Colectia de toamna-iarna (203)
Raspunsuri - Pagina 20
roxisialexia spune:
'neata!
noki..mama ce bine arati
.vezi ca am uitat sa fac publice niste poze de la botez, le poti vedea tot in linkul din contul comun.
feli mortala ili poza nr 3 si 33 sunt superr!
fee i-a placut lui daniel la disneyland? ce frumos arata totul pe acolo.
miri vrei nr de la ciresica, asta o intrebai pe noki?
cata, cum te mai simti, merge tratamentul?
Am avut o noapte beton, sculare din 2 in 2 ore .....mi-e somn rau.
anda77 spune:
la buze ma uit si eu mereu la alexia:)) adica e imposibil sa nu te uiti ca-ti sar in ochi! ce furori o sa inceapa sa faca fata asta peste vreo 12-13 ani. si seamana cu ta-su!
mai ce industrie e disney-ul asta..., o sa depaseasca coca cola in curand
feli, dar s-a impufosat ilinca! adica era slabatura, acum nu mai este, sa nu te mai plangi. si se joaca fte frumos la tara.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Neatza!
Tre' sa subscriu la ce au spus doamnele Cata si Anda mai devreme - are Alexia o gurita superba, cu buze carnoase, frumos conturate!
(cu gandul asta m-am culcat aseara, ca n-am apucat sa postez). Matei e un dulcel si un frumusel, bag mana in foc ca si el va face furori!![]()
Feli, Ilincuta e o scumpa! A crescut mult si imi place ca e vesela si zambareata! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
bb_alinus spune:
neatä!
Deci toata lumea vizioneaza poze, am apucat si eu sa ma delectez la o cafea!
Am inceput de jos in sus ( in ordinea postarii), so prima la delectare a fost Alexia de Roxi, cu rochita ei verde si cu cavalerul de mana m-a dat gata. Iar Mateias are niste ochisori mirati de sa-l mananci!
Am vazut pufoseii de Ina si i-am admirat sclipirea din priviri! Bravo mami pt familia cea frumoasa!
Am trecut la blondinetul lui Fee, mama ce mari sunteti.... inca nu am apucat sa vad Disneylandul. Ce ma bucur ca mai intri sa scrii Fee! Mda si la voi e racoare vad, pai cred ca impartim aceeasi mare, nu? dar uite de azi e frumos si pe aici, nu? Yumiiii prevad prima plaja in weekendul asta. De fapt prima a fost in aprilie, cand a fost un prim val ( a se citi 2-3 zile) de caldura.
Si Lavi m-a facut sa zambesc cu intrebarea ei: cat e de calda Marea N....pai e rece rau, adica e de facut "baie" cand e cald afara, iar aici mereu vezi copii in apa cand e un pic de soare. Pot sa zic ca senzatia cand intri e de : mi s-au taiat picioarele .... apoi trece:)). Eu personal am intrat pana la mijloc, cu missa in 2006, iar anul asta cu picioarele...
Asa, sa continui: am vazut poze de fete cucuiete de Ripley! Vai ce fete mari si frumoase sunteti....l-am recunoscut si pe ginerica! Si ce frumos se joaca Ana in piscina....eu am aruncat-o zilele trecute ca imi ocupa locul degeaba in gradina.
Am mai vazut si 3 poze de la intalneala, trimise de Anda, insa nu era nici un nume scris, asa ca poza 3 mi-e total necunoscuta....
Cam atat am vazut, m-am oprit la poze de Feli, dau send si incerc sa mai vizionez!
lavi02 spune:
Alinuso, am gasit acest site: (poti sa click-ai in stanga si sa selectezi marea)
http://www.weatheronline.co.uk/water/Europe/EastMediterranean.htm
asa ca inteleg ca zambetul tau e cam Amaretto.
Dar las' ca cine a stat ani buni pe coasta Mediteranei?
Faine de tot pozele cu Ilinca, se simte foarte in largul ei la tare si e dulce si simpatica foc! Si ii sta f bine cu codite!
Dragelor, azi schimb prefixul, gata, nu mai merge vrajeala sa fac pe fetiscana, sunt grown up de-a dreptul. 
bb_alinus spune:
Mey mi-a venit colega in coate si nu mai pot sa defilez poze pe aici, ca trebuie sa ma fac ca muncesc....
Lavi, wow, sincer nu stiam totusi ca e asa de calda marea noastra, zau ca ma asteptam la un 10 grade....pe acolo.
dar sunt bucuroasa rau ca se anunta vreme faina ( dupa aia nu mai vad prognoza) deci pana mergem in conced!
A! cred ca s-a inteles ca sunt dezamagita de carcassonnele meu, stiu ca e faina zona ca am citit si auzit multe despre ea, insa io aveam chef de zacut pe malul oceanului Indian, sau Pacific sau whatever....cu burta la soare....
Noki faina initiativa sotului sa iti arate frumusetile patriei ....pe ocolite.
madau spune:
Neata
Copilul meu a dormit pana la 10 azi, cred ca din cauza ca a fost racoare
, asa ca am apucat sa vad si eu toate pozele
Roxi super Alexia, vorba fetelor, o sa fie noua Angelina Jolie
. Mi-a placut tare poza cu spagatul pe fotoliu, si Miruna sta exact la fel
Ripley frumoase floricelele 
Am fost si prin Disneyland cu Fee si am vazut frumusete de blondut
Feli
poza cu micul Mowgli...mi-a placut tare mult. Si restul, bineinteles, ca doar ai fotomodel frumos![]()
Mitza nu te plange..se poate si mai rau, ca mine de ex, care inca n-am rezervat nimic, cand il intreb pe al meu sot de concediu zice "o sa-mi iau", aseara i-am zis ca ar cam trebui sa rezervam si noi pe undeva, ca nu mai gasim, iar raspunsul a venit prompt "stai linistita ca ma ocup eu sa gasim". Iti dai seama ce mult m-am linistit daca mi-a zis asa
. Simt deja ca-mi iau campii, daca nu plecam in concediu mai repede o sa ma vedeti la stirile de la ora 5...ca l-am aruncat pe geam
Noki subscriu la partea cu muzica macedoneana...si noi am rezistat cu greu acum o luna la nunta fratelui nasului nostru...80% din invitati erau machedoni
V-as pune si eu poze cu maimutza mea dar nu gasesc cablul USB sa le descarc. Am un feeling cam cine ar fi putut sa umble cu el...dar nu va zic![]()
Gata, fug la M.Of sa-mi declar permisul pierdut, ieri mi-am luat si noul buletin, incep sa intru in randul lumii
Pup colectia
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
La Multi Ani, Lavi!
Sa fii sanatoasa, fericita si ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi tie!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai 2008
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, LAVI!

Sa iti dea Dumnezeu sanatate, bucurii si impliniri la orice pas! Sa-ti traiasca pintesele si toti cei dragi ! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:

La multi ani, Lavi!!! 

Sa fii sanatoasa , fericita si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca (inclusiv bebe3
)
Alina , ce bine-mi pare ca scrii iar pe forum mai mult ! 
Ioana , ce fac copii, nu ne mai spui nimic de voi? V-ati mutat in casa noua?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil