Gravidute & Mamici de IASI (57)
Raspunsuri - Pagina 16
kriss79 spune:
asa e ella..leita sotului tau
si a mea seamana cu sotul f bine, dar nu isi arata asa de frumos dragostea, e mai stangaci si cand o tine in brate, nu i-a dat nciiodata papa cu lingurita(caci bibe nu a papat niciodata),nu a culcat-o niciodata,nu a iesit nicodata cu ea la plimbare..timpul petrcut cu ea e in jur de o ora pe sapt..din pacate..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
kriss, eu trimisesem un mesaj, dar...
Spuneam ca fiecare om isi arata dragostea in felul lui: unii sunt mai etuziasti, altii fac cadouri, altii vor sa stie toata lumea ca iubesc, iar altii se multumesc doar cu sentimenul acela ca le creste sufletul. Si cand spun iubire ma gandesc la orice fel de iubire.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Hai, curaj, curaj....
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ralnied1 spune:

O intrebare-rugaminte am si eu la voi: imi recomanda cineva un medic urolog bun in Iasi (in afara de Pricop de la Parhon si Danii Sergiu de la Policlinica 1)
Mai stiu de Novac. Altcineva?
Multumesc! 
A... si are cineva vreo pila la Recuperare?
--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare
ralnied1 spune:
Lacramioara, mi-am amintit: am cautat filmuletele pentru voi. Nu am gasit nimic inca :( Daca dau peste ele, te anunt.
Ma bucur ca Veronica e OK 
Darria, da, multumesc de grija, supravietuiesc inca. Poate te mai nimeresc pe mess sa mai vorbim, da' nu stiu exact cand. Sper ca sunteti bine.
M-am gandit zilele astea la voi. Si de la mine 

- sper ca stii pentru ce... nu dezvolt acum, aici.
In rest,
la toata lumea si distractie placuta la mare grupului de fericiti care merg la Saturn sau Constanta
Va invidiez, sa stiti. ![]()
tuscut spune:
Helau!
Ma prinde si pe mine o data noaptea la forumit si n-am cu cine....
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
Vad ca nu-i nimeni pe aici...plec si eu la nani. Noapte buna si o duminica minunata!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
addiana spune:
neatza buna si o
in caz ca da cineva pe-aici astazi.
michelle vad ca aveti o zi frumoasa pentru gratar! distractie placuta!
oana
nu stiu daca am tot timpul replicile la mine....in majoritatea timpului sunt si eu duamna si o cucoana, dar cand ma scoate cineva din sarite ma transform si eu in bestie!![]()
miha da' aseara doar ti-ai scos capul de dupa canapea? in rest nimic? sau te-ai bagat inapoi dupa?!!
kriss sa stii ca nici sotul meu nu se exteriorizeaza, mai ales in fata altor persoane (care nu fac parte din familie). dar m-am obisnuit asa, ce sa fac daca am vrut un barbat mai dur si rece!!!
o zi frumoasa sa aveti, plina cu momente de fericire! va