MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
melany72 spune:
Andanii am trecut si eu prin asta acum cativa ani.Am ajuns si la o operatie de fisura...nasol.Eu m-am dres la primul Montignac cu cereale d'alea nasoale dimineata, integrale dimineata cu lapte si cicoare. De atunci nu am mai avut probleme asa mari...se mai intampla dar rarutz.
Raport azi daca se poate:77.2 kg....deciiii...am revenit si -200g.Uff...bine ca am scapat.
De azi sunt si eu cu Monti de mana...si o sa incerc sa si numar caloriile.
Pina acum am mancat iaurt de baut degresat si cafea cu lapte si indulcitor.
Ma duc la cantina sa mananc de pranz ca dupa masa ma duc la scoala sa recuperez ce am pierdut in concediu...
Va tin la curent.
anca.b spune:
Tocmai am papat si eu de prinz: doua oua fierte si vreo 50 grame de cas.
bonus: cioco neagra doua bucatele.
inca e bine. voi cum stati?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
acusor spune:
Salutare fete cucuiete!
Am revenit si eu din concediu. N-am tinut nici un fel de Monti din pacate, dar am reusit sa nu ma ingras. Din pacate, vreo 3 zile n-am putut sa mananc mai nimic ca am facut amigdalita si am zacut cu febra 39.5. Probabil ca s-a compensat .
Am fost o sapt. pe la socri si vreo 4 zile prin Apuseni. Foarte frumoasa zona.
Aici aveti si niste poze, daca vreti sa vedeti.
http://www.flickr.com/photos/27556051@N06
De luni, revin complet la Monti. Inca ma simt in concediu.
Dani, incearca fulgi de ovaz. La mine functioneaza de minune.
anca.b spune:
Acusor, bine ai revenit. f faine pozele si f faine locurile pe unde ati fost...abia astept sa creasca si picul meu mare sa putem sa mai mergem prin astfel de zone.
A trecut si cina: 7 prune si o jumate de banana. urmeaza ceaiul inainte de culcare si gata, a mai trecut o zi.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
sanse spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari
Sper ca de luni sa o iau de coada.Zic luni pentru ca mergem pe la padure si sigur o fac iarasi lata
Stresata..sstresata dar i-mi merge gura halesc la greu..
Ieri eram gata gata sa fiu cuminte daca nu ieseam pe afara aseara unde m-am corupt la niste pufuleti si seminte
Acusor ,Androix super poze.Va invidiez
Andanii vreau si eu sa vad pozici din Croatia
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
melany72 spune:
Stau bine deocamdata.
Azi am baut un ness cu lapte si indulcitor si am mancat niste biscuiti de soia.
Ma duc acasa si bag un pui intreg la cuptor si fac un mujdei cu rosii taiate mici mici..
In rest ...maine trebuie sa fac piata ca nu mai am fructe si nici cu legumele nu stau bine.
Androix spune:
aaa, maine dimi merg si eu la piata sa-mi cumpar piersiiiiiiiici, multe piersici poate am bafta si gasesc si zmeura daca nu s-o fi trecut. Astea sunt fructele mele preferate, daca as avea cred ca nu m-ar deranja sa mananc numai asta cat e ziua de lunga, si daca mai bag si niste sardine la gratar cum am mancat eu in maroc... opriti-ma ca lesin de pofta!
Vad ca am trecut destul de bine si peste a doua si a treia zi din saptamana fatala a facut sotul meu paste cu ton azi-noapte la 11 si m-am tinut tare pe pozitii. Noroc cu maslinele marocane pe care le mananc cu pumnu direct din frigi si cu pepenele galben. Combinatia dracu
Si daca tot mi-am bagat mintile in cap ia ca ma intorc eu la micul meu dejun preferat: cereale integrale cu lapte 0.1% nu de alta dar si eu ma lupt cu toaleta, nu chiar asa nasol dar in orice caz hemoroizii pe care nu i-am simtit pana acum au inceput sa ma doara
Nu mai tin minte: ce zice monty despre miere? adik as putea la micul dejun cu cereale sa bag eventual o felie de paine integrala cu miere? Asa de pofta nu de foame
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Ica 1975 spune:
Andanii, si eu am probl cu constipatia si nu prea funct multe lucruri. Ceea ce merge este sa mananc seara prune uscate, nu stiu cat sunt de monti dar funct
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ica 1975 spune:
Acusorule, superbe pozele si cred ca si vacanta a fost tot asa
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
melany72 spune:
quote:
citat din mesajul lui Androix
Nu mai tin minte: ce zice monty despre miere? adik as putea la micul dejun cu cereale sa bag eventual o felie de paine integrala cu miere? Asa de pofta nu de foame
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Dupa cate stiu eu zice ca are IG-ul mare....
Deci ramai la cereale integrale cu lapte sau iaurt...hmmmm...parca , parca asi reveni si eu la asta...
La pranz am mancat pui la cuptor, telemea de capra si un mujdei daca se poate numi asa facut cu usturoi, rosii taiate cubuletze mici mici si smantana...nu prea multa.
A trecut si azi...ma duc sa mananc niste pepene galben!