Gravidute & Mamici de IASI (57)
Raspunsuri - Pagina 7
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
pentru cine doreste.....
LA MULTI ANI ANDREI!!! 
La concert n-am fost, desi mi-as fi dorit. Mie imi place Julio....e o boala veche.
Ma enerveaza vremea asta, ca macar de n-ar bate vantul, dar asa nici nu ies bine cu ea afara si o si aduc inapoi... ca mi-e teama sa nu faca iar rosu in gat. Are o sensibilitate. Cum bate vantul cum e gata gatul. Si restul timpului il petrecem in casa si.... nu mai stiu ce sa-i mai dau sa faca, ca e jale.... acum se uita la poze de cand era micuta.
Ella, mie imi iese moale aluatul, dar imi place pizza cu aluat crocant.
Nushulica, multa bafta la eco!Te asteptam cu vesti bune.
Michelle, Stefy a fost foarte incantata. a gasit una maaaaaaare, din care am scos-o cu pantofii plini de apa, am descaltat-o si am adus-o pe umeri, desculta acasa. Epuizasem stocul de sosete din bagaj, dar pantofi nu m-am gandit sa iau de schimb. Si am pus-o pe umeri si ii tineam talpitele in palme sa nu-i inghete si fuga acasa. Cu vremea asta nici nu pot umbla cu ea prin oras sa-i caut cizmulite. Si imi e asa ciuda....
Oana, multumim de invitatie. Daca tu dai vinul, Diana scobitorile, restul venim cu prajiturile....ok?
Raluca..... ma bucur ca macar tu ai fost la concert. Si ca a fost fain. Deci am ce regreta.... Pacat.
Eu de kilograme, nu mai zic nimc....mi-e groaza sa ma imbrac cu costumul de baie....nu stiu cum o sa ma duc la plaja....nu ma simt prea bine in pielea mea.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ella10 spune:
Mai fetelor,Bia mea daca o asez pe spate in pat in secunda urmatoare se intoarce pe burta,nu sta deloc,si se chinuie sa se ridice e asa de comica,hai ca merg sa o asez pe spate caci s-a enervat ca nu se poate ridica.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
kriss79 spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Am si eu o rugaminte. Vreau sa copii niste filmulete cu Baby Einstein . Eu am cateva, dar deja s-a plictisit de ele si as vrea sa stiu daca mai puteti sa-mi da-ti si mie sa le copii si le inapoiez in aceeasi zi. Multumesc anticipat.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
kriss79 spune:
Michelle, si eu vreau sa o intarc pe Ale in aug.sper sa reusesc, oricum san mai bea doar asa de alintare, inainte de somn..eu ziceam ca iau pastile din alea de care ai scris tu..insa cand incep sa le iau, nu mai am voie sa ii dau san deloc..
zilele trecute am vb cu sotul de BB 2..dar mi se pare cam repede..
va bagati vreuna din voi la asa ceva?
(nu ma refer la cele cu 2 sau chiar 3 copilasi deja..)
EU una nu cred ca as face fata acum nici psihic si nci fizic..dar de la anul s-ar putea.
Avem 9 luni!!
Cristina
iulia-stefy spune:
Cristina, sotul meu nici nu vrea sa auda.... e speriat... la cate am tras cu Stefy. Anul trecut, inainte de a incepe sa slabeasca imunitatea din cauza eruptiei dentare.... poate l-as fi convins, dar acum. Noi nu avem pe nimeni in Iasi si nu are cine sa ne ajute.... poate mai tarziu... sau deloc, ca o sa fiu prea batrana. Vom mai vedea.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
tuscut spune:
Salutare fetelor!
tuturor sarbatoritilor!
Am intrat f. repede sa va salut si sa ma plang oarecum :(. Sunt putin ingrijorata pentru ca desi inca alaptez mi-a venit menstruatia si nu stiu daca e normal sau nu. Eu stiam ca abia dupa ce incetez alaptarea apare menstruatia dar...am sunat la dr. insa nu raspunde, se poate sa fie in concediu. Va rog daca ma puteti ajuta... Si inca ceva: se poate ca bb sa-si schimbe comportamentul alimentar din cauza asta? Ca Iustina de vreo 3 zile nu mai vrea nimuc altceva decat san, nici macar mancarurile care ii placeau. Eu i-am dat mereu completare san dupa ce papa, mai putin in ultimele 2 saptamani cand am incercat sa-i las o mara numai papica solida. Acu nu stiu ce sa fac da' sunt speriata rau 
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
kriss79 spune:
am inteles Lacra..poate mai incolo..
eu am si mama si soacra, dar nu o pot lasa o zi intreaga cu vreuna..mama mai lucreaza, soacra e plimbareata si e mai in varsta..asa ca ma paste bona sau/si cresa cat de curand..caci din sept-oct vreau sa ma intorc la job.
Irina, depinde de corpul fiecareia cu venitul menstruatiei in timpul alaptarii..eu nu am inca, dar sunt care au si la 3-4 luni de la nastere..nu te speria! cu mancatul nu stiu ce sa zic..eu citisem ca nu are legatura gustul laptelui sau pofta cu cm al tau..pupam pe Iustina sa ii revina pofta repede!
Avem 9 luni!!
Cristina
Darria spune:
cu intarziere La multe lunite, Alessia! Sa cresti sanatoasa 
La multi anisori, Andrei! 
Ral: vad ca ai aparut pe aici, inseamna ca supravietuiesti.
Tuscut: este normal, nu te ingrijora.
Fetita are alt motiv(nu neaparat medical) pt. care refuza papa in favoarea sanului. Si noi am avut, pana la un an, zile in care manca doar 2 mese lapte/zi(dim. si seara).
Nusha: sarcina usoara in continuare.