Mamici ce asteapta al doilea copil (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am uitat sa va arat cateva poze
aici aveti un link

Nu stiu exact care dintre voi se ocupa cu listuta din fata, dar va rog sa modificati si la mine, sa-l treceti pe Alexandru Matei nascut pe 14 iulie, ora 18.30, apgar 9 si 3900 gr. Multumesc mult!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Ei Ana ca nu a fost usor deloc, noroc ca esti tu curajoasa si puternica.... dar aspiratul si curatenia le poti neglija o perioada pana iti revi si tu... sa te ajute sotul cand vine de la munca. Cand te mai simti asa singura si iti vine sa plangi, intra si tu pe forum sa te incurajam si noi.... mai uiti de greutati asa, la mine cel putin are efect.
Nu am inteles din ce cauza ai primit injectii si perfuzii pt contractii...poate data viitoare imi explici mai exact sa inteleg si eu ca sunt .

Dany ce bine ca sti din ce cauza are Maria febra si felicitari pt papica mancata cu lingurita... pana la urma nu a fost chiar asa de greu.

Fetelor multumesc pt incurajari.... eu sunt asa fly... inca nu stiu ce si cum.... pana acum m-am ocupat de bagaje de spital, de mama, parca nu am avut timp si de mine..... noroc cu voi ca imi mai amintiti ce putin mai este. Multumesc pt incurajari.

Mai vroiam sa va povestesc cate una alta dar merge forumul asa aiurea ca imi este frica ca o sa pierd si ce am scris... poate revin mai tarziu.

------------------------------------------------------------------------
Ada38+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Ada_s, pai perfuziile alea m-au ajutat sa elimin lohiile, ajutau uterul sa se contracte pentru a elimina resturile, ceva de genul asta... Cel putin asa mi-a explicat dr meu. Bine...pe sectia de mamici am avut in injectii intodeauna si algocalmin, cat sa putut, sa nu ma doara asa de rau, dar in terapie....doar o singura doza de algocalmin si a fost cam putin.

Gata, ma duc sa ma intind ca indata se trezeste ursuletul si nu am apucat sa pun si eu capul pe perna de loc inca

Va pup

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Ana, multumesc pt explicatii, nu am auzit de asa ceva pana acum....hhhmmm acum sunt curioasa daca primesc si eu acelasi tratament. Mai am 2 intrebari, asta dupa ce te odihnesti sau pt maine, prima: Daca ai mancat ceva in dimineata cezarienei ca eu am uitat sa intreb medicul? si a 2-a: Daca ti s-a facut clisma?

Am reusit cu greu sa vad pozele cu bebicii tai....sunt foarte frumosi... cred ca esti o mamica tare mandra cu asa comori pe langa casa... de tatic nu spun nimic se vede pe el ca e foarte mandru de baietii lui.
Iti doresc odihna placuta

------------------------------------------------------------------------
Ada38+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

vai Ana ce poze superbe , sunteti o familie frumoasa iar bebe Alexandru Matei ce scump este, ce i-as musca putin falciile alea grasute daca ar fi langa mine odihna placuta
Ada pupici

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Ada_s nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ana bine ai venit acasa si felicitari pentru vointa ta! matei este atat de dragut,parca e o papusa!
Ada iti tin pumnii, a ramas asa de putin! sa stii ca si mie la Cluj mi-au facut injectii (ergometru, parca se numeste substanta)ajuta uterul sa-si revina la forma initiala (cele cu cezariana au nevoie de ajutorul asta)Dupa 3 zile mie mi-a scos branula si mi le facea in burta (dar nu dor deloc) in schimb dupa ele ai niste contractiii...
Crengu nu te grabi, las-o sa stea la caldura! vezi ca-ti trimit nr meu de telefon sa ma anunti si te voi ruga tot pe tine sa anunti fetele , ca nici al meu sot nu vrea sa se bage in discutii de femei
Dany felicitari Mariei pt papa! iti trebuie multa, multa rabdare cu diversificarea!
Cami la multi ani pentru aniversare!

28+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,chiar ma intrebam aseara daca s-a rezolvat cu numarul de telefon.Si eu sunt dispusa sa anunt celelalte mamici.mai in preajma o sa cer si eu un nr de tel ca si al meu sot tot in categoria"nu ma bag in de astea ..." e
Ana,Superdragalas Matei,sa fie sanatos si sa va aduca bucurii multe.Bafta multa cu toate treburile,poate totusi vei avea mai mult ajutor,mai ales acum,ca e bebe mic mic
Dany,uitasem de dinti.Ma bucur mult ca asta e cauza,normala de altfel.Si felia aia de tort...
Cami,La cat mai multi ani fericiti
Rromanitza,chinezii astia sunt...
Felicitari pentru grill.O investitie buna
Ada,la datorie cu placere
Sanziana,Mada, pe toate
Mamicile care au nascut deja si nu au mai trecut de ceva timp,inteleg,poate totusi doua vorbe...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Nici eu nu am primit nici o injectie din care ziceti voi. Nu am avut nici o contractie dupa cezariana.
Plus ca pe noi ne cam obliga sa ne ridicam in aceeasi zi din pat , ca au zis ca , cu cat mai repede cu atat mai bine.( dar am facut cezariana la 8 dimineata). Ca daca te lungesti nu te mai ridici prea repede. Deci alea care au stat 3 zile in pat.........nu stiu ce sa zic, pe noi nu ne lasau asa.

Sanziana, astept numarul tau si am sa anunt fetele cand va sosi David si iti dau mesaj cand nasc si eu.

Ada, s-a oferit prima sa-mi dea numarul,, dar puteti sa-mi dati si alte numere ca eu dau la toata lumea mesaje.

Ana, e foarte dragalas Matei. Dar de ce nu ai pus o pozica si cu tine?

Deocamdata eu ma simt binisor si ma ia cam cu emotii cand ma gandesc la ziua de 2.

Crengu 37+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 10 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

sanziana, exact asa se numeste, ergometru, mersi ca mi-ai adus aminte,

Ada_s, pai....eu duminica am mancat doar ceva usor, iar de luni dimineatza nu am mai mancat nimic, nici apa nu mi-a dat voie sa beau decat fff putina. Nu am stiut exact ora la care intru in operatie, dr meu ma pregatise pt ora 13 dar cumspuneam....am avut un anestezist de toata jena....asa ca ma tot amanat pana a venit mama sa-i dea niste bani, nu a miscat nimic pana nu sa vazut cu banii in mana...
Clisma nu am mai facut ca nu era nevoie daca nu mancasem nimic de duminica seara pana luni dupamasa.
Dr meu mi-a zis ca e bine sa nu mananc pt anestezie sa nu mi se faca rau, sa vomit sau chestii de genul asta.

Am plecat, ca tocmai sa trezit Matei si trebuie sa pape.

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare mamici!!!!

Ce ma bucur sa vad atatea mamici curajoase pe la noi!!!! Bravo fetelor, bravo ANA!!!! Felicitari pentru tot ce ai avut de indurat si pentru un bb sanatos si voinic!!!! Ai povestit totul asa frumos de parca as fi fost acolo...Mi s-a zbarlit parul pe spate citind!!! Interesanta experienta dar intr-adevar obositoare...Acum mai lasa si tu trebaluitul si bucura-te de Matei si de revenirea acasa.... Sanatate multa, multa si lapti de asemenea!!!

Dany, micuta Maria stia ea d ce nu voia s accepte inca mancarica solida....Acum s-a mai calmat situatia si mananca fara infometare!!! Felicitari Maria!!! Sa ne spui de Andrei dupa ce ii faci revizia.....

Ada, hai ca nu e asa rau! Si acum tre sa gandesti la rece...nu mai poti da inapoi..Suna incurajator, nu?

Claudia, sper ca sunteti bine si asteptam un semn de la voi cu vesti bune!!!

Vai cand ma gandesc ca o sa ne astepte si pe noi celalalte in spital cu toti mojicii care cer bani.....Mi sface scarba doar cand ma gandesc!!!! Mai ca nu stau cu mana intinsa...Groaznic!!!! Dar unii pacienti poate chiar nu au bani si necesita o ingrijire speciala.....Inca odata: groaznic!!!!

Fetelor noi ne chinuim sa gasim ceva bilete la olimpiada dar am dat de niste preturi.... La agentiile particulare s-a ajuns la 450$ biletul.....

Chinezism: femeile dupa nastere nu au voie sa manance inghetata, sau sa bea apa rece... Mai tarziu vor avea probleme cu dureri ale oaselor!!! (asta o fi bine?)

Dana, 19, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput