MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
andanii spune:
elle LA MULTI MULTI ANI , sa traiesti sanatoasa si cu mult noroc
SCUZE de intarziere, da eu am inteles ca sambata va fi ziua ta , ma si miram de ce-ti ureaza toate de ieri deja eram beata de medicamente , cred
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
Ele spune:
Buna dimineata!
Bee, Dani multumesc !
De azi sunt si eu cu rushii. am niste dureri....si musafirii care se anuntasera ieri vin azi ....ca ieri a plouat toata ziua si torential la brasov. Acuma vad ca a iesit soarele.
Elena & Denisa
NOI
anca.b spune:
Buna dimineata!!!
mai e cineva la cafea cu lapte (integral, ca cel degresat s-a terminat ieri).
habar n-am ce-o sa maninc azi...nu mai am nimic in casa, decit 3 crenvursti si o bucata de cas, pe care trebuie sa le impart cu sotul. la noi ploua de ieri si nu da semne ca s-ar opri, deci nu cred ca ajung pe afara ca sa fac ceva cumparaturi...asa ca abstinenta cu forta...sa vezi ce bine da miine la cintar!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Salutare!
Ele,LMA cu intarziere!
Nu ma dati disparuta,avem program incarcat la scirbici si seara acasa nu mai am chef de net!
De maine intru in ritm normal si ne auzim!
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
Neata fetilor.
Sa ies eu prima la raport?
Azi sunt libera, ca de cand am venit din concediu e ca la nebuni la servici....si nu prevad nici o schimbare in curand...
Va spuneam ca sunt peste tabel cand m-am intors din concediu....mult....si azi sunt peste, dar ma consolez ca am dat bine jos din kg de concediu...deci nu raportez ceva ca sa nu stric frumusete de rand din tabel...sper ca saptamana viitoare.
Ieri am mancat aproape de Monti, tot calculez calorii dupa cum urmeaza:
Piersici-180g=81
Mar-150g=100
Banana-120g=116
Lapte la cafea degresat-50ml=15.85
Rosii-138g=27.6
Castravete-60g=11.4
Ardei-34g= 5.78
Ulei masline-5g=45
Inghetata Nirvana caramel-100g=267
Pui indian (semipreparat)-200g=226
Pepene rosu-400g=100
Total=995.63 calorii
Azi daca sunt acasa mi-e mai usor.
O zi buna si hai sa nu mai fiti depresate ca nu stiu ce va fac.
Ce e aia depresie de ziua de nastere, Ele? Eu o iau pe rand, in urma oricum nu am cum sa o iau, apreciez fiecare zi si ma gandesc ca daca am grija de mine sunt de abia la jumatea vietii.Copil minunat am, sot pe acolo, ce-mi trebuie depresii...
Hai sa ne bucuram ca suntem in fiecare zi!!!
Va pup.
valentinag spune:
Sa nu ma intrebati de zilele asteaieri de ex,am mancat pepene,rosii cu castravete si ardei,apoi o merdeneapor'ma 2 guri de snitel,por'ma un colt de paine cu branzaziceti voi,nu sunt culmea!
Azi asa:
pepene rosu
o banana
rosii cu branza
diseara nu stiu,o sa fac pui cu sos pesto si cred c-o sa mananc si eu
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
quote:
citat din mesajul lui valentinag
Sa nu ma intrebati de zilele asteaieri de ex,am mancat pepene,rosii cu castravete si ardei,apoi o merdeneapor'ma 2 guri de snitel,por'ma un colt de paine cu branzaziceti voi,nu sunt culmea!
Azi asa:
pepene rosu
o banana
rosii cu branza
diseara nu stiu,o sa fac pui cu sos pesto si cred c-o sa mananc si eu
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
ESTI culmea...iti zic io...
Buey da voi nu (va) raportati deloc?
Alea cuminti zic acu....nu Valentina...
andanii spune:
da raportez si io ..... am mancat azi trei triunghiuri de pizza ... un triunghi pizza cu ton (preferata mea) .... si doua din alte sortimente buneeee .... e ziua sotului si am cumparat pizza pentru colegi ... nu am putut sa ma abtin ... era asa de bunnaaaaa, da azi nu mai mananc nimica , sa compesez caloriile mancate deja
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet