Mamici ce asteapta al doilea copil (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Ana imi pare asa de rau canu pot vedea pozicile cu Maieti cel mic....Nu pot sa deschid deloc site-ul respectiv...Si nu numai la tine...
Daca ma ajutati va pun si poze cu noi.....
Multumim!!!

Mada, ce se mai aude prin paradis?

Dana, 19, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetele!
La noi e sinistru afara de vreo 2 zile. Nici n-am mai iesit din casa de duminica.

AdaS, ce analize ai facut ieri? Ce ti-a dat?
Eu ma cam stresez ca nu stiu daca o sa-mi faca analize. Poate delirez, dar la primul am intrat asa repede la sala, ca nu stiu daca au venit rezultatele, ca ceva singe mi-a luat si mie.

Uneori ma tem, alteori sunt foarte calma si parca nu ma tem deloc. De fapt, abia astept sa se termine odata, nu mai suport nici burta , nici durerile, nici stresul operatiei. Nu ma plang, dar imi doresc sa treaca si gata.

Pup fetele !!!

Crengu 37+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 10 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna

Suntem si noi pe aici , am ceva treaba si nu pot sta pe forum , noi suntem bine , am fost ieri la revizie cu Andrei si totul este bine .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Ada_s nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Azi am facut curat prin bai, deja am intrat in febra "pregatirii cuibului", mi se pare ca peste tot e dezordine, ca mai trebuie sters o data. In sarcina cu Dragos asa am tinut-o toata perioada, acum vad ca m-a apucat doar in trimestrul III. Am inceput sa fac lista pentru bagajul de spital...sunt prinsa tare in evenimentul care ma asteapta.
A inceput sa ma manance pielea pe burta, desi ma dau de 2 ori cu crema, clar trebuie sa dau si mai des, inseamna ca se intinde pielea si nu as vrea sa ma procopsesc cu vergeturi, dar asta e!
Si ma apuca si pe mine frisoanele cand ma gandesc la primele 2 zile dupa operatie. Pt mine cele mai grele au fost ziua 2 si 3. In prima zi mi-au dat mialgin si nu m-a durut deloc, apoi am trecut pe algocalmin, care nu avea efect decat 2 ore si apoi incepeam sa simt contractiile de la ergometru si izbeau in operatie de-mi venea sa sar din pat
Dar vorba Anei cand te vezi cu puiul in brate uiti asa de repede totul incat nici nu-ti vine sa crezi ca tu ai trecut prin 2 cezariene!
Romanitza sunt asa de interesante "chinezismele", incat ma pun uneori pe ganduri...oare asa e mai bine?
pupici tuturor

28+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Ana, esti o dulce, multumesc ca iti faci timp sa imi raspunzi si mie la intrebari. Asa ma gandeam si eu sa nu mananc de joi seara poate scap de clisma si de starile de rau de dupa.... acum o sa vad cum v-a fi. In legatura cu injectiile mi-am amintit ca si eu am primit 3-4 zile la un interval fix de ore. Imi puneau cica si ceva calmant in acea injectie si imi lasau si niste pastilute mici verzi in caz ca mai am dureri, erau foarte bune dar nu mai retin cum le spunea... tin minte ca ma trezeau asistentele si noaptea sa mi le dea si eu le-am refuzat, dar mi-au spus ca trebuie sa le iau obligatoriu pt ca ajuta la retragerea uterului ca nu cumva sa fac vre-o hemoragie.

Sanziana, cred ca ai dreptate in legatura cu injectiile, doar ca eu nu stiam ca dau contractii.... tin minte ca la cursul prenatal ne-a explicat moasa cum ca uterul are peretii plini de vase sanguine si placenta se lipeste de pereti pt a se alimenta cu sange... in momentul in care placenta se dezlipeste si se elimina acele vase raman deschise si pe masura ce uterul se inchide preseaza pe vene si le inchide.... atunci spuneau de ceva injectii care ajuta uterul sa se inchida cat mai repede ca sa nu pierdem cantitate mare de sange.
Esti tare harnicuta, dar cam devreme pregatesti tu cuibul.... in legatura cu operatia ai dreptate, cand o sa ne vedem puii in brate o sa ne treaca toate durerile.

Dany, ma bucur ca sunteti bine cu totii... te asteptam mai tarziu la taclale.

Crengu , mie mi-a dat dr un biletel cu ce trebuie sa fac, mi-a zis ca am placenta foarte maturata si ca s-ar putea declansa nasterea in orice moment si sa nu stam atunci sa facem analize. Oricum a zis ca ei mi le repeta vineri... asta doar asa in caz de urgenta.

rromanitzace dulce esti cu incurajarea taar fi culmea sa ma razgandesc acum....parca ma vad
Sa va pove ce mi-a povestit o mamica mai experimentata decat noi ca are acum copii mari, cand a nascut ea nastea o mamica tanara de tot si in chinurile nasterii tipa de rasuna toata maternitatea: Ioane ce mi-ai facut.....Ioane te omor, ce mi-ai facut

Julax, voi cum sunteti?nu mai pove nimic despre voi?
MadaOanaRusu, ati disparut de tot?

Fetelor, eu sunt asa ofticata pe forumul asta.... am pierdut deja 3 mesaje, asa ca pe asta l-am rescris asa repede pana nu se intampla ceva.... sper sa reusesc sa il trimit ca de nu renunt.

------------------------------------------------------------------------
Ada38+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ada nu am disparut sorry da nu mai apuc sa stau prea mult la calculator cu toate ca fetele is cuminti si nu imi fac mari pb sau ceva da programul e de genul cand termina una de papat tre sa pape cealalta si apoi trebuie sa doarma si apoi tre s afac eu papa, sau curat sau sa sterlizez biberoane si cum ma asez si eu la calc se gaseste una dintre ele sa pateasca/vrea ceva. da ne gasim noi un ritm cat de curand.
Am modificat azi putin la listutza da de scris nu am mai apucat si acuma scriu pe fuiga ca Ami a mancat si acuma tre sa pape Ari si apoi tre sa fac un sos pt spaghetti pt diseara si apoi sa le imbrac si sa mergem sa ne intalnim cu tati ca iesim putin in parc si apoi cand venim acasa mai avem de pus fetele la somn de papat si de vazut un dvd ca maine tre sa le duc inapoi plus tre sa caut invitatiile pt botez si sa le scriu toate.
Vesti mai noi ieriam facut certificatul britanic lui Ami si deci acuma putem depune pt amandoua pt alocatie si Ari vb din ce in ce ai mult stie toate partile corpului in engleza si stie si animalele si ce zgomote scot tot in engleza numai la duck zice mac mac.
Gata tre sa fug sper sa reusesc sa revin cu poze din parc si mai multe detalii despre noi dar creca maine dim ca in seara asta nu cred ca apuc. Pupici.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele, din nou

Mada ma bucur ca sunteti bine... sper sa recuperezi cu somnicul cat de curand. Stiu eu ca nu e usor chiar daca sunt cuminti fetele....felicitari pt Arianna, dulcica de ea a inceput sa vorbeasca deja.

Fetelor poate careva din voi are chef sa imi trimita si mie in PM numarul de telefon sa trimit si eu un SMS dupa ce nasc.... ca sotul vine si el in Baia Mare sa stea cu Alvin si nu stiu daca v-a avea acces la internet si oricum pana ii explic eu ce si cum, e mai simplu asa.Multumesc.

------------------------------------------------------------------------
Ada38+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Sanziana, lasa smotrul ala ca doar n-ai chef de vreo nazbatie.

Mai, eu tot nu-mi amintesc sa-mi fi facut vreo injectie, sau daca mi-au facut , eu n-am avut nici o contractie.

Abia astept si eu sa vina momentul sa scap de stres si sa-mi vad bubulina.

Cam slaba activitate pe aici, eu va pup oricum pe toate si va urez noapte buna.

Crengu 37+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 10 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ada,esti draguta,dar nu am povestiri prea interesante.Ma simt cam mare,ma dor oasele din jurul dumneaei si astept si eu sa nasc,dar la termenIti trimit nr meu de tel dupa ce scriu mesajul
Crengu,simti nevoia sa facem galerie sau mai asteptam?
Mada pentru felul in care te descurci
Rromanitza,faza cu inchetata si apa rece mi se par in limite normale.O fi ceva adevar
Ce stiti de mees 4u?Maine are DPN
pe toate!!!!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

M-am harnicit si am pus cateva poze si cu Alex si cu vacanta si cu burtica la 30 de saptamaniIulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput