Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian...asa-i ai avut parte de senzatii tari, ha? bravos te-ai gandit si la noi macar un pic?
Domane ajuta sa vii cu vesti super peste 14 zile

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

liliana ... ala sa fie talismanul tau ... prezervativu' cu striatii...daca se prinde bb luna asta ... stii cum trebuie sa porti prezervaticul , nu ?... hai ca iar vorbesc prostele ....

pe mine ma dor titile si asta e semn ca in vreo 10 zile apar rusii ... offff .... hai sa va povestesc inca o chestie ... asta ca sa vedeti si voi ca io clar sanatoasa nu mai sunt .. mai ieri seara , cand am ajuns acasa de la munca , mergeam aplecata prin casa , cu titi goale sa vad daca ma dor ,ca asa ma ia durerea prima data ... mergea sotulica dupa mine , si se uita lung ca la urs ... nici nu vreau sa ma gandesc ce-i trecea lui prin cap ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

georgia, mi te imaginez

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

georgia figura mai esti !!!

[URL=http://community.webshots.com/photo/2964952830103760865zrKQPd]bebe ubirica[http://community.webshots.com/user/ubirica/profile]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ehehehe, ce de vesti bune!!!
Zuzulina, FELICITARI!!! chiar asa, a inceput sa ploua cu bebici! stati in preajma, ca umbla vorba ca e molipsitor!:)

Aerlilian, repede te-ai miscat fetita!... deci asa, primesti si bonus la monitorizare

Feli, absolut demential training-ul pt bebe! asa imi zice si nasa mea, ca noi ne dam de ceasul mortii ca nu avem bebe, iar ea a ajuns sa vorbeasca singura pe strada, ca a innebunit-o nazdravanul

Fetelor, vreau sa va spun ceva de la FIV: o fata, ovare micropolichistice (si o gramada de alte probleme), iar sotul cu OATS severa (la ultima spermograma avea 100.000!!!) se pregatea de FIV (in cateva zile trebuia sa inceapa tratamentul). Si vreau sa va zic ca a ramas natural!!!!! Chiar exista minuni!!!

Sotul a tinut un tratament de prin martie cu:
- Napraznic - 2 pastile de 3 ori/zi = 6/zi
- Multi Maca de la Forever Living Products - 2 pastile/zi (dim si seara)
- Pro6 de la Forever Living Products - 3/zi
- Tribulus Terestris - 3/zi
- Omega 3 - 1/2/zi, in functie de cum recomanda prospectul

L-am postat si eu aici, poate e cineva interesat...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Georgi...
Ubi...ce dulce-i bulinuta sa se faca mare

asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

hihihi, Mada, pai tu vroiai ca Aerlilian sa se gandeasca la noi??? in timpul operatiunii delicate cu un prezervativ cu striatii???

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

speram si io, ca de cate ori am fost nu am trait asa senzatii

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Georgia, esti dementiala...
Fire, am citit ieri la FIV in Austria de reusita lui Pisik si am ramas absolut uimita. Doamne ajuta sa aiba o sarcina usoara si la termen si bebe sanatos ! Cand Dumnezeu vrea, orice e posibil.Multumim pentru tratamentul postat de tine si la subiectul nostru .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mai fete dragi,zau ca nu pricep de ce ma invidiati.Daca imi facea Ioana monitorizarea ca sa dureze mult si sa invarta maciuca aia pana imi ieseau ochii,mai ziceam...Dar asa,la Tutu,care nici nu o baga bine ca o si scoate,vazand repede cum stau lucrurile...n-am simtit nimic!!!
Fireyes,scumpa mea,n-ai uitat nimic?Eu astept...

Mergi la inceput