Colectia de toamna-iarna (203)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi, am stat o saptamana in Austria si apoi am plecat in Ungaria tot pt o saptamana, in zona Baja-Davod, acolo unde mergem de obicei in fiecare an.Am schimbat doar cazarea, am fost la o alta pensiune ca de obicei. Asta are iesire direct la apa, la un brat mort al Dunarii (Sugovica), e zona buna de facut baie, plaja, daca apa nu e mare, e ca o plaja cu nisip foarte fin. E port la Dunare, zona buna de pescuit, sotul i-a luat undita lui Kriszti, ce sa spun...ca a avut copilul rabdare vreo 5 minute.
Foarte aprope e Davod cu ape termale, o statinue mica si cocheta, si cand ma gandesc ca pur si simplu scot bani din aproape nimic, ma gandesc ca noi romanii nu putem fructifica ce ne-a daruit natura.Nu suntem in stare, bani sa iasa frate si cat mai repede. de ce sa mai investim..
De fiecare data cand plec din tara am aceeasi senzatie...ca iarba, copacii sunt mai verzi afara. La noi sunt acoperite de praf cat incape. Avem o tara cu zone absolut superbe, peisaje de iti taie respiratia, dar nu stim sa le valorificam.Serviciile sunt proaste, preturile exagerate in raport cu ce se ofera si stima zero fata de client. Cu mici exceptii bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mandy prima mea iesire din tara a fost la Budapesta, mi-a placut la nebunie orasul, oamenii ff primitori, receptionerul de la hotel s-a oferit sa mearga cu noi in ziua libera sa ne arate drumul la hypermarketuri(pe atunci nu era niciunul la noi).La un moment dat am gresit drumul si am intrat pe interzis putin, in fata noastra era un echipaj de politie, nu ne-au oprit cand au vazut ca suntem straini.Nu tu aveai poze de la aquarium ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mitzo, doresc sa pun niste paie pe foc si sa-ti dau niste sfaturi de la prietena ta calda anda:))pentru concediu: nu-ti lua sandalele gucci, in eforie se poarta preponderent papuci puma din obor. exceptiile sunt rare si doar nu vrei sa fi tu una din ele. ia-ti niste colebil la tine pentru pranzurile la terase de langa plaja. si niste carti de citit. nu pt plaja ci pt seara. ca poate nu vrei la disco cu adrian salam si alti cantareti "pe val". aceste sfaturi erau aplicabile si pntru mine in olimp, luna trecuta, imi inchipui cum e in eforie. e vorba ca sunt multi turisti needucati, acum vorbind serios. si niste localnici...DAR. exista si un dar. cat doarme domnul tata si domnul fiul la pranz, Maria Ta se poate deplasa la Ana Aslan Health SPA din Eforie Nord, in cadrul Hotelului Europa unde o sa-ti placa, atat iti zic. sunt niste tratamente fte misto. nu rata. mai este un "DAR". posibilitatea ca vila sa fie la iesirea din statiune, direct pe plaja. adica pe fata plaja, pe spate soseaua, dupa tabara de copii de la iesire. alea sunt dementiale, cu plaja privata. erau inainte de revolutie ale MI-ului, am stat eu in copilarie acolo, era chelner care venea cu freshul si gustarile pe plaja, la sezlong, cu servetul pe mana. pe vremea comunismului! acum unele sunt de inchiriat.

ce frumos e ce povestesti, mandy, pune-ne si poze! pls.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Miri, noi am pus niste poze de la Tropicarium, care se afla in interiorul unui mare complex comercial (Campona), am fost acolo acum de Paste, in aprilie.
Anda, pun si poze cand le descarca sotu pe calculatorul asta paradit. Ca stii ca eu sunt ramasa in urma rau cu tehnologia, , crede-ma ca nici pozele de la escapada u cortul nu sunt inca descarcate. Sper sa se indure de mine si sa le descarce pana la sfarsit de saptamana.
Ma intorc la poze, am vazut Ripley, Feli, am fost la shopping intre timp...ma duc sa vad restul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki izvor de inspiratie "care este" cum se numea pensiunea de la mare? am dat find cu castel...era ...ai si tu nr de tel de acolo?de data asta am cautat fara folos.Saturnu` ma mananca.sau eforie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara!

Mandy, bine ati revenit! Din povestile tale "se vede" ca a fost un con cediu reusit! Bravo! Asteptam si poze bineinteles! Despre Kriszti ce ne mai zici? Cred ca i-a placut teribil!

Feli, am glumit si eu! Referitor la slabitul meu, as zice ca e doar o iluzie optica deoarece kg sunt cam aceleasi, poate m-am mai subtiat putin pe ici-pe-colo!

Miri draga, tu arati foarte bine, nu ai de ce sa-ti faci probleme! Ai un tonus si o jovialitate de invidiat !

Cata, multumiri ca ai intrebat de mezina ... iaca, ce sa faca si ea ... in fiecare zi ma intreaba daca am luat concediu si daca mergem la mare (ca si dn Titi al Mitzei)! Abia asteapta! Bia cred ca si-a revenit complet, nu?

Ripley, ai doua fete minunate! Imi plac mult cele cu floricelele imbratisate!

Fee, Daniel e un dulce! Si ce mult a crescut!

Ma bag si eu la vizionat pozele noi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Ne-am repatriat aseara la 12 jumate, dupa o aventura made in Adila aka "ocolirea" locului aglomerat, litoralul romanesc prin sudul Dobrogei, pe la Ostrov. Si intradevar...daca pana acuma faceam 4 sau 5 ore la intoarcerea de la mare, acuma am reusit sa facem 6!!!!Ehehehe..dar cine a vazut superbe peisaje prin acea zona si respectiv cine se dadea aseara la ora 23 cu bacul pe Dunare????

La nunta a fost fain, in masura in care esti amator muzica traditionala macedoneana, lalaitura infinita pe aceesi tema. Io am rezistat 5 ore, ca deh, era obligatie mare de tot!!!!

Cam atata despre noi. Bufnita a fost cuminte si a stat cu mama in camera.

Miri, te referi la pensiunea de la mare la care am stat saptamana treca? Nici sa ma omori nu-ti zic cum se numeste. Ca doar mi-esti prietena!N-ai ce cauta acolo, trust me!
In schimb, am stat la un hotelas de nota 10, in Constanta, aproape de Delfinariu, implicit de Mamaia. Si cum noi facem plaja mereu in partea delnord a statiunii Mamaia, deci mergem mereu cu masina, pe mine m-a coafat super solutia de cazare, ca oricum mergeam cu masina la plaa. 200 ron camera dubla cu mic dejun. Pentru litoralul romanache, e super pret.

Ma duc sa descarc niste poze...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mandy , bine ai revenit abia astept sa vad pozele

Noki , hai cu pozele ca nu mai am rabdare a-ti avut noroc cu bacul de a-ti trecut la ora aia ca stiu ca nu trece decat cand are un anume nr de masini....mie mi-a fost frica cand am trecut

Camy , ma bucur ca e bine mezina. Cat mai aveti pana plecati? cam 2 saptamani, nu?Bia stie ca in august de ziua mea mergem la munte si acum ne zapaceste ca maine mergem la Sinaia

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ando, suuper poze ai facut la intalneala!

Am mai pus si eu 6 poze in contul comun, tot de la intalneala noastra!

Roxi, mortala fii-ta si zbantzuita...Este bucatica rupta din tine. Mihai era cred in concediu, cand ai facut-o.

Feli- superba e Ilinca! Mereu mi-a placut de ea, dar acum chiar m-a impresionat ce vesela si dragalasha este!Mai tii minte cand vroiam sa auncam bufnitele pe geam???? Hi h hi...ce vremuri....
Acum am citit...condoleante pentru matusa ta!

Catutza, e a n-a noapte de culcat dupa ora 1.30-2. Pun maine pozele azi sunt varza.

Mai am restanta de vizionat pozele Deliei si ale lui Daniel. Maine abia astept! Amu ma duc la nani. Somn usor colectiei dragi!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Feli , ce dulcica e Ilinca! sa mai pui poze cu ea mai des. Voi cand plecati la mare si cat stati?

Fee , am vazut poze cu Danile blond, e un dragutz

Roxana , mamaaa ce buze are Alexia! e o adevarata domnisoara , mi se pare mai mare mai matura...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput