E si diferenta de doua ore intre Romania si Anglia.Mihamora plecam in Antalya in vacanta am vrut ceva all inclusive sa ne fie mai usor cu bebe si Turcia are cam cele mai multe oferte.

teo

Mergi la inceput

Mie mi-a venit menstruatia la 3 luni dupa nastere desi alaptam exclusiv.Imi amintesc ca a plans tare atunci mama imi spunea ca-si schimba laptele gustul,acum nu stiu daca e adevarat.

teo

Mergi la inceput

Bebe 2?Off mi-ar place tare mult dar nu stiu daca mai am curajul poate imi revine in 2-3 ani.Sotul duce munca de lamurire cu mine in fiecare zi.El e singur la parinti si a suferit.

teo

Mergi la inceput

Mihamora am vazut acum ca ati fost si la Lisabona.V-a placut?Noua ne-a placut tare mult si abia astept sa mergem din nou.Ma uita ca voi ati calatorit cu Domi de cand era micut,cum e s-a adaptat bine peste tot?

teo

Mergi la inceput