Gravidute & Mamici de IASI (57)
Raspunsuri - Pagina 15
tuscut spune:
Da, el joaca de ani de zile aceleasi numere si uite ca i-a venit si lui randul...
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
Apropos de dintisori...noua ne ies ca pe banda rulanta... Are doi jos, trei sus si mai stau sa iasa doi: unul jos si unul sus. Bine macar ca nu face febra sau/si scandal :))
Irina,
iulia-stefy spune:
Salutare!
Is cu nervii la pamant... nu stiu ce sa-i mai fac, ma chinui de la 12.30 s-o adorm si e mofturoasa, dar de dormit tot nu doarme si urla.... de zici ca nu stiu ce-i faci. Si dac-o lasi si dac-o tii in brate... nu mai stiu ce sa-i mai fac. Imi vine sa ma udc in lume, ca ma simt foarte rau si sunt singura cu ea si nu se potoleste in nici un fel. Daca ma mai chinuie putin, cred ca pic din picioare........Nu stiu ce am si de unde m-am ales cu atatea belele, dar.....
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ella10 spune:
Lacra poate are si ea o zi proasta,nu stiu ce sa zic si mie mi se mai intimpla sa fie Bia mofturoasa si sa nu pot s-o linistesc cu nimic...fii tare totul o sa fie bine
Am pus citeva fotografii in albumul "luna a sasea",daca vreti sa-l vizionati
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
iulia-stefy spune:
Ella, multumesc de incurajare. Dar si eu sunt terminata...ma ucide boala asta. De mancat nu pot manca, ca am un gat... in care torn de zor zeama de lamaie, si in nas la fel... ca e singurul remediu... asa ca se apropie... finalul povestii... adica interventia chirurgicala, pe care tot o aman si de care tot incerc sa scap, desi doctorul zice ca n-am sanse. Zice ca de la sinusuri mi se trag toate si ca trebuie desfundate "cu bisturiul" ... vorba vine, dar cam asa ceva.
Frumoase pozele, Domnisoare dragalasa foc si ii sta bine in rosu. Si voi sunteti frumosi pe langa ea.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
addiana spune:
vin si eu la cafea acum mai pe seara...ca acum e nevoie... simo, ralu bine ati revenit!
ma bucur ca v-am impartasit experienta mea cu "dobitoaca"!!!
dar sa stiti ca eu as lasa patul sa scartaie!
sa se oftice si mai tare!
s-apoi dimineata cand dai nas in nas cu ea in lift/pe scari sa trantesti un "vai ce epuizata sunt!!!"
nici eu nu pot maine la intalneala!!!
si nu vreau sa lipsesc!!![]()
si mie imi place oana-bestia! 
lacra toate am avut zile de-astea! fii tare! o sa treaca!
tuscut spune:
Lacra, te ajuta cu ceva daca iti spun ca Iustina a adormit abia acum 15 minute? Si e treaza de la 7 jumate dimineata. N-a vreut sa doarma si pace. Si la fel de mofturila a fost si ea.
Irina,
ghinetz spune:
salutari.
Am intrat acum in casa. Victor asculta www.youtube.com/watch?v=GAbn0RW6MfQ&feature=related" target="_blank">asta. E foarte fericit, mai ales cand si vede (mai rar, am deja unul care ar sta numai la desene/calculator; eu zic ca e prea devreme, asa ca doar ascultam in timp ce "facem curat" in sertare). Am facut branzica de vaci cu mere si scortisoara. Astept sa se raceasca merele, ca le-am calit putin si sa vad daca ii place. Daca nu...bag eu la ghiozdan.
Deci...cum ramane cu intalnirea? (eu oricum nu am apucat sa fac curat, ca azi am stat mai mult afara)Dar va primesc si asa, daca vreti, ca n-o sa va uitati musai la praful de pe mobila si la degetele lui Victor de pe tv. Dar daca vreti o intalneala largita, sa poata veni toata lumea...putem amana. Cum ziceti. Uite...putem lasa undeva cam pe cand se intoarce lumea de la mare. Prin august. nu pot sa zic o data, ca undeva intre 1 si 15 taiem motul si mergem la Radauti. Probabil un we... Astept sugestii.
Sau...cine poate sa vina si maine, si la intalneala largita. Miha? Simo? Restul?
Diana esti mortala cu replicile. Tare imi place. Mereu ai la tine replica care trebuie. Si fetele aseara au fost totale! Si Miha, si Simo. Si michelle, cand a intervenit. (acum fie vorba intre noi, m-am uitat pe lubrifiantul de-l am si mai putin si expira, asa ca daca aveti ceva usi de uns...Paturile am inteles ca le lasam neunse, da?)
Auzi, Diana, poate in lift patesti ca Gabi, de a luat-o una vazand-o cu trei copiii si a intrebat-o: tu nu mai dormi? Eu i-as fi raspuns in "dulcele stil desprecopii" (sau altfel spus in stiulul "oana-bestia"):
DO-BI-TOA-CO!!!!
.
Ma duc sa vad poze cu Bianca.
(sotul nu e pe net, nu putem vorbi. Si mi-era dor ca n-am mai vb de muuuult. Oricum, am un amr muuuult mai mic. Doar 14. Alta viata!!!! Desi tot greu trec, tare greu)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
ella, acum am reusit sa vad pozele voastre noi.ii sta super in rosu Biancai!si cum sta ea la terasa tolanita..imi place ca sotul tau e f mandru de fetita lui. al meu sot e si el, dar nu se exteriorizeaza asa..si ma cam enerveaza
Lacra, imi pare rau de probl cu Stefi..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ella10 spune:
Kriss e si normal sa fie asa de mindru de fetita si s-o si mai arate,doar e copia lui
nu?![]()
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png