MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna seara.
M-am intors acasa. Maine ma cantaresc si eu ca sa raportez ca nu cred ca modifica la noapte Andanii tabelul...please wait for me ca poate poate...
Desi azi m-au pocnit cele lumesti , lunare si desi eu nu ma manifest de obicei cu dureri, stari de rau sau alte alea...azi am avut o durere de burta si mijloc mama mama...nu am mancat ca porcu la mama , dar am mai bagat cate o felie de paine...si o buca'de tort cu o cupa de inghetata...iertat sa-mi fie pacatul.

Ma bag si eu la fara abateri saptamana asta...hai sa vedem ce iese incepand de maine.

Nu va mai retin.
Si, Ele si Valig....sa nu va prind ca plecati...ce eu nu am avut monti...nemonti si tot am bagat meniuri....fara legatura cu subiectul.Macar sa ne tinem de mana una cu alta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Sint pe aici grasutele mele dar sint varza

Tunsa ca dreac plus vreo 2 kg cel putin asa scurt in plus

Totul a inceput cu un botez la care nu am avut abateri dar am mancat seara tarziu,apoi a doua seara la fel...dupa cateva zile niste cioco dupa care a inceput apocalipsa
Un exemplu de cea mai grava zi:
d:1 fagaras,plus mezeluri
p:2 pungi de pufuleti,intre ele o punga de bomboane rumcocos,7-8 bomb. rafaelo,coaja de la o pine impletita.
pe seara daca tot am nenorocit ziua am zis sa-mi fac toate poftele....jumatate de prajitura casei,gogosi facute de mine,iarasi bomb. rafaelo+ placinta cu mere

Vi sa intimplat vreo data asa ceva?!

Parca intrase ceva in mine

Ma chinui citeva luni sa dau jos 1-2 kg amarite si le pun intr-o saptamana jumate
Sint terminata Impuscati-ma !!!

Andanitzo pote-mi trimiti si mie pozici

Pilates am si eu pe aici dar nu pot sa va trimit acum...
Daca supravietuiesc zilele astea incerc sa le caut si rezolvam

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Sus fruntea fetelor!
Ce-i cu atmosfera asta?
Hai ca am sa intru si eu zilnic cu meniul sa va sustin si oricum am vreo doua kg de dat jos....
Ar trebui sa ne bucuram ca avem din toate legumele si fructele si putem sa tinem Monti foarte usor....cred ca totusi vacantele astea sunt de vina....
Meniul meu azi
D.doua oua fierte +o salata de rosii uriasa
P.spagheti integrale cu varza calita ( voi faceti asa ceva ? e foarte buna....)
S.sunca slaba de pui + o salata rosii uriasa
Am cumparat 5kg rosii de la tarani mari si carnoase si am s-o tin in salate de rosii (tare mult imi plac)

Anca.b scriai acu vreo doua pagini de fulgi de porumb...sper ca nu mai ai....

Va pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Cristinuta, din pacate mai am in casa, pt ca asta e micul dejun al sotului meu...imi mai fac si mie cu ochiul o data la o luna-doua...nu e obisnuinta, stai linistita.

by the way, ieri am mincat numai fructe. azi am inceput la fel. mi-e rau si nu pot baga nimic in gura. o sa incerc totusi sa ma hranesc bine la prinz, ca altfel o sa cad pe strada. ce chestie, cum se mai schimba omul...acum citiva ani daca eram necajita ma apucam de mincat. acum cind sint suparata nici nu pot sa vad mincare in fata ochilor.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Iarasi am dat back si s-a dus naibii mesajul
Noi am dat o fuga ieri la Deva care ne-a tocat nervii din cauza drumului in lucru dintre BV si SB. In plus de asta ne-a lasat bateria de la masina si am mai stat si printr-un service ca nu stiam ce are initial. Azi ma simt de parca am venit de la o nunta de obosita ce sunt (am ajuns la 2 acasa) si am o gretzaaa de parca am baut.
AA, pai eu va citeam dar din umbra si va faceam galerie ...
Mirela eu am aceeasi pb ca si tine. Sunt anumite perioade , de regula inainte de CM cand as manca toata ziua si binenteles numai interzise. Numai ca luna asta m-a tinut cea foame si dupa ciclu si m-am si speriat. Ziceai ca sunt gravida. Acuma pofteam inghetata dupa pofteam pizza... So. ..nu-ti vine sa te ascunzi??

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am trecut destul de onorabil peste prima zi. Mersul cu copiii in parc ma omoara: incep bine si termin prost. Asa ca tot am bagat 3 pufuleti si o juma de napolitana. Oricum sunt mandra ca nu mi-am cumparat cola rece si nici inghetata asa cum aveam obiceiul
Si trecem la ziua a doua: dimineata mi-am facut un sendvis din cascaval si sunca, am baut o cafea cu indulcitor, are un gust bleah . La pranz o sa am iar supa de curcan sau mancare de fasole verde si pe seara sper sa ajung sa-mi cumpar si eu niste rosii bune sa fac o salata uriasa ca mi-a facut cineva pofta Si cam atat. Aaa si daca in timpul somnului de pranz al copiilor reusesc sa calaresc iar bicicleta si sa fac si pilates sunt tare!
Haideti, nu mai stati, mobilizarea! Suntem aici ca sa slabim mancand montignac. Am reusit o data sunt sigura ca o sa resusesc si a doua oara.
De unde cumparati voi tarate? In caz de pofta nebuna o sa-mi fac o pizza ca sa nu fiu frustrata de tot dar nu stiu de unde sa cumpar...

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andreea eu nu ma pot baga la ce ai zis tu, ca ma stiu...NU MA POT ABTINE.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Fetelor sunt distrusa nu mai stiu ce sa ma fac , doua zile merg bine la wc si 5 sunt connstipata ... nu mai pooooottttt ... din cauza asta am o gramada de hemoroizi si merg cu o teama la wc ... imi vine sa plang , imi sunt inflamati si sange curge ..... nu mai stiu ce sa ma fac ... stiu ca trebuie sa mananc legume si fructe , asta si fac .. ieri pe cuvantul meu de am mancat ceva nepermis ..... si totusi azi sunt disperata ... acuma cateva zile iarasi ma voi chinui ... am mancat cremvusti, branza , rosii, ardei, struguri si lubenita .... si niste cereale .... ceva constipa de aici ????

revin .....

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Andanii, brinza constipa. insa nu cred ca numai asta e cauza. nu ai o mincare care sa-ti dea drumul la burta? si sa incerci sa o maninci in fecare zi.
sincer pe mine ma ajuta ceaiul verde chinezesc antiadipos (il gasesti la farmacie), baut seara inainte de culcare, cit de fierbinte pot suporta. dimineata ma rezolva. daca nu functioneaza, mai bag o cana de nes cu lapte fierbinte. aceeasi problema cu hemoroizii o am si eu...iau pastile de 5 luni si tot nu-mi trec definitiv, sint interni, dor ca naiba si nu am cum sa-i tratez local eficient...era sa fac depresie din cauza lor...e musai sa gasesti ceva de la care iti merge burta si care e si monti.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Sanse, hai curaj…incearca sa nu mai tii in casa interzise si o sa vezi ca nu mai poftesti. Sau daca iti e pofta, pina te mobilizezi sa mergi sa cumperi iti trece si revii cu picioarele pe pamint.

Ele
, si eu am perioade in are as minca cu o mina pizza si cu una ceva dulce si cu cola intre ele…cred ca toate avem. Asta e, trebuie sa fim tari si sa limitam proportiile dezastrului cind ne apuca…

Androix
, vezi ca este in magazine un indulcitor artificial pudra - zahar pentru diabetici(scrie in germana pe cutie)…nu modifica deloc gustul cafelei si poate fi folosit si la gatit. Eu din acela folosesc si sint multumita. cu fructoza nu am fost…Pilates am facut si azi, sper sa ma tina…da’ la bicicleta inca nu ma trage atza…

Povestea Nasterii

Mergi la inceput