Gravidute & Mamici de IASI (57)
Raspunsuri - Pagina 14
mihamora spune:
quote:
citat din mesajul lui danyelle005
Noapte buna si un weekend minunat.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
multumim la fel!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
poze din vacanta
mihamora spune:
Gata, sunteti la nani?
Sa visati frumos![]()
Noapte buna!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
poze din vacanta
kriss79 spune:
neata
va invit la o
ca vad ca ati fost ocupate aseara!
de somn scriu a treia oara mesajul asta
am sosit acasa la noi dimineata.analizele suint bune, stam prost cu Fe si o usoara anemie avem..tre sa papam out, ficatel, carnita..dar abia incepusem asa ca o scoatem noi la capat..eco abd e normala.
Aseara a nascut claudiaH o fetita la 33 sapt doar.dar am citit ca sunt bine.am citit ca pierdea lichid amniotic..Felicitari mamicii si refacere usoara!
eu nu vin la intalneala !am ramas fara masina, cu fata, azi la 18 imi vine sa inceapa sa verif prizele de jos si sa gaseasca buba cu saritul sigurantei..sotul e plecat, vine maine seara cred..de la constanta..
simo, bine ati revenit!
o zi racoroasa!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
byu spune:
Salutare fetelor
In sfarsit am reusit sa intru si eu sa vad ce mai faceti, am avut probleme cu laptoapa si din cauza asta nu am mai intrat pe la voi , plus ca mai facem si curatenie in apartamentul noastru (terminam la sf iulie si ne mutam)
Noi suntem bine ne chinuim sa iasa si al doilea dintisor dar rau tare....primul a iesit pe 25 iunie.In seara asta plecam la Sulina, in concediu, tare curioasa mai sunt de reactia lui Casian....
Fetelor, are careva copilul de un an si caruia sa nu se fi inchis fontanela?
incep sa imi fac griji....
Va pup
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
tuscut spune:
Salut Raluca!
Ufff, si tu esti in curatenie? Si eu, de vreo luna si parca nu mai reuesc sa termin
. N-am nici un spor si pace, ca sa nu mai zic de ajutor...asa-i cand nu-i mama aproape :(
Despre fontanela nu stiu ce sa zic... eu stiam ca se poate inchide pana la 2 ani. Citeste aici poate afli mai multe. Dr. ce zice? Nu ai intrebat? Cred ca ar fi cel mai bine sa-l/o intrebi. 
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
Hai sa salut acum toate fetele
si sa mai dau o
pentru cine simte nevoia.
Cristina ai avut curaj sa-i faci analize la sange Alessiei. A fost nevoie sau asa preventiv? Ti-a recomandat pediatra? Si eco de ce ai facut? Intreb si eu ca poate o fi nevoi si la mine si dr. nu zice pana nu-i zic eu
, cine stie?
Vad ca aveti planuri de weekend si eu iar nu pot sa ajung. E ziua socrului ca e Ilie si mai mult, sapt. trecuta a castigat la loto la cat. II, asa ca pertrecem nu gluma 
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
ella10 spune:
Salutare!
Bine ai revenit Byu
Irina ce socru norocos ai...si sotul meu joaca dar nu a cistigat niciodata
Noi azi stam acasa,am iesit un pic dimineata si acum stam in casa,o sa fac un pic curat,si poate dorm si eu un pic,Bia deja doarme,cred ca merg in pat linga ea.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
kriss79 spune:
irina, preventiv am facut..la recom. pediatrei.
La mine merge naspa DC..pierd mesajele..e a cincea oara cand scriu..
byu, felicitari pt. dintisori!
Avem 9 luni!!
Cristina
kriss79 spune:
ce socru norocos ai Irina!
si mie mi-a cazut in cap un kk de pasare acum vreo 3 zile..dar era 20.30 si nu aveam de unde cumpara loto![]()
La Multe LUnite Alexandru!
Avem 9 luni!!
Cristina
kriss79 spune:
ce socru norocos ai Irina!
si mie mi-a cazut in cap un kk de pasare acum vreo 3 zile..dar era 20.30 si nu aveam de unde cumpara loto![]()
La Multe LUnite Alexandru!
Avem 9 luni!!
Cristina