Mamici ce asteapta al doilea copil (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dany,astept vizita cu mare placere si in realitate,numai sa precizez ca nu stau chiar in Bacau,dar rezolvam cumvaAm vazut si pozele de azi,foarte frumoase
Si pentru cum ai explicat cu fotografiile.
Crengu,melcul a venit in veranda,unde usa e mai tot timpul deschisa,iar adidasii lui Alex au dormit acolo peste noaptePlimbare placuta cu masina,daca e mai greu fara .Raman activa
Sanziana,merci de sugestiea cu apa si otetul.Vad ca acum mai sunt putin umezi,dara parca nu se mai simte cleiul,oricum,daca dupa va fi in neregula,regurg la sfatul tauSi pe mine ma termina durerea asta de ligamente,mai ales dimineta sau dupa o perioada mai lunga de repaus.
O duminica placuta !!!
Iulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

ce draguta esti julax am putea sa ne intalnim dar inca nu stiu cand voi ajunge pe la Bacau , tatal meu este din jud Bacau , din comuna Gaiceana , sat Valea Morii chiar vara asta ne propusesem sa ajungem la tara dar ...... mai avem de asteptat
Imi place ce ai tu acolo la semnatura 30 saptamani

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Crengu75 nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

mersi de sfaturi fetelor,mai vad eu cum fac.oricum mi-e dor de sot dar daca dr va zice ca e periculos o sa raman la ai mei desi si ei sunt la pamant de oboseala ,ii termina andrei.cu cresa nu stiu daca au locuri si poate lua multe boli ,ma gandesc.Felicitari ada ,sa fiti bine si tu si bebe.cand te faci bine si ai timp sa ne povestesti cum a fost.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna seara!

Ne mai tineti minte?

A trecut deja o saptamana si 2 zile. Intre timp vad ca a nascut si ADA. Felicitari Ada!!!! Sper ca esti bine si tu si bebe si ca in curand o sa aflam vesti de la tine.

Noi am ajuns azi acasa. Suntem cat se poate de bine. Lucia are acum 2475g si se straduie sa creasca atat cat poate. Am lapte, o alaptez atat cat are ea forta sa suga si apoi papa la sticluta dar tot lapte de-al meu. Incet incet, pe masura ce mai capata forta o sa ramanem doar la san. O sa mai revin sa va mai povestesc despre noi dar acu' tre' sa ma pun si eu putin in ordine. O sa citesc si din urma sa vad care ce mai faceti sic e v-a scris sotul meu. Intre timp adaug ceva corecturi. Lucia s-a nascut pe 18 iulie, a primit apgar 10 in ciuda varstei foarte mici la care se nastea. Cu amanunte si poze o sa revin zilele viitoare.

Pana atunci va pup pe toate si va urez numai bine!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare!!!

Mama cat ati mai scris....

ADA felicitari pentru bb ALEXANDER, sa va bucurati de minunea voastra si sa fiti cu totii sanatosi!!!!

Claudia, IN SFARSIT ca ne cam bagasei la idei!!! Ma bucur sa aud ca tu si Lucia sunteti bine si felicitari inca o data!!! Sa va bucurati de ea si multa sanatate va dorim intregii familii!!!!

Cami, despre cadoul pecare il poti duce cand mergi in vizita la prietenii din China: in Shanghai stiu ca duceau cosuri cu fructe sau cu prajituri. Si cand cineva se intorcea la serviciu, din contzed, aducea foarte multe bomboane....cate o cutie pt ficare coleg din departament....

Irinush, sa stii ca si eu am observat la Dvd al meu ca a devenit mai lipicios si mai mamos...Incerc sa il cocolosesc cat pot si ma bucur caci chiar merge....Cand pleaca dimineata la gradi imi spune din usa ca vrea sa il pupe pe bb inainte .... Trebuie sa vb cu el si sa nu simta ca bb care vine este o amenintare....Este baiat mare acum si cred ca ar fi bine sa petreci ceva mai mult timp vorbind cu el si implicandu-l in treburile tale casnice...Oricum mai ai putin si intri in concediu, nu? SI cu serviciul este un stres asa ca iti trebuie putina odihna!!! Bafta!!

Crengu....mai ai putin, putin!!! Hai fi barbata ca noi am activat galeriuta pentru tine!!!!

Julia deja devie un stres chestia asta cu aflatul sexului copilului...cel putin pentru mine...Oricum i-am spus sotului ca eu m-am hotarat sa aflu sexul pentru linistea mea....Cred ca va fi baiat si cei mai multi din familiile noastre vor fata ....Deci am hotarat!!!! Ce bine era inainte cand nu stiai... Cum este Alex cu scaunul? Si-a revenit?Daca nu incearca morcovi fierti amestecati cu orez....totul pasat...dau rezultate foarte bune!!! Spre exemplu Dvd nu mai pune gura pe orez!!!!!! A avut si el o perioada cand nu se mai strangea si facea tot imprastiat...Si am mers la dr si mi-a dat nush' ce sirop care ii facea si mai rau...Va pup!!!

Mada, felicitari pentru Ari!!! Sa intelegem ca se va transforma intr-o micuta papacioasa? Bravo Ari!!!!Si Mada...spor la treaba caci sunt sigura ca ai nevoie la cat de mult stai tu.....

Dany, multumesc pentru rabdarea cu care ai descris ce si cum trebuie facut cu pozele...Dar la mine nu vrea sa se deschida site-ul respectiv...Mai stii si altele?

Mai fetelor, am inteles ca in perioada asta o sa am probleme cu constipatia....Dar la mine este invers.....Sunt disperata mai ales cand ies afara si simt ca ma taie o durere peste burta....Trebuie sa fug ca altfel.... Nu mai stiu ce si cum sa mai mananc...Ma scuzati ca intru in acest subiect dar chiar nu stiu daca e normal....
Si va rog sa ne trimiteti si noua ceva ploaie ca NU MAI POT!!!!! Simt ca ma topesc de cald si mai ales ca aici este si foarte umed.....Vreau sa plouaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Gata, m-am descarcat....uh!!!!

Chinezism: dupa ceremonia unirii intre cei doi miri, oaspetii merg la local, unde tin discursuri...fara muzica, dans, distractie!!!!Nunta este mai mult pentru persoanele in varsta...Si la cat de mult vorbesc....Credeti-ma ca este un prilej bun!!!!! (ma scuzati dar cateodata chiar asa as face!!!!)

Va pup si sa ne auzim cu bine!!!!!

Dana, 19+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Claudia!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca ai revenit si ca Lucia este cuminte si papa tot. Mi-am facut o suta de griji pentru tine. Ma bucur enorm , chiar ca e super, nota 10.Abia astept poze su voi.

Romanitza si eu ti-am dat niste conturi de poze, flik'r, photobuchet, mai uitat-te pe la fetele care au poze si vezi ce site-uri sunt. Am fugarit ploaia la tine ca aici m-am acrit de ea. Am vazut ce praf este pe la voi, am vazut la televizor cu Olimpiada, chiar ca parca nu se poate respira frate. Asa e totdeauna?

Fug ca vine mama si tre' sa pregatesc ceva, dar revin mai tarziu.

Crengu 38+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 5 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Crengu, da asa este mai tot timul si mai ales seara cand te gandesti ca o fi mai bine....Este ca o ceata dar e praf!!!!Si stai ca voi nu vedeti si poluarea care este aici si mizeria din jur care acum pare mai putina...noroc cu olimpiada...
Si de cand sunt aici nu am vazut luna!!!!!!
Am incercat site-urile puse de tine dar degeaba....o fi d la mine ca altfel nu imi imaginez.....
Multumesc mult de tot!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Buna, ma primiti si pe mine?

Sunt mama lui Radu (21.07.2004) si a unei care o sa se nasca in jur de 20 feb.
Avem 10+ saptamani acum (dupa eco, ca datele sunt incerte), joi mergem la dublu test.

Cum v-ati pregatit bebeii pentru un frate/sora? Noi am inceput sa-i spunem, mai pe ocolite, si are o mare problema sa nu-i ia cineva jucariile. Si in w/e i-am spus direct ca mai am un bebe in burta, si mi-a zis ca daca bebe asta nou doarme si noaptea cu mine, vrea sa doarma si el la noi in pat :)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Buna fetelor!

ADA, felicitari si sa fiti sanatosi!

eu abia acum m-am eliberat putin la serviciu si am intrat sa va citesc, din pacate nu am fff mult timp la dispozitie :-(

Tot weekendul l-am petrecut cu David, care nu a vrut deloc sa ramana la ai mei, a vrut numai la el acasa, cu mami si cu tati, iar noi ne-am conformat si chiar a fost ok, copilul a fost fff cuminte si intelegator.
Rromanitza, ai dreptate, David este mai mamos, la fel si cu taica-su, vrea sa stea numai cu noi, normal ca ma bucur, dar uneori mai simt si eu nevoia s ama odihnesc... ii povestesc despre surioara lui dar momentan nu prea e impresionat ... eu intru in prenatal la 1 sept si sper sa ma ocup mai mult de el.
pana atunci, David va pleca la mare si la munte cu ai mei si mi-e teama ca nu va vrea sa stea fara noi ... dar sper sa ii placa asa de mult incat sa nu mai conteze cu cine e

vreau sa va intreb ceva pe fetele cu sarcina mai avansata ca a mea: de cateva zile am dureri de spate, zona lombara, care difuzeaza pana in zona inghinala, sub burta cumva ... sunt normale, din cauza ca se mareste sarcina si implicit si burta? ca ma doare de nu mai stiu cum sa stau :-(

in rest ... ma bucur ca sunteti bine toate, va pup si o sa intru cand mai apuc de la serviciu, ca de acasa clar nu am cand.

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Bine ai venit Alice si felicitari pentru noua minune !!!! Noi suntem tare fericite cand cineva ne calca pragul si sunt convinsa ca Mada o sa te treaca si pe tine in listutza cu mamici si pitici!!!! Sper sa iti placa la noi!!!
Prima oara cand i-am spus lui Dvd ca am un bb in burta m-a intrebat cum l-am inghitit !!!! Acum este fericit si foarte atent si grijuliu cu burtica...Trebuie sa ai rabdare cu feciorul tau si sa petreci mult timp alaturi de el!!!! Bafta!!!

Mergi la inceput