MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La subiectul cu zgariatul masinilor de la generale. Am intrebat si eu daca oamenii care se lauda ca fac asta traiesc cumva in jungla si mi s-a raspuns ca da, da de ce intreb nu m-am putut abtine si am raspuns ca am vazut niste maimute la mine in parcare dar mi s-a parut ca visez. De-aici toata umea a dedus ca i-am facut maimute, dar de infuriat s-au infuriat de-adevaratelea abia cand le-am zis ce le-am zis ce este citat la avertisment. Desi pentru mine apelativul a venit ca o continuare a glumei pe care o facusem mai devreme si care nu a deranjat atat de tare. Ma rog, cred ca de fapt am luat avertisment pentru ca i-am facut ipocriti, pentru ca in timp ce se bat cu pumnu in piept cum zgarie ei masinile altora parcate in poarta lor ii chinuie probleme de constiinta si nu de oricare ci d-aia nationala offf nu m-am suparat ca mi-am luat-o, o merit. Ma mir ca nu mi-au agatat avertismentul mai de mult ca sunt intepata la limba

Am terminat de copt vinetele, greu, frate! Acum trebuie sa merg sa le curat ca s-au racit deja cred. Si daca ma mai simt in stare trantesc si o mancare de bame ca m-am rasfatat cu un kilogram intreg. Zmeura n-am gasit cred ca de cand cu reorganizarea pietei obor nu prea mai vine nimeni cu delicatese de genul asta...

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Anca, nasol cu dintii...nu sunt patita dar am sot dureros de dinti...mama ce am zis-o...

Azi am mncat f putin, ma doare capul de simt ca-mi explodeaza...
dimineata+pranz:un mar si o para
cina:piept de pui la cuptor+dovlecei la cuptor si vinete la fel+supa crema de legume(morcov,patrunjel radacina,dovlecel,ceapa rosie,telina) fara nici o grasime.

Am baut si un pahar de zeama de vaeza de la frigider.

Voi faceti clatite din fulgi de ovaz? Cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andreea iaca de aia nu ma bag sa-mi dau cu parerea nici macar la subiectele la care as avea ceva de spus din experienta proprie. Nu de frica avertismentelor...dar as putea fi inteleasa gresit si ma trezesc cu un intreg forum in cap. Citesc mult la in unul sau in doi (te-am vazut si pe tine pe acolo) dar tac malc..le las pe altele istete sa-si dea cu parerea chiar daca vorbesc numai ca sa se adune nr de mesaje (cred). Dar cum zicea cineva...e un forum public

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am uitat..eu le mai mananc cu ardei gras. Bagate in juma de ardei ca sa substituie painea.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Neata!
Referitor la salata de vinete...eu zic ca merge si cu paine facuta juma-juma cu faina integrala si tarate!

Aseara am mai mancat si o pruna din aia rotunda, mare, de vreo 140 g...

Azi ma bag la fulgi dimineata, cantariti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu mai scriu ca n'are rostieri am tinut foarte frumos si corect,azi am mancat chiftelute de pui cu salata de ardei copti si mancau colegele mele pate pe paine si am mancat si eu,mancau ele ecler,am mancat si eu jumatesi tot asa!Ce draq sa scriu,numeroasele abateri

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vali, vino sa te mangai parinteste pe crestet O saptamana nu mai mult, si iti promit solemn ca o sa se cunoasca o saptamana fara abateri, la ce va gandeati?

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Fi-ti antene ca io am mancat dupa 2 ani juma cereale carton cu iaurt de baut Zuzu degresat. Si o pruna inainte...si un ness cu lapte degresat si mai inainte...

Ma duc acu sa vad cat are pruna IG ul...

Mergi la inceput

A, e 35..ig-ul...deci sunt pe bune...

Maine sunt libera si probabil o sa ma cantaresc...

Mergi la inceput

Am facut socoteala pana acu....mama...

Prune - 140 grame, 83.6 calorii, 1 proteine, 0 lipide, 18.3 carbohidrati, 2.9 fibre
Fulgi de grau - 70 grame, 237.3 calorii, 7 proteine, 0.7 lipide, 58.1 carbohidrati, 8.4 fibre
Lapte UTH degresat 0,1% Fulga - 200 grame, 63.4 calorii, 6.4 proteine, 0.2 lipide, 9 carbohidrati, 0 fibre
Iaurt de baut 0,1% Zuzu - 330 grame, 102.3 calorii, 10.6 proteine, 0.3 lipide, 14.9 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 740 grame, 486.6 calorii, 25 proteine, 1.2 lipide, 100.3 carbohidrati, 11.3 fibre

Mergi la inceput