MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cerealele au facut musculite, darrrrrrr: cantarul s-a miscat! Imi iau cereale proaspete si merg in continuare pe calea cea dreapta Joi vreau sa cad si eu pe spate!

Pup fetele, n-am ajuns la piata dar plec in ikea Asta e ca vorba unui agent imobiliar: "nu, apartamentul nu are telefon, dar are balcon!"

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Deciii, am mancat ce trebuie dar amestec rau...eram ca un butoi aseara...am mancat cand fructe cand legume cand carnita...

Mi-am luat fulgi de grau dar nu i-am incercat in dimineata asta ca nu mai am nici lapte nici iaurt degresat.Azi direct la magazin ma duc.
Am inceput ziua cu ness cu lapte rece si acum o para...yummy!

Mergi la inceput

Tocmai ma pregateam sa dau strigarea la fete ca nu mai scrisese nimeni.
Azi am mancat cereale, Yummy! La prnaz bag ceva sunca cu branza si rosii si pe seara mai vedem ca nu stiu deocamdata. Intre timp niste pepene galben sau niste piersici de carrefour care nu-s asa bune dar merg...

Vacanta in Maroc cu POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

FACUT MODIFICARILE >.. IN SFARSIT

androix te-am lasat cu 83.5, nu de alta da poimaine sa le fac dinou asa ...

sanse ti-am trimis pozicile sa ma vezi

eu inca in suferinta , am cateva zeci de grame in plus , cum sa nu am daca nu merg la deloc ... groaznic .... tre sa-mi cumpar cereale sa mananc dimineata , nu am mancat de ffff mult timp asa ceva la micul dejun ... in ultima vreme cam nimic nu apuca sa mananc dimineata nu e bine deloc dar asta e nu?

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Andanii, eu zic ca cerealele te vor ajuta. Dar daca te chinui in halul asta trebuie sa mananci zilnic. Am fost si eu constipata 4 zile in concediu si am vazut cat de nasol este, ma simteam umflata si ma durea burta. Si trebuie sa mananci cat mai putina carne, asta constipa.
Multumesc ca nu m-ai modificat dar sigur o sa ma modifici joi adik sper sa nu o ia razna cantarul.

Vacanta in Maroc cu POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Mama ce prost arata tabelul in dreptul meu!!!...4 luni si ceva de dieta si de abia 2.7 kg...asta e...nu sunt cuminte asa imi trebuie...

Maine bag si io cereale ca mi-e o foame de vad albastru...cu toate ca am mai mancat un mar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Eu sint un pic varza, in sensul ca am mincat conform insa ieri am sarit un pic calul cu pepenele verde (am papat unul intreg). bine, asta a fost tot ce am mincat toata ziua...am probleme la o masea, am dormit azi-noapte 3 ore din cauza asta. azi trebuie sa mai ajung si la dentist, sa-mi faca ceva, ca simt ca ma urc pe pereti.
de mincat nu pot minca din cauza durerii, am reusit sa inghit 200 gr de brinza slaba de vaci si un iaurt light, putina carne de pui farimitata si un pachetel de crackeri.
plus ca am bagat si un "mars" de 5 km pe jos, la o "plimbare" cu treburi.
acum sper sa adoarma bb sa pot si eu sa ma pun in pat

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Anca, off, stiu ce nasol e cand nu poti dormi de durere de dinti. Eu in cele trei zile de miere am facut carari in camera intr-o noapte. Deci o noapte a fost cea in care am ajuns, a doua zi si noapte nu am avut apa, dar deloc nici calda nici rece si in ultima noapte m-a durut pe mine maseaua rau de tot ca nu-mi trecea cu nimic Asa zile de miere am avut eu...

AM doua bube: mi-am cumparat o pereche de sandale care acum nu-mi mai plac si am fost la piata si acum coc 5 kile de vinete. Intrebarea este cu ce mananc eu salata ca paine nu am voie? Aaa si inca una am schimbat bateriile la cantar: nu e rau dar nici n-o sa dau pe spate joi. Oricum cu bateriile vechi o luase pe ulei rau de tot, imi arata ca am slabit 1 kil de ieri

Vacanta in Maroc cu POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Androix, eu vinetele le maninc cu rosie sau cu brinza.
am mai facut saptamina trecuta si musaca de vinete cu carne tocata.

ps: oare, mai nou, lunile de miere tin 3 zile? si a mea tot atit a fost. hihihihi.
edit:ps 2: de ce ai luat avertisment? daca nu sint indiscreta.daca sint, nu ma baga in seama

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Anca da click pe triunghiul de avertisment si gasesti acolo.
Andreea dar unde ai scris asta?? Eu bantui numai pe la vreo 3-4 topicuri pe aici.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput