Mamici ce asteapta al doilea copil (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Salut!

Alice, bine ai venit!
Irinush, te salut si pe tine tot pentru prima data! Nu stiu cand ai aparut, eu am lipsit o vreme.

Multumesc mult pentru urari, fetelor!
Imi pare tare rau ca v-ati facut griji din cauza mea! Imi cer scuze! N-a fost intentionat; a venit sotul meu de la serviciu si m-a luat pe sus la spital asa ca n-am mai apucat sa va anunt, plus ca nu stiam nici eu ce o sa fie. Marti noaptea spre miercuri a inceput sa se scurga lichidul si miercuri dupa amiaza cand m-am dus la spital pentru a doua parere m-au oprit direct acolo. Apoi au incercat sa-mi induca nastere normala pana vineri dimineata dar cum nimic nu s-a intamplat, vineri la pranz m-au operat ca erau deja 48 de ore cu membranele rupte si mititica mea era in pericol. Intre timp insa sotul meu saracu nici nu stia ce sa va spuna caci asteptam din clipa in clipa sa apara durerile si pe langa asta Stefan facea febra in continuare, nu aveam cu cine sa-l lasam caci toti prietenii cu copii erau in concediu iar cei fara copii erau la serviciu, gradinitele erau in vacanta... mai bine nu se putea. Asa ca de-abia apuca saracul sa respire nu l-am mai batut la cap sa-l pun sa scrie si pe forum.
Inca n-am apucat sa pun poze sau sa injgheb o poveste cap-coada a intamplarii prin care a aparut Lucia la lumina. Inca mai asez lucruri prin casa, inca mai facem cumparaturi, ce sa faci, n-am fost pregatiti 100%. Acasa sotul meu si cu Stefan bolnav si cu mine la spital a trebuit in plus sa si lucreze juma' de norma de acasa; cei de la firma chiar aveau nevoie de el si l-au rugat sa nu-i lase balta. Asa ca va dati seama, am venit acasa si sunt tot felul de chestii de facut. In plus asta mica are si ea nevoie de timp cu toate ca mititica e tare cumintica, papa si doarme. Dar trebuie sa ma mai mulg dupa ce-i dau sa suga si asta cere timp... Stefan a suferit foarte mult cat am fost eu in spital asa ca acum ca sunt acasa inca imi solicita tare mult atentia. Azi noapte de exemplu s-a trezit de vreo doua ori sa vada daca inca mai sunt acasa. E asa bucuros ca am venit acasa incat o accepta si pe Lucia deocamdata. Asa ca o sa mai dureze putin pana sa ajung la zi cu toate. Vineri vine soacra-mea si o sa am mai mult timp liber. Acum mi-am luat o pauza de ceai si mi-am zis sa va mai scriu doua randuri. Dar... ceaiul iata ca s-a terminat si a cam venit ora de masa a Luciei asa ca ma duc s-o scol sa pape.

Va pup pe toate! Paaaa!!!

P.S. Nu stiu cine intreba cum e cu a doua cezariana. Ei bien e ok. Prima cezariana a fost cu anestezie generala si nu mi-a placut deloc. Acum am ales anestezie partiala desi mi-a fost frica de moarte de intepatura in spate. A fost mult mai bine, am avut si eu senzatia ca am participat un pic la nasterea Luciei. I-am auzit primul strigat, am vazut-o... iar refacerea a fost relativ acceptabila. Mult mai rapida decat la prima cezariana.

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Multumesc Claudia, bine ai revenit si tu printre noi.
Ma bucur ca pana la urma totul a fost bine si ca sunteti sanatosi cu totii, asta e cel mai important.

si eu voi face tot cezariana, tot a doua oara, si mie mi-e o frica de injectia in spate asa ca tot pt anestezie generala as opta, dar o sa tin cont si de ce imi va spune doctorul.

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

nu stiu cum sa editez mesajul, ca am uitat ceva: te mai astept Claudia cand mai ai timp sa ne mai povestesti cum e acomodarea acasa cu ambii copii ...mie mi-e putin teama ca nu o sa ma descurc ...

va pup pe toate!

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Alice bine ai venit. Sunteti in listutza. Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Claudia bine ai revenit! Uff prin cate ati trecut si voi dar cel mai important este ca sunteti bine cu totii.
Crengu aici sunt ieftien borcanelele eu nu is asa happy ca a papat atata timp numai borcanele dar daca papa gatita nu vrut sub nici o forma, adik gusta dar nu sa manance sa se sature am incercat si sa o las sa i se faca foame poate poate nici o sansa, dar acuma a inceput sa pape papa gatita mai face figurine da ne chinuim sa ne tinem de papa gatita si nu papam borcanele decat daca suntem prin oras.
Sanziana ms.
Diana multa sanatate si sa treaca repede pb.
Cami asa si noi cu papatul, zile si zile.
Crengu chiar, uite o majoreta de incurajare.
Iulia sorry da nu e cu intentie. Uite aici o "tona" de pupici sa recuperez:[pup
Iulia eu de aia tin mereu sub carutz sau intr-un rucsac o haina de ploaie pt mine din aia aubtire cat sa nu ma ude, ca nu stii niciodata cu vremea mai ales aici la noi. Sper sa reusesti sa cureti adidasul.
Dany imi imaginez pe Andrei cu gagica lui. Lasa mai odihneste-te si tu cand poti si eu ma chinui cand poit sa mai trag si pe dr mai ales ca acusi ne apucam iar de restul de renovari si va fi iar nebuneala, da vrem pana la botez sa terminam cu podelele sus si cu scarile ca astea is mai nasol ca tre sa le vopsim si apoi ramane numai bucataria ultima si na sa mai mobilam cu ce mai avem nevoie ca noi inca stam cu tv-ul pe podea. Da na nici noi nu stam execelent cu banii cu un sg salar si doi copii si na stam singuri intr-o casa frumoasa da si ch is mai mari.
Incet, incet o sa le rezolvam pe toate si poate in vreo 5 ani reusim sa ne luam si o casutza a noastra sa nu mai dam chirie la altii.
Dany super pozele ca de obicei imi place tare mult ce vesela e Maria cu linguritza si poza cu balonasele.
Rromanitza ms. Da treaba este mai ales ca acusi vine botezul si ne chinum sa terminam cu renovatul sus si sa facem si lista cu ce tre sa cumparam si numai cand ma gandesc iar o multimea de bani ch. Da na tre sa o facem si pe asta si mai avem numai nunta noastra adik cununia religioasa si petrecerea dar alea nu stiu cand le facem vroiam in august 2009 da sa vedem cum stam cu finantele ca nu e prea roz treaba momentan.
Irinush na durerile sunt normale atata timp cat nu sunt contractii si nu curge sange sau ceva, e de la cuma vanseaza sarcina cred eu. Incearca o baie caldutza sau un masaj ceva poate te mai lasa.
Na am reusit si eu sa recuperez din urma acuma tre sa fug iar ca ma apuc de papa ca acusi apare si Flo. Mai trec pe aici ca acusi trebuie deschis capitol nou.
Pupici multi la toate fetele din listutza si bebeii si copilasii din dotare.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia ,ce ma bucur ca sunteti bine,mai bine decat imi imaginam.Nota 10,felicitariBine ca papa san,bine ca ati ajuns acasa,mie personal nu-mi place deloc in spital,cu Alex abia asteptam sa ajung acasa.Astept poze cand ai timp.Felicitari inca o data pentru tot
Dana,Alex e mai bine,cu scaunul,de asera i-am introdus si lapticul,parca mai e putin nedigerata mancarea,dar e ok.Referitor la constipatia specifica viitoarelor mamici si eu am mai fost pe invers la sarcina asta.Nu stiu care ar putea fi cauza,dar se cam regla de la sine,eventual luam o lingura de orez crud cu apa si ceai de menta.E problematic daca apar stari de voma sau scurgeri mai ciudate,in rest nu cred ca ar fi bai.
Irina,pai as zice ca sunt normale durerile,atata timp cat nu ai alte scurgeri mai deosebite.Pe mine nu m-a durut spatele in mod deosebit,dar in schimb oasele de sub burta,mai exact din zona inghinala m-au cam chinuit.
Dany,am zis ca de la 30 saptamani sa notez si eu la semnaturaEu sunt din Comanesti,asta sa stii exact
Alice,bine ai venitSarcina usoara!Baietelul tau e mai mare,vei putea sa-i explici pe parcurs cum stau lucrurile si cum va dormi pana la urma
Crengu
Diana,sper sa fie bine in final
Mada am primit toti.Am rezolvat si cu adidasul.Am avut si eu umbrela si o bluza cu maneca lunga,ca sunt precauta de fel,dar nu a fost suficient.Oricum o haina de ploaie ar fi mult mai indicata.De retinut pe viitorIulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Iulia uite inca vreo cativa: .
Mai si eu ma chinuiam inainte cu umbrela da in tara asta prima regula sa ai la tine mereu o haina de ploaie din aia subtire da e buna mai ales cand impingi la carutz. Asa ca eu chiar daca e soare cand plec de acasa iau si pt mine si pt fata haina de ploaie le bag sub carutz sau in rucsac ca nu ocupa spatiu mult da decat sa ma fac fleasca, asta m-am invatat minte dupa ce m-a facut ciuciulete de vreo cateva ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,chiar am o haina de ploaie,ramane sa ii iau una si lui Alex si chiar am de gand sa o port cu mine cand mai iesIulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Buna dimineata!

Multumesc pentru primire si pentru urari! Felicitari mamicilor care au venit cu puiutii acasa! Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa aiba mult noroc!

Mi-e somn rau de tot, astept concediul (mai am 3 saptamani)

Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Poftim la cafeluta!!!!!!!!!!!!!!!!!

Claudia, ma bucur nespus ca sunteti bine amandoua. Abia astept sa ne mai povestesti cum a fost si s-o vedem pe Lucia. Cred ca baiatul a suferit dupa tine daca totul a venit asa repede ca un tavalug si puiul nu era pregatit. Si tati a avut zile grele, foarte grele din ce am vazut. Bine ca s-a terminat, ai scapat, fetita merge bine , asta e cel mai important.Ti-au spus vreo cauza pentru care ti s-a rupt apa asa repede?

Alice, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. In primul rand eu i-am spus baiatului ca vom mai avea un bebelus dar locul lui nu se schimba, va fi tot iubirea lui mami si nimeni nu-i va lua lui locul in sufletul lui mami. Apoi i-am mai spus ca el are un rol foarte important in cresterea lui bebe, ca mami se bazeaza pe el sa ma ajute la baita, la treburi si el e foarte incantat de ce rol important are. Plus ca ii zis in fiecare zi ce mult il iubesc si il coplesesc cu pupici si abia numara zilele pana vine fetita.

Mada, vad ca sunteti mereu intr-o agitatie continua. Aveti multa energie.

Multumesc tuturor fetelor pentru galerie. Parca pe zi ce trece imi dispare frica si de fapt abia astept sa scap de burtoc , ca deja nu mai pot. Sigur va trece repede si va fi usor, abia astept sa va dau vestile bune.

In sfarsit s-a indreptat vremea si la noi, ieri am fost in parc sa ma relaxez iar baiatul s-a jucat pe cinste. Incet , incet ma pregatesc de spital, trebuie sa ma epilez peste tot si sa mai fac mici retusuri.
Cam asta este, mai vorbim si va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crengu 38+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)

AMR 3 zile (fara asta, ca deja a trecut)!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Neatza fetele!

Noi ne-am trezit azi mai tarziu adik la 7 s-a trezit Ari aia mica la 7 fara 20 oricum nu s-a mai trezit Ari inaintea lui Flo, deci tot e bine.
Acuma aia mica face nani eu am reusit sa spal/curta/debarasez de prin bucatarie si sper sa am putin timp de stat pe forum pana se trezeste printesa.
Va ziceam ca a inceput Ari sa pape mancare gatita ei bine ieri dupa amiaza a papat frumos si la un moment dat o intreb mai vrei ca deja papase cam mult si ea deschide gura eu ii dau si in secunda doi eram vomata si eu si ea si totul in jur de numa.
Si apoi nu a mai vrut sa pape nimic pana seara.
Crengu vai sincer ma iau si pe mine emotiile cand vad amr-ul tau si stiu ca trebuie sa nasti. Mai bagam niste majorete:

Mergi la inceput