Gravidute & Mamici de IASI (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

neata.
Si eu...la cafea, ca aseara m-a rapus somnul.

Miha, da' cine dormea pe canapeaua aia de te-a tras asa repede inapoi?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!
Pentru cine intreba de cizmulite de cauciuc am vazut in praktiker(cred ca asa se scrie) foarte frumoase
o dumineca frumoasa!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Chiar daca e pranzul eu va servesc cu o si cu o inghetata

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui addiana
miha da' aseara doar ti-ai scos capul de dupa canapea? in rest nimic? sau te-ai bagat inapoi dupa?!!

Aseara am fost o duamna sho cucoana si am uns patul sa nu mai scartaie. De asta eram pe dupa...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Vad ca s-a amanat intalnirea.Sa nu care cumva sa va intalniti fara mine.

Mergi la inceput

Lupte greco-romane

Mergi la inceput

Miha, deci e bun lubrifiantul si pentru uns patul? Ca sa stiu...(desi cand vine sotul, mai ca l-as lasa neuns, sa stie lumea ca am barbat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

vad ca sunteti puse pe shotii si asta este bine

Ral: multumesc ai un mesaj pe mess.
Kriss: sa mai creasca fetita un pic si il implica ea pe tati in jocul ei
la delicatesele pregatite de voi imi vine greu sa ma uit da

o duminica placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Irina, de azi dimineata ingros si eu randul celor cu cm..bine ca acum stiu cand sa plec in concediuchiar la pranz acum i-am dat san si nu a facut nazuri..
De dim. am vazut ca i-a aparut un coltisor de dinte..e al doilea dintisor acum..
michelle, Oana, Darria..ma gandeam ca sunt singura cu barbat de genul astaca de, al meu e berbec veritabil..iar eu si fata balante carora ne place sa fim iubite si dragalite mereu
o dum. frumoasa!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Asa, ca mi-a amintit Daria (dar si pentru ca am acum timp de net). Eu nu ma mai uit la pozele trimise de voi, cele cu bunatati. De maine intru intr-o cursa contra cronometru (adica 12 zile) in care vreau sa dau jos cel putin 3 kg. Mie imi iese de obicei faza asta prin infometare, dar acum nu tine, ca alaptez. Plus ca as vrea sa le dau frumos, adica de pe acolo de unde prisosec. (Mama!!!Si mai am prin frigider vreo 2 cioco cu caramel si niste Mars-uri...Io zic sa le halesc acum pe toate, nu? )

Retete insa sa stiti ca citesc. Si adun, adun. Ca bietul Radu imi spune ca e tare dorit. Asa ca trebuie sa fiu pregatita cand vine acasa. O sa-l incant cu Tiramisu ice-cream, ca pare exact pe gustul lui....

Mergi la inceput