Colectia de toamna-iarna (203)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mihaelutat, sugereaza-i atunci sotiorului et co sa rezerve aici, ca sigur sunt locuri disponibile si hotelul are si piscina....
http://www.interiles.com/hotel-maia-seychelles-708.html

Serios acum, stiati ca pe locul 1 ca destinatie turistica - in materie de insule - in lume sunt Seychelles? Iar pe 2 sunt Maldivele...
Iar locul 1 ca destinatie turistica in lume este: Antibes ( ehei, nu stiam eu ce oras las ca sa ma rasfat in friguroasa Olanda)
Si daca tot suntem la capitolul stiati ca.... sa continui! Stiati ca ieri in Haga au fost 12 grade, ploaie, vant iar caloriferele mele s-au pus pe incalzit?

Daca mai vreti stiati ca.... tocmai am achizitionat o carte cu top 10 mondial.... la orice. Just name it!

Roxiutz, ce mai fac fratiorii? Cum se impaca? Ceva vacante la voi ca parca nu v-am auzit.... Ehei, noi pana la carcassonne holiday mai avem vreo 3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bun asa baietii au gasit o vila, ghiciti unde.....da la Eforie....locul cel mai ocolit de ei si cel mai hulit de toti. Asa na trebuie daca ne lasm pe mana lor.
Deci daca revelionul l-am petrecut la Caciulata vacanta de vara o petrec la Eforie. E clar grupul nostru duce lipsa de bai de namol si sulfuroase. Vai de oasele mele.
Roxi esti o draguta, multumesc mult.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

BB_alinus ce loc frumos, nu stiu de ce esti dezamagita! Mama, si cat costa un apartament pe acolo, ieftin ca braga daca vand chichineata mea de 2 camere stau ca boierul in Franta

Camelia si tie, si sorry ca te-am sarit!
Am vazut pozele de la intalnire, da, pari mult mai slaba.

anda a avut cancer de san, de fapt a facut stop cardiac din cauza complicatiilor produse (apa la plamani si altele). Eu m-am cam speriat, deja vreau sa fac o programare ptr mamografie.

Mihaelutat bravo tie, mie mi-e groaza sa planfic vreo vacanta, am emotii si ptr sejurul din Turcia, ca vine Doru cu niste povesti de la colegii lui care au fost prin acele locuri ceva de groaza lumii! Chiar ieri povestea unul ca a stat o zi in Istanbul si noaptea se auzeau focuri de arma Apoi unul si-a batut nevasta si cativa barbati s-au adunat in fata casei si-i ziceau tipului cum s-o loveasca. Colegul acesta a fost de fapt in vacanta in Grecia, cu masina, si la intoarcere a vazut Turcia. Cica Grecia e un vis. Iar in Bulgaria gsp-ul ii arata ca merge pe camp (evident, era pe sosea[:D).

BTW, ne-am luatara si noi gps, mare lucru domle, dar harta Ro e varza. N-ar calcula drumul cel mai scurt nici batut. Plus ca e cu efect intarziat, cand zice ca mai sunt 300 m pan la sensul giratoriu, tu de fapt esti acolo...Ma rog, merita ptr drumuri total necunoscute.

Ripley am vazut pozele tale, Iris e o scumpica, sa-ti traiasca in schimb Ana are un bine-cunoscut aer smecheresc, specific varstei. Am vazut ca sunt topite una dupa cealalta, ma bucur

PS: Mihaelutat vad ca ai gasit vila. Sa stii ca din cele spuse de cei care au vizitat minunatul litoral ro anul acesta, se pare ca e cel mai curat loc. Sper sa ai un sejur cat mai frumos

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
citat din mesajul lui Mihaelutat

Deci daca revelionul l-am petrecut la Caciulata vacanta de vara o petrec la Eforie. E clar grupul nostru duce lipsa de bai de namol si sulfuroase. Vai de oasele mele.

las' ca o sa fie bine si nu uita ca este vacanta lu' fii-tu!!!

alina, este mult mai bine, alexia a inceput sa stea numai in sufletul lui, il pupa, il loveste, il jughine toata ziua parca ar fi papusa ei.nu il lasa sa doarma, matei ii rade non stop, este un copil foarte vesel rade mereu.Totul pana la jucariile ei si la cine face primul baie unde alexia trebuie sa fie prima.Cred ca avem pass anul asta nu stam bine cu finantele, poate asa un weekend v-om merge.
Sunt poze in contul comun de e-mail daca vrei sa ne vezi,

feli, e normal la turci, asta e religia lor.Nu te mai gandi ce o sa se intample ca uite si daca mergi pana la craiova poti sa fii spectator la o rafuiala cu gloante . sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

hello,

lavi , da am fost in fecamp , un orasel portuar de langa noi , mic si dragut iar apoi am fost pt petrecere la un gîte la vreo 30 de km si am dormit acolo .Numai ca eu am facut poze in disperare dimineata iar dupa asta nu am mai avut baterie :))

merci de complimente la adresa mr , e un mic zvapaiat , de nebunatic ce este a trebuit sa iesim din biserica ca el se apucase de cantat !

alina , si la noi la fel , azi s-a mai incazit un pic in rest avem marea langa noi dar ioc soare.La mine mi-a venit varul meu cu sotia si copii si se plang non stop ca le este frig ; eu m-am obisnuit la 18 grade pt noi este vara

ieri am fost la dineyland , mama ce nebunie, te ustura rau buzunarul cand iesi de acolo , eu am facut cu daniel numai fantasyland si a foct incantat copilul de mickey mouse
o sa pun cateva poze in contul comun

felicia , condoleante !
ma duc sa ma uit si eu la poze

anda , stii ca eu am o problema cu hainele lui daniel , numai am loc in dulapturi la el , cumpar si tot cumpar
pup colectia

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Colega de suferinta cu Mitza sunt.
Al meu ma pistona aseara sa gasesc cazare ca altfel Saturn ne mananca.
n-am nici un chef.Mitzo tu ce gasisi pana te-au cazat amicii tai?Il vad pe George la Eforie
si chiar tu te scoti ca pleci la MOnte Carlo.

Alinus
te pricepi sa alegi locuri de vacanta.

Feli
si eu sunt mai slaba in realitate, nu-i asa?

Mandy
, doar asa ptr visatoare ca mine , e departe Aqvarium si gradina zoo in Budapesta?Daca mergem ne-am caza la intrarea dinspre autostrada care vine din RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Din pacate nu ma pricep prea bine la povestit, asa ca o sa o fac asa cum pot .
Am avut o vacanta de vis intr-un satuc de 2000 de suflete din Podersdorf, aflat pe malul lacului Neusidler, lac comun cu Ungaria. La sud de Podersdorf incepe unul din Parcurile Nationale ale Austriei: Neusidler See-Seewinkel.
Am avut vreme si buna si rea, dar nu am mai prins calduri infernale ca anul trecut.Poate ca a fost mai bine asa. Lacul este destul de rece, avea in jur de 22, dar apa nu e adanca deloc, intri 200-300 m si iti ajunge pana la mijloc. In primele zile Kriszti nu a vrut nici in ruptul capului in apa, urla pur si simplu. Apoi pana la urma i-a placut atat de mult ca nu il mai puteam scoate din apa.

Ceea ce mi-a placut tare mult e ca nu se poate compara cu galagia si mizeria de la noi. Plaja, cu iarba si o fasie de aproximativ 4-5 m de pietris e curata, sunt un fel de sezlonguri mari pe mal pe care le folosesti pe gratis, sau poti sa stai direct pe iarba.Totul e curat nu vezi nicio mizerie pe jos. Ce sa mai zic ca in timpul saptamanii orasul era atat de linistit, totul era inchis, restaurantele, barurile deschideau dupa ora 17-asa ca am fost nevoiti sa pranzim/cinam la ora aceea.
Cazarea a fost super,prosoapele schimbate la 2 zile, micul dejun bogat, gazdele de la Gastehaus extraordinar de amabile, dragute. Ne-au povestit ca acolo se traieste di turism si cultivarea viei. Sunt sute de hectare de vita de vie acolo. Apropo, in pretul platit era inclusa si o degustare de vinuri.
Am vizitat zona cu masina si pe jos, am fost in Parcul National, la Ilmitz. Am colindat cu barca pe lac-o sa vedeti ca si Kriszti a condus barcuta.
Mi-au placut casele lor, pline de flori, curate, aranjate cu gust. Poate suna ciudat dar am vazut cimitirul lor si am ramas profund impresionata.Era plin ochi de flori multicolore...
Deocamdata atat. Dau send ca face figuri PC-ul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

miri tu esti "buna" si in poze s in realitate

Am uitat sa va spun ca aveti link la poze de la tara (dar cateva si din Bucuresti)

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Feli, condoleante sincere. Este cumplit de dureros sa mori atat de tanar.
Miri, Zoo (foarte foarte faina)este in Pesta (partea Budapestei spre Romania), unde destul de central-nordic, mai este acolo si Circul de Stat, Vidam Park (Parcul Vesel, Praterul Budapestei). Este Piata Eroilor, o gramada de muzee, copia fidela a castelului Huniazilor-cea de la Hunedoara, o multime de muzee. La Acvarium noi nu am fost, dar dupa cate stiu e in Buda (partea de dincolo de Dunare) si acolo chiar in partea sudica, deci destul de departe. Noi am fost la Tropicarium in Campona, dar si asta e in partea opusa a orasului. In Pesta sunt o multime de locuri de vizitat: Bazilica Sf Stefan, Parlamentul, care este superb si de acolo se vede Cetatea pe colina de vizavi ( de peste Dunare), aproape de Cetate e Citadella. Sunt superbe si podurile peste Dunare, insula Margareta. Sunt o multime de locuri de vizitat. Se paote circula f usor cu metroul, autobuzul etc. Sunt carduri din acelea de calatorii pe mai multe zile, care sunt ok pt orice mijloc de transport (asemanatoare cu Vienna Card).
Ma duc sa vad pozele lui Ripley pana nu mi se blocheaza PC-ul de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fee locul era super frumos, atmosfera...!

Mandy pana la urma ati stat o saptamana intr-un loc si una in altul sau ambele la lacul din Austria?

Mitza , Eforie rulz! Tot e bine ca nu mergeti la Techirghiol.
Ca si Miri zic si eu, las' ca dupa aia mergeti pe Coasta azurie!

roxi deci si voi intrati in clubul frati mici smotociti de fratii mai mari. Cam de cand incep cei mici sa rada in hohote, cei mari devin fascinati de ei si ii tot provoaca. F frumoase momente, mie una mi se topeste sufletul cand le vad cum se distreaza impreuna.

Alinush brrr!!! 12 grade! Marea Nordului cat e de calda?

Mergi la inceput