MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
Androix spune:
Unde ai gasit site-ul asta de-ti zice tot ce mananci? Oricum mare rabdare ai sa notezi tot.
Pana la urma m-am abtinut eroic de la paine. E drept ca salata de vinete pur si simplu nu are acelasi gust daca nu e asezata in strat potrivit pe o felie de paine ALBA ca laptele si proaspata lesin pe tastatura.
Dar, am avut o revelatie de dimineata pe cantar: bateriile erau cat se poate de bune Joi va spun ce si cum...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
sanse spune:
Buna fetelor
Vad ca sinteti cumintele..bravo!
Andanitzo tu vrei sa ma omori cu pozele alea.....
Foarte frumos ,de vis..poate la anul viitor ma risc si eu
Sint cuminte si eu dar pentru cat am pus in 2-3 saptamani trebuie sa ma chinui cateva luni de acum incolo...
Azi am papat:
md(10):sunca de praga si cascaval afumat
p(17):1 friptura de vita cu rosii galbene
c:sper ca doar cateva legume
Ma duc sa citesc si eu la fetele care au fost la Bulgari ca poate bag si eu cateva zile
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Unde ai gasit site-ul asta de-ti zice tot ce mananci? Oricum mare rabdare ai sa notezi tot. Vacanta in Maroc cu POZE Andreea mama de Filip si Georgia |
Uite aici...contribuie si tu cu alimente la lista...ca sa o marim...noroc ca am aflat si eu de la cineva pe mess...
Iata si finalul azi...cu o abatere...sorry.
Inghetata Nirvana brownies si sirop ciocolata - 180 grame, 421.2 calorii, 8.1 proteine, 19.1 lipide, 54.2 carbohidrati, 0 fibre
Carne de vaca slaba - 175 grame, 182 calorii, 35.7 proteine, 3.9 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Fulgi de grau Sanovita - 70 grame, 210.7 calorii, 8.2 proteine, 1.3 lipide, 41.7 carbohidrati, 0 fibre
Lapte UTH degresat 0,1% Fulga - 200 grame, 63.4 calorii, 6.4 proteine, 0.2 lipide, 9 carbohidrati, 0 fibre
Iaurt dietetic de baut Zuzu 0,1% - 330 grame, 102.3 calorii, 10.6 proteine, 0.3 lipide, 14.9 carbohidrati, 0 fibre
Prune - 145 grame, 86.6 calorii, 1 proteine, 0 lipide, 19 carbohidrati, 3 fibre
Dovlecei la cuptor - 50 grame, 44.5 calorii
Vinete la cuptor cu sos de rosii - 30 grame, 78.6 calorii
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1180 grame, 1188.2 calorii, 70 proteine, 24.8 lipide, 138.8 carbohidrati, 3 fibre+de la cereale...nu scrie pe ele..
Incerc si eu..
sanse spune:
melany72 unde" aici"? Vreau si eu tabelul...
Pupici
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
anca.b spune:
Fetelor, am gasit si eu, intr-un final, finn crisp, crackers integrali si wassa. intrebarea mea este daca e ok sa le maninc cu o cana de lapte degrasat, ca parca nu sint f buni cu brinza slaba de vaci (e atit de seaca...bleah).
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Androix spune:
Eu zic ca poti ca si laptele si branza de vaci sunt glucide, la fel ca si crakersi aia pe care ti i-ai cumparat.
Bine ca mi-ai adus aminte ca mi-am cumparat si eu niste biscuiti d-astia integrali cu chimen: iata si micul meu dejun astazi.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
anca.b spune:
Androix, merci. mi-am luat si eu si biscuiti din aceeia cu chimen. am zis ca le incerc pe rind si vad eu la ce ma stabilesc. deocamdata am incercat crackeri si finn crisp. imi plac crackerii mai mult, pt ca nu sint atit de tari.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
andanii spune:
hehhehhehe
finn crisp cu lapte e micul meu dejun de un an de zile
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet