Mamici ce asteapta al doilea copil (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Am scris cate ceva si s-a sters In fine...
Rromanitza,Cami,Ada,multumesc de urari
Cami,La multi ani pentru maine.Sa fiti fericiti
Crengu,ceva semne ca vine bebelina de intrebi despre contractii?
Rromanitza,mai zi din China ca ma amuzaCum sa stea o luna in pat?Si treaba cine o face tot timpul asta?Cate bordeie...
In legatura cu contraceptia si noi tot cu prezervativ si calendar(oricum nu era mare bai daca nu e sigur,desi a fost in cazul nostru),nimic altceva.Cred ca asa vom proceda si in viitor
Dany,frumoase pozele,se vede ca v-ati simtit bine
Diana,si pe mine ma dor ligamentele jos,dar cred ca e normal,dr cel putin asa zice
Noaptea trecuta m-am gandit si eu mai mult la Claudia,Oricum,cred ca e bine,dupa cate l-am simtit pe tatic.Dupa cate saptamani se naste fara riscuri?Dupa 36?Nu mai stiu...
Ada,va fi bine.Spor la facut bagaje si somn usorIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Nu va speriati, ma simt deja mai bine.
Ada, bineinteles ca stau la rand, sper sa vrea si maimutica mea.
Cum spui si tu noaptea dar si ziua simt ca nu ma pot misca de durere, dar azi a aparut si ceva nou, ca niste junghiuri prin spate si niste cuie prin col. Imi tragea niste junghiuri asa la sale dar am facut un dus si s-au linistit.

Activez galeiria pentru Ada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![

Revin maine cu detalii ca ma fugareste sotul la somn.
Noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Julax, se considera la termen cand termini 37 de saptamani.Asa am citit pe net.

Crengu 37+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 13 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Neata gagici,

Crengu, exact asa si la mine... parca ma descrii pe mine.... dar trec toate in curand.

Cami, la multi ani inca odata.

Iulia, Dany

Eu ar trebui sa merg la laborator sa imi faca hemoglobina si mai stiu eu ce, asta in cazul in care Alexander vrea sa se nasca mai repede, o sa mi le faca si vineri dimineata dar a zis medicul ca e mai bine sa le fac daca intervine o urgenta sa nu stam sa asteptam analizele ci intram direct la ceza... problema e ca Alvin e tare puturos, abia am reusit sa il culc aseara dupa ora 11 iar acum nu vrea sa se trezeasca..... stau imbracata ca o mireasa si astept.
Da semne de trezire....va pup pe toate.

------------------------------------------------------------------------
Ada38+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Salutare fetele!!!!!!!!!!!!!!!!

Cami, Aniversare Frumoasa! si La multi ani! impreuna cu sotul tau. Sa aveti o familie fericita toata viata.
Sper sa-ti iasa dobosul ala.

Ada, galerie activa!!!!!!!!!!!!!! Totul va fi bine!!!!!!!!!!!!

Julax, si eu sper da fie bine draga noastra Claudia. Va fi bine, dar ii va fi ei destul de greu. Bebelusa Lucia are greutate foarte buna pentru vartsa de sarcina, insa va fi mai greu ca cei nascuti prematurei nu pot suge, nu au forta si de aici foarte mult chin sa-i faci sa pape. Dar va trece, este marisoara si va fi puternica si sa nu uitam, "Esentele tari se tin in sticlute mici".

Va pupic si ma duc sa pap ceva.

AMR 10 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetelor

Vreau sa urez si eu La multi ani !!! Cami casnicie fericita pana la adanci batraneti si copii sanatosi de care sa va bucurati

multumesc fetelor pentru complimentele facute Cami , Ada, Julax , Crengu si voi sunteti frumoase
Vreau sa va zic ca ieri iar mi-a facut Maria febra , 38,7 si asa ca m-am dus dupa amiaza cu ea la dr sa discut si despre faptul ca nu vrea mancarea pasata , a controlat-o doamna dr si de la ce credeti ca mi-a facut febra ? de la dintisori , se vad cei 2 dinti de jos cum stau sa sparga gingia , inca nu au spart , deci asteptam dintii iar despre mancarea pasata mi-a indicat sa o pun sub forma mai lichida in biberon si sa-i dau , acum este pe foc ciorbitza de zarzavat , ea doarme acum cand se va trezi ii voi da supita pusa in biberon , sa vedem ce va iesi
Ieri am fost la bunici sa le facem cinste cu prajitura diplomat cu ocazia implinirii a 2 ani si 4 luni a lui Andrei , am facut 3 poze

Ada galeria este activata nastere usoara si bebe sanatos

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Mergi la inceput

Draga de ea, fetita frumoasa si cuminte!!!!!!!! Ai vazut? Ii ies dintii la printesa!!!!!!!!Bravo Maria! Sa cresti mare!!!!!!
Lasa ca o sa pape ea si mancarica. Si Andrei are o mutra cu tortul ala in fata........parca e motanul la oala cu smantana.

AMR 10 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

ce draguta esti crengu
Acum i-am facut supa lui Maria la blender ,cand se trezeste vom vedea daca vrea sau nu

danybv
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

ClaudiaH felicitari pentru micuta printesa Lucia!!!! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!!!Si tie refacere usoara!!!

Ada galeria activata si pentru tine!!!!

Operatia mea a decurs bine zic eu, doar ca am stat in sala de travaliu de la ora 13 pana la ora 18 timp in care au nascut 3 mamici langa mine....m-au apucat si pe mine contractiile, mi-a curs usor si lichid amniotic....daca mai stateam un pic poate nasteam natural .
Anestezia rahi nu a durut de loc, am simtit doar brusc o caldura in picioare, m-au intins repede pe masa si s-au apucat de treaba. O singura senzatie nasoala am avut....nu ma durea nimic dar in schimb simteam tot ce fac doctorul cu asistenta, cum imi misca toate cele prin burta....era o senzatie nasoala rau de tot....ma lua cu ameteala si stare de voma, greu m-am abtinut, mi sa parut o vesnicie operatia, de cand l-au scos pe Matei si pana au terminat. Mi-am legat si trompele, poate daia a durat asa de mult. Noaptea in terapie nu pot sa spun ca a fost usoara....stiam ca nu va fi deloc usor cu perfuziile care imi provocau acele contractii dureroase, dureroase mai mult pentru ca uterul era taiat, am avut perfuzii non stop, cu o pauza mica de vreo 3 ore spre dmineatza, dar nu am reusit sa ma odihnesc de loc. Poate trebuia sa dau mai multi bani la anestezist si ma ajuta cu ceva mai multe calmante.....dar a trecut.
Marti dimineatza la ora 8 m-au transportat infirmierele pe sectia de obstetica ginecologie. Anestezistul din pacate nu a mai fost deloc pe la mine, nu ma ajutat sa ma ridic, dar am reusit sa o fac impreuna cu infirmiera si m-am asezat pe un scaun cu rotile si de acolo in patul din salonul unde am ramas cu Matei.Anestezitul mai vroia bani....desi i-am dat ceva, nu ia ajuns...acuma, am dat si eu dupa posibilitati.Dar a trecut.
In salonul cu mamici am mai avut parte de inca 2 flacoane cu acea substanta pt contractii, nu-mi mai amintesc cum se numeste. Totul sa terminat pe la ora 12 cand mi-au dat sonda de urina jos si atunci incet incet m-am ridicat singura, fara nici un ajutor si m-am dus la baie, m-am spalat, nu prea am reusit sa fac dus dar m-am spalat prin puntele esentiale , E foarte greu prima data cand te ridici. Ametesti si simti ca toate se rup in tine.Dar de fapt nu se rupe nimic, este doar o durere care daca reusesti sa o depasesti scapi de ea . Fetele din salon erau socate cum de am reusit sa merg asa repede la baie fara ajutor, era o mamica tot cu cezariana care statea in pat de 3 zile si eu nascusem in seara precedenta si pe la ora 15 eram deja pe holul spitalului mergand sa-mi vad puiul.
Cei drept, Matei a stat cu gasca de bebei pana nmiercuri la ora 13 pentru ca desi eu am facut eforturi sa ma misc nu ma puteam ocupa de el, in primul rand nu aveam lapte si apoi imi era greu sa ma ridic din pat la fiecare scrancet al lui. Dar miercuri noaptea a dormit cu mine, desi mi-a fost greu, am rezistat si acumparca am si uitat.
In terapie ma gandeam asa aiurea ca trebuia sa fi fost nebuna de-a dreptul sa mai trec inca o data prin ce treceam atunci....prin inca o cezariana...nu-mi venea sa cred ce repede am uitat tot...si uite ca si acum incep sa uit, parca toate mi se par niste dureri banale care au fost candva si au trecut.
Stresul cel mai mare a fost laptele! Mi-a venit destul de tarziu iar Matei era alimentat artificial cu niste tetine cu gaura mareee si larga...imi era frica ca nu va mai suge la san dupa aceste zile.Dar nu a fost asa, acum am lapte, trebuie doar sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc ca as putea sa-l pierd.
Ce sa va mai spun? Ah, mi-am inventat "chilotii de cezariana" pentru ca taietura este fix pe marginea chilotului, i-am taiat in fata, m-am inspirat de la pampersul HapyBaby care are in fata o crestatura pentru buricul bebelului. Si uite asa, nu mai simteam jena lenjeriei peste operatie, era mult mai bine asa. oricum, imi cumparasem chiloti pt spital, imensi si largi, dar tot am fost nevoita sa-i tau in fata.
Sambata am luat ultima ingectie cu substanta aia pt contractii, nu stiu cum ii spune, plus ampicilina, si tot sambata dr meu mi-a dat voie sa plec acasa pentru ca ma simteam fff bine si nu mai avea rost sa stau acolo. Normal, trebuia abia miercuri sa ma lase acasa dar am aconvenit ca maine merg la el la cabinet sa ma vada si sa-mi scoata firele.
Acasa am ajuns cu bine....Stefan a fost un pic derutat, este putin frustrat de toate astea. Ieri a fost prima zi cu amandoi singura, paul sa dus lamunca, si mi-a fost greu....am plans toata ziua, ma simteam ca o depresiva, imi era frica ca nu mai am lapte pt ca Matei cerea sanul din ora in ora si Stefan vroia alceva tot timpul... Am fost franta.Cred ca prea devreme cu amandoi singura... plus ca toate sau intamplat prea repede, si recuperearea mea, si venitul acasa, m-am apucat sa aspir, sa spal haine sa fac curat....evident ca soacra trecuse pe aici sa faca curat si a facut, asa cum a stiut ea, in baie deloc, in bucatarie superficial. M-a luat plansul numai cand am vazut ca in loc sa puna hainele in masina de spalat le-a ascuns cu cos cu tot dupa perdeaua de la dus Eu lasasem cosul cu rufe gol dar intr-o saptamana binenteles ca s-au mai adunat.
In fine....daca ieri am plans ca o nebuna, azi ma simt ceva mai bine, Stefan este la soacra, Matei suge cam la 2,5 - 3 ore. Sper sa decurga totul bine si sa am laptic pentru el cat mai mult timp.

Cam asta ar fi.

si mai revin de indata ce mai pot

Ana, mami de 2 baieti, Stefan si Matei
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare mamici!!!

Mai fetelor, c se intampla cu forumul ca am numai probleme ca si voi!!! Acus mi se blocheaza si ieri era sa pierd frumusete de roman...

Si ce e cu cearta asta? Care naste prima.....Poate ma supar si v-o iau inainte (Doamne fereste!!!),ia stati voi cuminti la rand....pai la cine sa faca fetele galerie mai intai....Of, of.....Copiii astia sunt asa imprevizibili....si asta este doar inceputul.....

Azi am fost la cumparaturi...Mi-am cumparat grill si sunt foarte mandra ca azi nu am dat banii pe prea multe prostii....dar am mai scapat totusi cate ceva....

Ada, fi tare ca mai ai putin, putin si gata scapi si tu de surplus....Fi barbata ca noi suntem pe baricade cu pumnii stransi si cu galeria cea mai inflacarata!!!!

Chinezism: in functie de sexul copilului nou nascut acesta trebuie sa stea in casa intre 3 si 4 luni!!!!! Chiar asa este!!!! de cand sunt aici nu am vazut copil mai mic de 4 luni afara...doar copiii straini!!!!!

Va pup si sunt p aproape!!!

Dana, 18+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

vai mai Ana prin cate ai trecut si tu , felicitari din partea mea ca ai fost curajoasa , te-ai ridicat din pat asa de repede , foarte putine mame reusesc lucrul asta incearca sa fi puternica acum , majoritatea mamelor au aceasta depresie post-natala , adica plang din orice , se cred ca sunt niste mame care nu pot face fata unui bebelus , simt ca neglijeaza restul familiei dar asta nu este adevarat , este mai greu acum pana ce te acomodezi cu bebe nou si pana il vei cunoaste , deci fi tare e greu ce-i drept , dar sa stii ca mama este cea mai importanta persoana din casa , fara ea toti sunt terminati ( copii , sot )
rromanitza si la noi merge greu forumul dar din mai multe incercari reusim sa scriem mesaj , sa stapaniti sanatosi grillul
Si acum sa va zic marea realizare pe ziua de azi : a mancat Maria toata supa de legume , i-am facut-o la blender in ideea de a i-o da in sticla dar ce crede-ti ca a vrut-o in sticla ? ........... nu , a trebuit sa i-o dau cu lingurita , a durat 40 de minute sa-i dau dar a meritat , a mancat 150 ml da-ti cu lingurita

Azi merg la dr cu Andrei , ma duc sa-i fac revizia tehnica ne reauzim mai tarziu

danybv
Album poze

Mergi la inceput