MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Stiam eu ca am uitat ceva: La multi ani, Ele! Ca doar ai zis ca e ziua ta! Ma duc sa-mi mai fac un ness in cinstea ta
canne-marie, daca tii la subiectul asta si vrei sa-l resuscitezi zi cine te-a enervat capitolele trecute Nu de alta dar daca ai mancat numai fructe si legume io te scot direct din rabdari si-ti spun sa ai grija sa nu pui la loc

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
citat din mesajul lui Androix

Stiam eu ca am uitat ceva: La multi ani, Ele! Ca doar ai zis ca e ziua ta! Ma duc sa-mi mai fac un ness in cinstea ta
canne-marie, daca tii la subiectul asta si vrei sa-l resuscitezi zi cine te-a enervat capitolele trecute Nu de alta dar daca ai mancat numai fructe si legume io te scot direct din rabdari si-ti spun sa ai grija sa nu pui la loc

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Merci mult!
Eu inca nu am hotarat cu ce ma abat in seara asta dar sigur o sa fie cu ceva.
M-ai uitat la pozele voastre din sejurul vostru ..superfain si intr-adevar exotic. Si tunsoare te prinde foarte bine.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ele daaaaaa si eu am zis la fel , foarte bine ii sta la androix asa tunsa, imi place mult

da si freza ta imi place ele cu suvite

si eu m-am vopsit acuma, mi s-a decolorat parul in concediu de la marea sarata si apa ... am ajuns saten deschis aproape blonda ... m-am facut acuma castaniu inchis cu nuante de roscat , o sa-mi fac poze si pun sa ma vedeti pe share
mi-au venit rusii si ma simt tare tare nasol ... merg acasa si ma culc poate imi revin pana maine

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

AM venit franta, am incercat sa dorm...dar m-au trezit unele zgomote si cum matzele imi chioraiau a paguba...iata meniul zilei de azi:

22.07.2008
Piersici-150g=58.5
Iaurt zuzu de baut-330g=102.3
Craker integral-25g=120
Lapte la cafea degresat-50ml=15.85

Rosii-150g=30
Castravete-38g=7.2
Ardei-25g=4.25
Antricot vita la gratar-100g=134
Ulei masline-5g=45
paine alba-11g=29.26
inghetata Nirvana caramel-100g=267(Sic!!!)
branza fitness-1 triunghi(17.5g)=33
branza Exquisa 0.2%-110g=52.8

Total=899.16 calorii

Ele, scuze, multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi aniiiiiiiiiiiiii...multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi aniiiiiii....asa se pare ca se scrie "cantatul"....sa fii sanatoasa, sa-ti mearga bine si de aici inainte, poate mai bine, sa ai parte de o familie minunata!

Si inca odata scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Vazut poze, Ele, da, asa se vede...interesanta combinatia...
Sa-ti traiasca si fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LA MULTI ANI, ELE!!!!

noroc cu fwetele, ca au ele un neuron in plus si pt mine.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Multumesc fetele!
Eu nu fac un mare tam tam de zilele astea. Prefer zilele speciale sa le sarbatoresc doar cu sotul..uneori se poate alteori nu. Si tot timpul am tendinta sa fiu depresiva de ziua mea . Azi a fost altfel. M-a lasat sotul dormind si a fugit repede dupa flori de nu erau deschise nici florariile. Cand m-am trezit am vazut un aranjament de flori care mi-a placut mult si cu o sperietura ca a plecat pe furis de acasa si m-a lasat dormind . Cadourile mi le-am luat singura ieri din real ca de fapt nici eu nu stiam ce sa-mi iau de unde sa stie sotul?? dupa ani de zile de casnicie nu mai stim ce si cum sa ne luam. Si incetul cu incetul ma invat si cu varstele astea cu 3 in fata. Anul asta am facut 31. (urat suna mai)Una peste alta a fost o zi linistita si atata timp cat nu am simtit cea depresie de care scriam sus e ok. Acuma bem sampanie si va servesc si pe voi cu un pahar virtual.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

LA MULTI ANI !! si de la mine ELLE

Si eu m-am tuns....Ma prostit idioata aia de coafeza ca-mi taie putin si usor usor am ajuns pina la urechi

O sa pun zilele astea poze...

Dupa ce ca eram spumoasa acum sint EMO

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ele, auzi la ea!!!! Bataitza cu shlapul imediat! cum sa fii depresiva de ziua ta!!!
bea sampania aia si simte-te bine, ca eu mai am de asteptat pina in octombrie sa o beau pe a mea...tot la 31.
mai rau a fost ca la 30 n-am putut face prea mult tam-tam ca eram super si am avut un pahar de vin cu care am stat in fata toata ziua, sa am si eu cu ce inchina...bleah. anu' asta vreau sa ma rup in figuri. nu stiu daca imi iese, da o sa incerc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

fetele.
Ele, LA MULTI ANI!
Eu ma abat si ma abat. Si simt ca ash slabi asa de repede daca m-ah ambitiona o perioada. Momentan ma consolez cu ideea ca ma mentin in ciuda dusmaniei in care savurez ciocolati negre sau chiar inghetata pe ici pe colo. Rusinica mie. Am muult prea mult de alergat si program haotic, asa ca........de maine sunt cuminte si voi manca asa:
D: gref, apoi paine prajita (neagra) si cafa;
P: salata de fructe;
C: salata de rosii+ peste;
Si nu pun gura pe ciocolata neagra si inghetata.
Andanii si eu am aceeasi problema cu parul: dupa mare se decoloreaza rau. Acum ma tot gandesc sa-l suvitez si eu candva anul asta. Si cum ultima oara fu inainte de Sarbatorile de iarna, cred ca viitorul "candva" va fi inainte de ziua mea, in Nov, ca ma prinde 30 negravida si e rost de mare tam tam (de unde! parca vad ca va fi o buna ocazie pentru depresie).

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput