Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
Salutare, iubitele Tare mi-e dor de voi, dar...pana mea, nu ma pot aduna Ufff, nici macar poze n-am mai incarcat!
Eva (aka Bitzi) Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si s-o faci pe mami fericita mereu!
Alexandru Mihnea sa cresteti mari strengarilor!
Spre rusinea mea, tot la o nevoie intru
Ce le mai pasati voi in piureuasul de legumite? Eu ii pasez morcov, cartof si dovlecel. Fructe papa aproape de toate, ii plac, mananca un castronel plin si plange cand e gata Si piureul de legume il papa tot, dar dupa ce insist mai mult, isi mai face un pic greatza etc dar pana la urma de resemneaza, cred Aaa si cand adaugam uleiul de masline? In piure sau la fiert?
Roxana LauraD sper sa iasa bine analizele puilor vostri! Stiu ca-i cumplit sa-ti fie minunea bolnavioara si sa trebuiasca sa-i dai tratament
Natalia uau, cate lucruri face pitica! Felicitari pt toate silabele alea simpatice
Cristina am vazut mult laudatele poze cu gaza ta si m-au lasat cu gura cascata! Cum, pana mea, se coboara ea singurica din pat??? Sa-ti traiasca minunea
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
stoisor spune:
Lala ,eu desi am intrat mai rarut in ultimele sapt ,iau un piticel pe rand si vizionez toate pozele,chiar daca nu prea fac comentarii,imi place sa vad de unde au plecat si unde sunt acum .....si cred ca nu a fost unul la care sa nu imi dea lacrimile si aici e de mentionat Bibi a ta pt care am plans si cand a venit pe lume si chiar trebuia sa iti spun aseara ,defapt cred ca era trecut de 2 cand am postat ca esti o invingatoare tu dar mai ales Bibi a ta ,i o minune de fetita si sa sti ca o sa merg sapt asta neaparat sa i pun cercei,D-ne de cand tot aman ,nici nu sti
multumesc fetele pt aprecieri la adresa odraslei mele
crista apropo si Sara a fost pe aproape de voi azi ,la 6.20 a facut ochiisori ,a papat si nani pana la 11.30 si eu cu ea,canad ne-am trezit aveam impresia ca i o problema cu ceasul din camera ,ireal
Elle ,noi am papat o luna in cap fara ulei ,cand am inceput cu carnita ,azi carne,maine ulei,poimaine carne si ulei apoi zilnic ulei si o zi da una ba carne ,sper ca am fost coerenta,trebuie sa recitesc asa a zis doc asa am facut ,......insa am uitat sa intreb daca pun uleiul la fiert sau doar in pireu si ,am intrebat pe aici dar nimeni nu a raspuns inca ,l-am pus la fiert dupa capul meu ,nu stiu daca e bine,folosim ulei extravirgin de masline ,unii zic ca e bun ,uni ca nu ,ma rog ,eu il folosesc
am mai avut ceva de spus cuiva dar nu ma tine memoria acum
am 2 masini de haine neintinse asa ca dispar in ceata.SARA FACE NANI a adormit singurica ,dupa ce a papat 210 gr pireu legume azi cu carnita in el 40 gr si 50 ml nan ,i bine nu??sunt multumita
va pup
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
Ellenuta spune:
anuntan operatiunea supica un succes. a papat bitzi un morcovete intreg plus zeama!!!! se pare ca i-a placut ca deschidea gurita.
am si ceva pozute .. OPERATIUNEA SUPICA
nati bine ati revenit!! imi pare bine ca vacanta a fost minunata. asteptam pozute.
laurici ulei pui cand le pasezi.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
anca.b spune:
Salut!!!
HAi ca acum am timp de forum, vreau nu vreau tre sa iau o pauza de la trebile zilnice. mi-am paradit degetul mare rau de tot, l-am zdrelit pe o chestie de metal de la cuva masinii de spalat. singerez ca un porc, am facut tot un singe pina in bucatarie, m-am legat bine, am pus copilul la somn ca nu mai am putere sa ma joc cu el. acum ma gindesc sa iau un calmant....
Fetelor, eu pun uleiul sau untul la sfirsit, cind pasez legumele...ulei de porumb sau floarea soarelui. din cite stiu eu nu e bun cel de masline pt copii asa mici. azi am pus unt la supica.
legume folosite: morcov, telina, gulie, conopida, dovlecel, cartof, mazare, fasole verde. le-am pasat pe toate. bebe a papat 250 ml.
miine adaug la chestia asta si carnita de pui.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stoisor spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
anuntan operatiunea supica un succes. a papat bitzi un morcovete intreg plus zeama!!!! se pare ca i-a placut ca deschidea gurita.
nati bine ati revenit!! imi pare bine ca vacanta a fost minunata. asteptam pozute.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
bravoooooooo,puiu,recunosc mutricica aia plina de morcovel,BRAVOOOOOO
BOMBONICA INVATA SA PAPE
ELLE deci caned pasezi pireul pui uleiul???pai si mie de ce nu mi-ai spus mai fetita???multumesc eu de o sapt il pun in supa cand fierb legumele,de maine il pun si eu in pireut la pasat
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
LaLa_20 spune:
stoisor si asteptam pozele cu gaza cu cercei...
Elle ce fata papacioasa ai tu acolo...a pus putin si in cap...o fi vreun tratament bun pt par morcovu asta...P.S.:asa facea si bibi la inceput
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
stoisor spre rusinea mea nici nu am vazut cand ai intrebat .. sorry. da, sa-l pui cand pasezi legumele, asa voi face si eu.
anca ufff .. Doamne, cum s-a intamplat? uff, ce rau imi pare. da-te cu un dezinfectant ceva si leaga-te bine. sa treaca repede.
o sa ma uit si eu pe un tabel sa vad ce legume pot sa-i mai dau .. vad ca tu ii dai mazare, fasole. brocoli merge la bb?
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui stoisor
Lala ,eu desi am intrat mai rarut in ultimele sapt ,iau un piticel pe rand si vizionez toate pozele,chiar daca nu prea fac comentarii,imi place sa vad de unde au plecat si unde sunt acum .....si cred ca nu a fost unul la care sa nu imi dea lacrimile si aici e de mentionat Bibi a ta pt care am plans si cand a venit pe lume si chiar trebuia sa iti spun aseara ,defapt cred ca era trecut de 2 cand am postat ca esti o invingatoare tu dar mai ales Bibi a ta ,i o minune de fetita si sa sti ca o sa merg sapt asta neaparat sa i pun cercei,D-ne de cand tot aman ,nici nu sti
multumesc fetele pt aprecieri la adresa odraslei mele
crista apropo si Sara a fost pe aproape de voi azi ,la 6.20 a facut ochiisori ,a papat si nani pana la 11.30 si eu cu ea,canad ne-am trezit aveam impresia ca i o problema cu ceasul din camera ,ireal
Elle ,noi am papat o luna in cap fara ulei ,cand am inceput cu carnita ,azi carne,maine ulei,poimaine carne si ulei apoi zilnic ulei si o zi da una ba carne ,sper ca am fost coerenta,trebuie sa recitesc asa a zis doc asa am facut ,......insa am uitat sa intreb daca pun uleiul la fiert sau doar in pireu si ,am intrebat pe aici dar nimeni nu a raspuns inca ,l-am pus la fiert dupa capul meu ,nu stiu daca e bine,folosim ulei extravirgin de masline ,unii zic ca e bun ,uni ca nu ,ma rog ,eu il folosesc
am mai avut ceva de spus cuiva dar nu ma tine memoria acum
am 2 masini de haine neintinse asa ca dispar in ceata.SARA FACE NANI a adormit singurica ,dupa ce a papat 210 gr pireu legume azi cu carnita in el 40 gr si 50 ml nan ,i bine nu??sunt multumita
va pup
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
Stoisor, eu am pus uleiul in legume, dupa ce le-am pasat. Eu am citit ca uleiul nu ar fi bun fiert, nici pentru noi. Asa ca nici pt. pitici nu cred ca ar fi bun fiert.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
anca.b spune:
Aaaa, si azi am mai bifat o victorite: a baut bebe 100 ml ceai (pe care pt prima data nu la vomat) si citeva lingurite de apa dupa supica, de la care nu si-a mai facut greata. sper ca miine sa accepte din nou si altfel de lichide in afara de lapte.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Hei, super. Bravoooo, pup gaza papacioasa.
Si sa vezi ce bun e morcovul la ten, nu numai in burtica. Eva stie.....
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a