MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
melany72 spune:
Va salut din Teleorman, sunt la mama la tara.Noroc cu tehnologia asta..
Ele merci de urari, iar de partea cu cantarul eu o las pe vineri ca aici nu am cantar si plec de aici de abia dupa-masa maine...dar nu-i bai ma trece peste o saptamana in tabel.
Ieri nu numai am petrecut...de fapt am inceput cu stangul, sotul a intrat usor in masina din fata lui, grabindu-se la intalnire cu mine...
Asa ca am inceput cu 3,5 ore petrecute pe la politie.S-a ales cu 3 pcte penalizari, 100 roni amenda ...apoi am plecat de acolo si ne-am oprit la Plazza si am mancat eu tagliatele cu somon, very nice si sotul sepie la gratar, evident si cate o felie de tort...noroc ca ne-a taiat unele cam transparente.Sampania am baut-o acasa ca amandoi eram soferi (eu lasasem masina undeva pe drum ca sa nu ne deplasam tot orasul cu 2 masini)...s-a dus naibii filmul nostru...
Azi am mancat:
-dimineata:pepene rosu, nu am cantarit, o felie ca sa nu ramana in frigider;2 felii paine cu unt (yummy!!!) si cascaval
-pranz (la mama): ciorba de dovlecei, 2 mici cu mustar dar si o felie de paine cu salata de vinete
Normal ca am luat un tort...am mancat acum 30 min cu o lingura de inghetata...dar m-a ajutat copilul..
Ne pregatim de un gratar....cu salata.
Va pup .
Andanii, Anca, Androix...felicitari de sport!!
Ele spune:
Neata!
Deci eu intru dar n-am ce raporta..din contra am mai mult. Si ma bate gandul sa o las moarta cu scrisul pe aici ca mai mult va incurc eu nefiind 100% monti si plus de asta stau cu nesimtire la acealsi kg de muuulta vreme. O sa tin in continuare dar nu mai mult decat pot. Nu mananac deloc paine, cartofi, orez, paste dar zilnic am scapari de genul a ceva dulce.Nu cantate mare dar suficient cat sa nu se miste digitalul meu. Asta nu inseamna ca o sa pap acuma de toate...nuuu..ca elefant scrie pe mine...dar pana nu se schimba ceva (nici nu stiu inca in ce directie )stau cumintica pe tusa.
Pupici si spor voua.
Elena & Denisa
NOI
Androix spune:
Azi e joi??? Mi-e rau! Deci daca nu se poate si nu se poate atunci raportez ca deja nu mai pot sa trec inca o saptamana asa cu capul in nisip: 84 curate. Pana ieri aveam 83.5 si nu reuseam sa scap de jumatatea aia de kil asa ca m-am gandit sa-i aduc o pereche sa nu se plictiseasca.
Sunt cuminte pana seara cand ma porcesc intr-un mare fel.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
valentinag spune:
Ele,same here!Nici nu-mi mai vine sa scriu,ca am abateri muuulte si dese!Nu's ce e in capul asta al meu de nu am atata vointa sa tin si eu clar macar o luna regim!
Aseara m-am dus acasa,am mancat 3 felii de pepene,am facut un pilaf,am luat o gura si gata!Por'ma pe la 7,dupa ce mi-a plecat maseuza,m-am apucat sa rascolesc culinarul,dupa retete monti in principiu si am dat peste chifle cu afumatura,pe care m-am apucat sa le fac evident,ca-mi ploua in gura si evident ca am mancat 2,ca doar nu le facusem sa ma uit la ele
Azi am mancat niste pepene si nu am nici cea mai vaga idee ce urmeaza,nici cantina nu mai avem,ca este in curatenie,in piata mi-e lene sa ma duc...
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anca.b spune:
Sal'tare!
No, daca tot ii joi...sa zicem una buna: 84,5 kg...n-am reusit sa scad sub 84 nici saptamina asta. imi vine sa ma dau cu capu de pereti. in plus am mai primit si o veste proasta de la serviciu...hmmmm....da' nu ma dau batuta nici cu dieta nici cu job-ul. Hai fetelor, uite si eu stagnez sau scad un amarit de juma de kil pe saptamina, da nu renunt...m-am apucat si de pilates, le pot face acasa si daca nu slabesc de la exercitii, macar nu ma mai doare spatele.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Androix spune:
Si eu la fel, dar hai s-o dam in colo de treaba! Chiar asa nu se poate sa ne abtinem?
Hai, mobilizarea! Eu am remarcat ca pasii mici sunt mai siguri si cu rezultate mai vizibile si mai durabile. Deci: Imi propun prima saptamana fara NICI MACAR O ABATERE!!! Cine ma ia de mana? Hai, ca saptamana viitoare vreau sa am ce raporta.
Asa ca nu mai vreau sa vad: pufuleti, chec, ciocolata, zahar nici macar in cafea, paine, mmm ce ar mai fi inghetata! SI resturile! Refuz sa mai mananc resturi dupa kinderii mei!
In concluzie: azi e prima zi si pentru ca pentru mine de multa vreme acest subiect nu mai era pentru scris ce-am mancat, probabil si din cauza ca aveam prea multe abateri sau aveam prea multe pentru ca nu scriam nu stiu, azi am mancat asa:
cafea, omleta cu cascaval si pe langa rosii si ceva branza, iar acum am mai bagat un ness cu indulcitor asta asa in spiritul mobilizator al mesajului meu, desi din ce stiu si cafeaua cu cofeina este o abatere
la pranz mananc o supa de curcan si la cina mancare de fasole verde cu pulpe de pui. Ce-o sa fie pe langa o sa fie conform, probabil pepene sau alte fructe.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
ele sa nu te aud .. te rog ...mi-ai promis ca nu ne parasesti da ???? ai uitat ???
androix ma bucur ca esti asa de hotarata
eu stagnez eroic
sanse pe unde umbla oare ... sanse sanse sanse ... esti ok ? ce-i cu tine ??
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
anca.b spune:
Offff, am scris un mesaj super lung si mi-a disparut...kkt
ideea era: Androix, te tin eu de mina si promit solemn o saptamina fara abateri. azi am inceput cu fructe (ele sint "pacatul" meu) si un ness cu lapte degresat si indulcitor.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Azi am bagat pana la urma chiftelute de pui cu salata de varza si-o feliuta de branza!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ica 1975 spune:
Nici eu n-am ce raporta ca am muuulte abateri, deci stagnez
Uitati ce am gasit azi pe net
http://www.gandul.info/sanatatea/fructoza-indulcitorul-care-ne-ingrasa-cel-mai-mult.html?3891;2837391
Problema mea este ca nu prea gatesc si tot ceea ce cumpar gatit de altii nu este monti 100% deci, cum ma mobilizez?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !