Gravidute & Mamici de IASI (57)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
Ihahaaa...de-acu mananc singura prajiturile,voua nu va mai dau...![]()
Cristina,iti trimit acu un PM. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Salutare!
Am ajuns de la gratar, a fost f fain, anul asta e prima oara. Dominic a fost cuminte ca de obicei, a dormit la pranz in masina si s-a jucat cu prietena lui Bianca ![]()
Voi nu v-ati mai intalnit azi?
Cand plecati la mare fetelor sa vedem daca reusim o intalnire zilele astea?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
poze din vacanta
mariussimiuc spune:
Eu plec miercuri noaptea. ![]()
Pupici lui Dominic cel frumos.
Prietena lui,Bibi,e superba. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salutare si de la noi. Sunt franta. Stefy de aseara o tine in 39 de grade.... cu antitermice la 4 ore si degeaba. La pediatru o sa mergem abia dupa amiaza. Si e maraita saracuta.... isi baga tot pumnul in gurita.... toata noaptea am pazit-o. Cum scadea putin febra, incepea iar sa creasca.....
Multmesc de incurajari. Icerc sa citesc cate ceva . Daca reusesc am sa si raspund, dar....o sa vad.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
tuscut spune:
Neatza!
Va poftesc la
. Sau pt cine doreste am si compot de caise.
Lacramioara,
fetita bolnavioara. Sper sa se faca bine si sa nu fie nimic grav.
Noi am petrecut ieri la gratar aproape toata ziua si Iutina nu a dormit deloc de la aproape 9 cand s-a trezit pana pe la 10 jumate seara, nu care cumva sa piarda ea ce se intampla in jurul ei cand doarme. Am facut si poze pe care le voi posta mai tarziu cand se trezeste.
Plec sa mai fac cate ceva treaba prin casa (nu multa ca cica azi e un pic de sarbatoare) pana nu se trezeste strumfita.
O zi minunata si o saptamana pe masura!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
iulia-stefy spune:
Cristina, nu fi necajita. Fiecare isi arata dragostea in felul lui. Nici sotul meu nu se exteriorizeza in prezenta altora, dar o iubeste tare mult e Stefy. Si el e foarte ocupat si are putin timp liber, dar cand sunt impreuna.... ce e pe capul lor....
Raluca, multumim. 
Ella, eu intrebam de cizmulite de cauciuc, multumesc. 
Miha, multumesc de inghetata. Eu dau un lighean de
...poate imi revin. Tare dulcei luptatorii tai. 
michelle, dar ce dragoste pe prichindei....
Irina, multumim.
la micuta... curioasa. Cum sa piarda Iustina ceva. Si Stefy face la fel cand mergem la gratar.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Si nu in ultimul rand,cu intarziere...
La multi ani! celor care poarta numele Ilie.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
tuscut spune:
Gata cafeaua si Iustina s-a trezit totcmai cand luam ultima inghititura :). Ce credeti ca face? A descoperit ca se poate tranti din picioare in fundulet si acum se ridica in picioare la marginea patului si se lasa pe spate pana cade. Se uita la mine, rade si o ia de la capat...cu bodoganeala de rigoare...
Are o energie care pe mine ma da gata. Mai nou stie ca poate merge singurica daca se sprijina de patut si cand vreau sa o duc de manute pe jos cauta sa apuce de ceva si imi da mie mainile deoparte. Ce premergator sa-i mai iau? Are rost??????????
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
iulia-stefy spune:
Irina,
la Iustina plimbareata. La noi, Stefy a stat in premergator doau doua luni si in timpul asta, doar putin cat aveam eu de facut una alta, in rest, numai spatele meu stie cat am umblat cu ea....
Dupa somnul de pranz mergem la pediatra, daca e de antibiotic, o sa merg la spital sa-i faca injectabil... pe gurita nu-i mai dau... ca mi-a ajuns prin ce am trecut. Sper sa nu ajungem la spital, dar vad ca febra asta nu o lasa si pace.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica