MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
citat din mesajul lui Ica 1975

Ele, cu intarziere, La Muuuulti Aniii !

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Saru'mana.

Melany gata a trecut. Si cred ca era sindromul "prerusi" accentuat drastic de ploaia torentiala de afara.
De mancare nu va zic....sa nu va fac pofta. Dar fac si eu ca Andani..pana maine nimic.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ziceati de poze din concediu ???? .... sa va arat ???? .... va dau pe PM ... cine vrea, nu imi place sa le pun publice aici ... cereti-mi doar sa stiu cine vrea sa le vada

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
citat din mesajul lui andanii

ziceati de poze din concediu ???? .... sa va arat ???? .... va dau pe PM ... cine vrea, nu imi place sa le pun publice aici ... cereti-mi doar sa stiu cine vrea sa le vada

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Si eu ... si eu vreau sa le vad

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mie Dana!Stii mail-ul da?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Pai si eu vreau, dar de ce nu pui pe 4shared? acolo intram numai noi doar.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
Hai sa rapoetez si eu: 84,9 kg, e o scadere, nu e nu-stiu-ce, dar macar e...in conditiile in care aseara m-am porcit si eu cu un sandwich cu brinza si sunca si piine alba-alba si calda-calda.
azi am mincat conform: lapte degresat cu o chifla graham, citeva caise, musaca de vinete. de cina va fi nimic...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

hai sa dau si eu raportul ...dupa o luuunga pauza in care am fost in mare parte plecata ....am depasit targetul propus(57), azi dim cantarul arata 56.6 cu pijamale cu tot

ceea ce mananc e inca in mare parte monti, dar acum nu mai vreau sa dau jos, dimpotriva... din 15 aug ma intorc la serv si sunt convinsa ca dupa ce incep lucrul am sa mai dau jos cateva kg vrand-nevrand

sa stiti ca mai intru din cand in cand sa vad ce mai scrieti...unele v-ati apropiat deja simtitor de target-felicitari! si va tin pumnii la toate sa fiti asa cum va doriti....
acum plec cu puiul afara - mai profit cat pot de timpul liber...

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui coolutz

hai sa dau si eu raportul ...dupa o luuunga pauza in care am fost in mare parte plecata ....am depasit targetul propus(57), azi dim cantarul arata 56.6 cu pijamale cu tot

ceea ce mananc e inca in mare parte monti, dar acum nu mai vreau sa dau jos, dimpotriva... din 15 aug ma intorc la serv si sunt convinsa ca dupa ce incep lucrul am sa mai dau jos cateva kg vrand-nevrand

sa stiti ca mai intru din cand in cand sa vad ce mai scrieti...unele v-ati apropiat deja simtitor de target-felicitari! si va tin pumnii la toate sa fiti asa cum va doriti....
acum plec cu puiul afara - mai profit cat pot de timpul liber...

,
andrea si andrei(6april2007)

Mamaaa cum tre sa arati la 56 de kg . Bravo ..felicitari!!!
Cin se tine se vede..cin mananca dupa pofte ...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Stiu ca nu merit nici macar sa ma gandesc, insa, cum se face tortul pufos si cremos? M-am uitat la pozele lui coolutz, care este fff slaba, felicitari, insa tot acolo am vazut si tortul asta

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

La multi ani sotului Andanii!

Sa fie sanatos si cat mai mult aproape de tine.
Evident ca vreau si io link-ul cu poze....

Cool...desi nu te cunosc, felicitari...sa fie sanatos si copilul si sa nu te faca sa scazi prea tare de dor cand incepi serviciul.
Ele esti absolvita de vreo vina.

Io ma mut pe laptop si scriu ce am bagat azi, calculat frumos, ca acolo am tabelul....aici doar am dat un examen...

Mergi la inceput