MONTIGNAC (105) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

hai sa va zic ce am mancat azi...in 2 reprize...chiar 3...

Acum am o burta umflata de la mar ca zic ca pocnesc.

Rosii - 70 grame, 12.6 calorii, 0.6 proteine, 0.1 lipide, 2.7 carbohidrati, 0.8 fibre
Castraveti - 55 grame, 6.6 calorii, 0.3 proteine, 0.1 lipide, 1.2 carbohidrati, 0.4 fibre
Branza capra maturata - 29 grame, 131.1 calorii, 8.8 proteine, 10.3 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Crenvurst pui - 173 grame, 384.1 calorii, 7.8 proteine, 30.8 lipide, 7.6 carbohidrati, 0 fibre
Lapte UTH degresat 0,1% Fulga - 200 grame, 63.4 calorii, 6.4 proteine, 0.2 lipide, 9 carbohidrati, 0 fibre
Fructoza - 10 grame, 40 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 9.9 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 537 grame, 637.8 calorii, 23.9 proteine, 41.5 lipide, 31 carbohidrati, 1.2 fibre

Iaurt de baut piersici si maracuja 0,1 % PRO-X - 165 grame, 123.8 calorii, 5.3 proteine, 0.2 lipide, 24.6 carbohidrati, 0 fibre
Pui, pulpe fara piele - 100 grame, 209 calorii, 26 proteine, 11 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ardei verde - 97 grame, 23.3 calorii, 1.4 proteine, 0 lipide, 3.9 carbohidrati, 1.5 fibre
Struguri - 83 grame, 57.3 calorii, 0.6 proteine, 0.2 lipide, 15 carbohidrati, 0.7 fibre
Mar, Ionatan - 188 grame, 97.8 calorii, 0.8 proteine, 0.4 lipide, 25.9 carbohidrati, 4.5 fibre
supa crema de legume - 200 grame, 21 calorii
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 833 grame, 532.2 calorii, 34.1 proteine, 11.8 lipide, 69.4 carbohidrati, 6.7 fibre

Mai incolo cred ca "beau"inca o supa...ca prea ma simt nasol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

zi de raport

va astept la raport , multe m-ati amenintat ca azi va fi o schimbare ... sa vedem

eu stagnare la 72.00, cand o sa incep sa merg la sala o sa o ia in jos cu siguranta mult mai repede
inca ma lupt cu hemoroizii, mi-am luat niste ceai cam rau la gust dar macar ma trimite l
eu nu am mai scris meniul de-un secol ... de ce ??? ... pentru ca este aproape la fel in fiecare zi .... rosii, ardei, branza, ceva sunca, cremvusti si cam atat, fructe seara si dimineata finn crisp cu lapte si mai nou ceai ....sau salata cu ceva varza, salata castraveti, conserva ton, cand ma apuc de gatit si am meniu mai variat o sa va spun ... deocamdata pe caldurile astea nu aprind aragazul deloc nici sa ma bati

cam asta de la mine .... voi ce ziceti ?????????????????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vin eu amenintatoare sa ma laud: de la 84 de saptamana trecuta am ajuns la 82.5 Si am incheiat o saptamana nici pe departe grea dar mult mai cuminte decat de obicei. Nu pot sa zic ca a fost chiar fara nici o abatere dar oricum au fost mici. Acum imi propun sa o incep pe-a doua tot asa!

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

androix bravossssss vezi ca se poate .... secretul de baza sa fim cuminti si sa avem cat mai putine abateri

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Neata si de la mine...

77 kg raportez si inca ceva...intru in pauza ca m-am plictisit....cu inghetatta la nas e muuuulllltttt prea greu pt mine.

Deci Andanii trece-ma la rezerve deocamdata.
Anunt cand imi revin, probabil cand da frigu'
Doar am grija sa nu sar calu si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
Stagnare si la mine! sint suparata, am avut o saptamina cuminte si totusi...asta e. poate saptamina viitoare va fi mai bine. deja m-am saturat...de o luna nu mai dau jos nimic. asa imi vine sa ma apuc de mincat...inghetata si covrigi...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

vai de mine , ce de raportari pana la ora asta

melany m-ai dat gata , ma parasesti asa de repede .... hai tu nu pleca, erai o persoana prezenta zilnic , hai tu nu pleca

ele vad ca ai luat in serios absenta .... nejustificata clar .... ce ati patit toate

sanse macar tu fa-te prezenta

pe celelalte nici nu va mai strig, va stiti voi care sunteti cu musca pe caciule , sa va iau pe rand mi-e greu, astea trei mi-au venit in minte primele

sunt suparata

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

N-am musca pe caciula,am un roi
Azi asa:
o piersica
la pranz:un snitel cu salata de rosii si castraveti,4 masline,o feliuta de 5 cm patrati de cascaval si jumatatea de ou
mai tarziu un porumb fiert,da d'ala baban
acum am facut pui cu rosii,da gol n'are gust....

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Buey, io nu am zis ca plec....nici ca ma las...ca dovada ca am tot zis ce am mancat...dar stau pe tusa cu cantaritul.

Hai deschide un nou capitol ca sa am unde sa scriu in continuare...

Hai sa va zic ce am halit azi:
-dimineata:fulgi de grau cu iaurt zuzu degresat...cred ca incepe sa-mi placa din nou
-pranz:gratar de antricot picant de vita (preparat de Real-grataruit de mine...) cu dovlecel la cuptor;struguri
-acu pe seara mi s-a facut de pufuleti simpli, total interzisi...si am mancat o punga...heheh....

Deci nu va parasesc...dont you worry!

Hai sa va vad pe aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Am lipsit cateva zile....dar tot purcea sint

Nu raportez nimic pentru ca am cu muuuult peste tabel
De exemplu aseara am papat pe la 23,30 o shaorma
De pufuleti nu mai zic....

Nu mai promot nimic dar sper sa stau mai mult pe aici poate ma reabilitez

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI