Mamici ce asteapta al doilea copil (13)
Raspunsuri - Pagina 20
danybv spune:
buna fetele
Am lipsit si eu o zi si ati scris de numa numa ![]()
Diana sper sa alegi varianta cea mai buna ca sa-ti fie bine si tie si lui bebe si sotului tau 
Claudia bine-ai revenit 
pupam printesa Lucia sa creasca mare si frumoasa si tie cat mai mult laptic sa ai 
Dana imi pare rau ca nu-ti merge sa deschizi aceste siteuri pentru pus poze , eu cred ca vei rezolva tu aceasta problema , sa mai incerci poate este de la tine, zic si eu
te pup
si ai grija de tine si bebe
Crengu
alicegh bine-ai venit la noi in club
Eu am inceput sa-i spun lui bebe Andrei ca v-a avea o sora cand a inceput sa se vada burta mai mare , i-am expilcat ca mamy are acolo o bebelusa mica pe care trebuie sa o tina in burtica pana cand v-a mai creste , i-am explicat ca atunci cand se va naste el si cu mine trebuie sa avem grija de ea ca sa creasca si ea mare ,dupa ce s-a nascut Maria l-am implicat pe Andrei in cresterea ei adica l-am pus sa-mi aduca pampers pentru ea , cand ii faceam baie , el imi aducea sapun , sampon , ii facea si el masaj , imi aducea biberonul de lapte , lucrurile astea le pregateam dinainte si il puneam pe el sa le aduca , daca o pup pe Maria imediat il iau si-l pup si pe el , daca o tin in brate putin pe Maria il iau si pe el dupa ce termin cu bebelusa si exemplele pot continua , eu cred ca ar trebui sa-i spui direct copilului ca va mai avea un fratior sau surioara
bafta sa reusesti si sa fie bine pentru toti membrii casei
sarcina usoara in continuare, ai un baietel tare frumos , sa-ti traiasca si sa va bucurati de el , am vazut pozele
irinush aceste dureri pe care le ai sunt normale , multe fete le au , servici usor
Mada parac am fi surori asa avem de-a treaba amandoua de zici ca intra zilee in sac
iti doresc spor la treaba in casa si ai grija de cele doua printese
Julax am notat de unde esti , nu se stie niciodata cum te trezesti cu mine la poarta
Eu ieri am avut multa treaba , am gatit , am fost cu copii in parc , am facut curat in casa , am fost cu Maria la vaccin , am citi ieri mica publicitate cred ca pentru 1 an de zile , am ametit cat tot am cautat apartamente de inchiriat si tot n-am gasit ce ne-ar conveni , sunt foarte scumpe chiriile astea
azi mergem la batrana la masa ne-a invitat ieri , vedem ce ne mai zice , cica ieri a fost avocatul la ea , v-am zis ca ea este mostenitoarea unei averi foarte mari , si acum asteapta de la guvern sa i se de-a niste case inapoi sau bani la schimb , va mai tin eu la curent cu aceasta problema
Va pup si mai revin 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Crengu75 nastere usoara si bebe sanatos 

irinush spune:
Neatza fetelor! azi se pare ca sunt un pic mai libera la serviciu.... hmmm sau e doar o parere.
multumesc pt ca m-ati linistit in legatura cu durerile, si eu ma gandesc ca sunt normale pt ca tocmai ce mi s-a mai marit burta comparativ cu saptamanile trecute si probabil ca a inceput sa apese pe toate ligamentele; alte scurgeri sau sangerari nu am ca deja plecam la doctor.
Cat despre primul copil si reactia lui la bebe: si eu ii spun lui David mereu ca o sa vina surioara si ca o sa o plimbam, o sa ii facem baie, o sa ii dam sa pape, toate astea impreuna si e ff incantat. De asemenea, eu imi petrec absolut tot timpul liber cu el, desi uneori mi-e greu, mergem peste tot impreuna, ne iubim mereu, ne jucam si sa stiti ca David se comporta excelent, deci se pare ca doar asta isi doreste, sa stea cu mami si cu tati cat mai mult.
Sambata urmeaza sa plece la mare cu parintii mei si sper sa stea cu ei si sa se distreze ... in felul asta am si eu putin timp sa ma odihnesc, ca sincer ... cam simt nevoia.
va pup pe toate si promit ca o sa mai intru cand am putin timp liber.
Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)
MissJJ spune:
Dragi gravidute si mamicute va invit la capitolul numarul 14.

-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
alicegh spune:
Multumesc de sfaturi! Sigur o sa va mai intreb eu pe parcurs... Joi ma duc la dublu test - cam am emotii. Si vreau concediu, ca nu mai pot. Abia ma trezesc dimineata