Mamici ce asteapta al doilea copil (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neatza mamici!!!!

Mada, pai tu ai toata ziua plina...cand respiri? Oricum cred ca te gospodaresti mai bine singura,cel putin stiu pe pielea mea... Ma bucur ca printesele sunt bine si va doresc sanatate!!!

Ada, cateodata parca ar fi mai bine ca bb sa mai stea acolo in burtica...E asa placut sa il simti...oricum multa bafta!!!!

Salutari celorlalte mamici cu si fara burtici si mii de pupici!!!(ma da-o incolo, ce poeta m-am facut )

Fetelor saptamana viitoare merg la ecografia morfofetala...Sotul vine si el, dar voi ce ziceti: sa il iau si pe David? Ma gandesc si nu stiu cum sa procedez...daca il iau ar fi bine sa il pun in tema ce si cum, nu-i asa? Apropos de bb mic, sotul a luat hotararea ca ar fi mai bine sa ne lasam surprinsi...sa nu stim pt moment ce este!!! Ati facut asta?

Chinezism: cate ceva despre mancare: desertul inainte.....nu pentru ca ar fi o regula dar la ei nu conteaza ce mananca la masa ca fel principal....Am avut un soc ajungand in restaurant si fiind serviti cu prajituri si mancare gatita la un loc!!!!! Daca merg la fast-food si comanda hamburger si inghetata sigur o sa ii vedeti mancand din amandoua odata....

Va pup!!!!

Dana, 19, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna dimineata, haideti la sau ce vreti voi

La noi e racoare azi, avem in casa 23 de grade, nu imi vine sa cred, de 3 zile ploua intruna, oricum e mai bine asa decat sa fie foarte cald... mai ales ca nu mai am mainile si picioare unflate si ma simt mai bine, imi faceam griji pt anestezie din cauza asta dar se pare ca toate se aranjeaza pana la urma. Mama a facut prima sedinta de chimio marti si se pare ca se comporta binicel..... sunt foarte happy ca am aflat pe net de un medicament minune care ar putea sa ii incetineasca foarte mult boala, are chiar 8% sanse sa ii treaca de tot doar ca costa enorm de mult....idea e ca mami ar fi candidatul ideal pt ele, asa ca dr a zis ca ii face dosar pt aprobare la minister si zice ea ca cel tarziu in 2 sept v-a incepe tratamentul cu acest medicament. Asa ca mai am si vesti bune nu numai rele.
In alta ordine de idei, maine o sa imi tin bebicul in brate.... abia astept.

Iulia am vazut pozele aseara, sunteti o familie tare reusita.....si tu o graviduta frumoasa foc... si ce dor mi s-a facut de locurile pe unde ati fost voi.

Crengu, eu activez galeria nu mai ai decat 9 zile.... ce putin a mai ramas, o sa treaca foarte repede si in curand o sa o ti si tu pe Rianna in brate.

Claudia sper ca sunteti bine, probabil in curand o sa va intoarceti acasa si eu poate nu voi fi.... va trimit si voua un de bun venit acasa.

si pt restul fetelor, Oana, Ana, Sanziana, romanitza, Dany, Mada, Diana si restul....

------------------------------------------------------------------------
Ada38+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Si la noi ploua de mama focului, eu una m-am saturat de ploile astea, Cristian moare de plictiseala in casa si ma chinuie pe mine sa ma joc cu el. Nororc de calculator, filme pentru copii si desene, il mai pun sa si deseneze, ca eu nu prea am chef de joaca. Mai jucam cate un sah ( chipurile, el face orice mutare si trebuie sa castige), dar trece timpul.

Ma simt bine, din ziua aia nu am mai avut dureri de alea prin spate si am sperante mari sa stea pana e data planificata.

Julax, esti super frumoasa, burtica e perfecta si nu esti grasa deloc, arati perfect. Am zis eu ca la odiseea noastra suntem numai frumuseti, toate alese , una si una. Ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu.

Ada, galerie activa................. Numai nu merg emoticoanele la mine.
Dau mesajul ca parca vad ca se blocheaza si pierd.

Crengu 37+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 10 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Bai, la noi ploua de imi este si frica, zici ca s-au rupt norii si tuna, Doamne Fereste, chiar ca zici ca e sfarsitul. E oribil , bine ca nu nasc azi, ca imediat ma gandeam la prostii.

Ada, ma bucur enorm pentru mama ta, sa dea Domnul sa fie bine pana la urma.

Romanitza, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu David, daca sa il iei sau nu, eu nu l-am luat pe al meu ca sa nu-l zapacesc. Asa m-am gandit eu, ca are timp sa vada fetita cand se va naste, oricum a mai vazut el bebei la ecograf pe la televizor. Nu stiu, mi s-a parut ca-l derutez si nu l-am dus. Cat priveste sexul, eu am crapat de curiozitate si pot sa spun ca unul din motivele pebtru care m-am dus la Bucuresti la eco de 12 sapt , la nenea Iosup, a fost ca el e unul din cei care iti spun corect sexul inca de la varsta asta de sarcina. Deci nu as fi putut astepta , daramite sa mai si nasc si sa nu stiu ce este. Dar voi daca puteti rezista, cred ca e frumos sa fie surpriza.

Mergi la inceput

Ma gandesc la Claudia, daca totul este bine, as vrea sa ne dea un semn de viata macar. Probabil e foarte ocupata cu Lucia. Totusi Claudia, te rog , daca ai o picatura libera, sa ne dai si noua de veste ca esti bine . Te pupam si toate ne gandim la tine.

Am vazut pe forum discutii de wrap. Voi aveti? Fetele il lauda tare. As vrea sa-mi iau si eu. Ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Buna ziua.

vreau sa ma inscriu si eu in clubul vostru, de mamici cu doi copii, sper sa ma primiti :-)

eu am un baietel de 3 ani si sunt insarcinata in 25 de saptamani cu o fetita, lucru care m-a facut fff fericita (si baiat daca era tot era bine, dar parca e si mai bine ca e fetita).

am dpn pe 04.11.2008, voi naste prin cezariana la municipal cu dr Anca Florin, cu care l-am nascut si pe David.

deocamdata ma simt ok, merg la serviciu in continuare si astept cu maxima nerabdare prenatalul, sa stau acasa sa dorm si sa ma ocup de David cu atat mai mult cu cat el va incepe si gradinita anul asta ...

va felicit pe toate care ati nascut deja si am o mare rugaminte la voi: cand aveti timp si puteti, povestiti va rog cum va descurcati cu ambii copii acasa ... mie sincer mi-e cam frica de cum va fi ... nu stiu cum o sa ma descurc, ma gandesc ca David va fi la gradi mare parte din zi, dar ... chiar si asa ...

in rest ... multa sanatate tuturor gravidutelor!

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Irina, bine ai venit !
Sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos si mancacios.
Sper ca o sa-ti povesteasca mamicile care au nascut deja, eu o sa vin cu detalii putin mai incolo.
te pup si sper sa-ti placa la noi.

AMR 8 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna ziua dragi mamici si dragi burtici

Am reusit si eu acum un pic sa stau pe forum , nu a mers deloc pana acum
Noi suntem bine , nu am mai facut nimic deosebit , Maria asteapta sa-i iasa dintisorii , inca nu au spart gingia dar nici mult nu mai este Aseara am fost cu Maria la slujba , nu m-a lasat deloc sa stau in biserica cum l-a vazut pe taicasu cum a inceput sa chiuie de mama focului si asa ca a trebuit sa stau cu ea in pridvorul bisericii
Azi de dimineata am fost o tura cu ei afara la joaca , la noi este tare cald afara, nu mai stiu ce sa facem
Irinushbine-ai venit la noi in club , sa-ti traiasca baietelul si sarcina usoara in continuare , sa stii ca nu este chiar asa de greu cu 2 copii , uneori este mai obositor pana ce te acomodezi cu bebe nou
julax ce frumoase sunt pozele iar de voi nici nu mai zic , tu esti o graviduta tare frumoasa si sexi
crengu hai ca mai este putin si-ti vei tine bubulina in brate si ai sa vezi ce super este iar de faptul ca ploua azi aveti cod galben la voi acolo asa ca tine-te tare in privinta ploii
rromanitza eu una nu am putut sa nu stiu ce am in burtica , am vrut sa stiu si eu si sotul , acum fiecare cum decide , iar de bebe mare eu iti recomand sa-l implici si pe el , conteaza asta foarte mult mai traziu , nu apare gelozia intre frati
Ada ma bucur foarte mult pentru mama ta , in legatura cu acel medicament care costa mult , de ce nu deschideti un cont si sarim cu ajutor din partea noastra , iti doresc din suflet nastere usoara si sa nu uiti ca suntem alaturi de tine sa se termine cu bine si repede

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Ada_s nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ada,crengu,danySunteti foarte dragute
Ada,ma bucur si eu alturi de fete pentru mama ta.Doamne ajuta sa fie totul bineMaine e ziua cea mare.Ce bucurie
Crengu si la noi a plouat azi,acum e bine,mama e cu Alex la plimbare,oricum e greu sa tii copilul in casa ,mai ales ca abia s-a obisnuit sa stea mai mult pe afara
Nu stiu ce e ala wrap
Ma gandesc si eu la Claudia,uneori parca mi-e teama ca n-as ajunge la termen(cateva clipe ,caci incerc sa-mi revin repede),e posibil sa stea in spital pana bebe ajunge la 40 saptamani sau ceva de genul.Cred ca sunt bine .Doamne ajuta!
Si eu activez galeria de incurajare pentru tine.Mai ai foarte putin
Rromanitza(pot sa-ti spun Dana pe viitor?),si eu sunt curioasa de fel si am vrut sa stiu dinainte sexul bebelului,oricum surpriza va fi prin restul.Dar daca ai rabdare,felicitari
Irina,bine ai venitSarcina usoara in continuare!Iulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu ca de obicei pe fuga.
Irina bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos si papacios. Sunteti in listutza.
Fetele multumesc mult pt cuvintele frumoase.
Merg sa mai pun niste poze mai noi acusi pana diseara sper sa reusesc sa revin si cu link-ul.
Azi am reusit sa inscriu fata la med de familie si apoi sa trimit actele pt alocatie sper sa ajunga si sa nu se piarda ca innebunesc. Ca tre sa trimit certificatele britanice in original.
Si am iesit numai eu cu fetele ne-am descurcat ok Ari nu a vrut in brate sau ceva, da na am fost drum scurt pe aici pe la noi. Dar e ok momentan.
Amira e cuminte se cam chinuie cu, colicii saracutza da asteptam sa mai crestem sa treaca. Incepe sa isi faca un program ceea ce e f bine noaptea se scoala numai o sg data maxim de doua ori deci apuc si eu sa dorm, bine ca tot nu ma simt odihnita da macar apuc sa dorm mai mult.
Acu tre sa fug iar ca tre sa ii dau papa lui Ari si apoi sa intru la tura de gateli la bucatarie pt cand vine Flo.
Sper mai diseara sa apuc sa mai intru cu toate ca avem program de baie la fete deci vreo doua ore is papate de baitza, cremuit hranit etc.
Pupici multi.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput